Doğum yapmış olan anneler buraya....

çiğdem yaptınmı testi bizede haber ver hay allah yaa inşallah hamile değilsindir, :1no2:

:1shok::1shok: duygu kızz nasıl ayakta duruyor bu çocuk böylee, ben oturtmaya korkuyorum hala, maaşallah hayretler içindeyim yaaaa, iştee bazı şeyleri erken başlıycaksın sanırım ben yok şöyle olur yok böyle olur diye korkuyorum hep.

Teşekkür ederiz Arzu teyzesıÇok kızdın bana demı:)Daha dün aksam söyledın dinlemedim senı yine:)Hemen kaldırdım teyzesı tamam kızma:1hug:

Sağol aytencım:)Biz biraz erken başladık ama içim bu konuda rahat yani..Çünkü ben Egenın o şekilde durcak kadar kuvvetli olduğunu düşünüyorum artkYattıgı zaman kıyamet kopuyor boyle durunca ise yüzünde güller açıyor çok mutlu oluyor..

Gül nerde yaaa bende onu merak edıyorum girmiyor kaç gündür...Sanki dün falan gördümmü burda banamı öyle geldi?? ama yazmadı hiç..

Teşekkür ederiz Arzu teyzesıÇok kızdın bana demı:)Daha dün aksam söyledın dinlemedim senı yine:)Hemen kaldırdım teyzesı tamam kızma:1hug:

valla kızdım annemde kızdıklava: iyi göz kötü göz var burası için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın:enbuyukkk: nazar edersin çocuğu heryerde demesin yapmasın diyor herkez için kötü niyetli insanlar olabilir oturmaya gittiğin bi misafirlikte felan ben inanırım nazara :Saruboceq:Allah korusun

Tamam ne bağırıyonnn yapmam bir daha:)Anneciğni öp benim içinyerimsenibena.s.

Aytennn o boncuk gözlerine gurbannnn yerim ben onuuu yaaa öp benim için.Nazar boncuğu gözlerin yeter kuzummmm.:

valla duygu ağzımdan pardaon elimden aldı lafı masallah maviş gözlerine allahım nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…