- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.601
akşam olsada yapsam şu testi yaaa:ecrin_bebek: inşallah tek çizgi çıkar:Saruboceq: ya normal doğum yapmış olsam kesinlikle korkmazdım test sonucundan..hamileysemde doğururdum:CüvCüv: ama sezeryanla doğum yaptığım için düşünmem imkansız:1no2: Allahım nolur hamile olmıyım nolurrr:1ninca: dua edin kızlara.s.
aytencim hamile değilmiş geçmişi okuyamadın sanırım
derya yok hicran yok huuuhuuu nerdesiniz
hicran fizik tedavi için evinde kalmıyor canım o yüzden 1 hafta yokum demişti.
derya geçmiş olsun valla çok acıyor deme Allak kolaylık versin hemen iyileşsin acısına gerçekten dayanılmıyor bende yaşadım okremi kullandım ve geçtia.s.
duygu sen beni öldürcenmi kız ne olmuş oğlana maşallah tütüüüüüüüü Allah nazarlardan korusun canım tütütü
40binkere maşallah
:1shok::1shok: duygu kızz nasıl ayakta duruyor bu çocuk böylee, ben oturtmaya korkuyorum hala, maaşallah hayretler içindeyim yaaaa, iştee bazı şeyleri erken başlıycaksın sanırım ben yok şöyle olur yok böyle olur diye korkuyorum hep.
ayten gecmiş olsun gerileme varmıymış aynımı cnm inşallah dediği gibi olur drun ameliyata gerek kalmadan iyileşir ege
cnmhicrandan haberiniz varmı
Teşekkür ederiz Arzu teyzesıÇok kızdın bana demı:)Daha dün aksam söyledın dinlemedim senı yine:)Hemen kaldırdım teyzesı tamam kızma:1hug:
valla kızdım annemde kızdıklava: iyi göz kötü göz var burası için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın:enbuyukkk: nazar edersin çocuğu heryerde demesin yapmasın diyor herkez için kötü niyetli insanlar olabilir oturmaya gittiğin bi misafirlikte felan ben inanırım nazara :Saruboceq:Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?