Doğum yapmış olan anneler buraya....

tuykuuuuuu selam yokmu kız
tuyku tuyku nasılsın burnun kapıya kısılsınnnnnnnkaydirigubbakcemile3

ay kızlar maşşallahh ne taztlı bebeişlerimiz var yaaa..Allahım nazarlardan korusun.Bahtlarıda güzel olur inşallah...

Ayten kız çocuğa kendi çoraplarınımı giydirdin naptın yaaa.:roflol:Kıyamam çıkmış ayaklarından kuzumunCADIARZU

Ah kuzum çok tesüf ederim hiç selam olmasmııı :roflol:Canım benım nasılsın?Tombik kuzum nasıl?Özletiyon kendını yaaaklava:

iyi cnm ya misafirler vardı giremedim yarında kayınvalidemler geliyor egemene bakmaya malum pazartesi olkul başlıoyrsenağlamaişler beni bekliyor baslıcam koca popomu kaldırabilirsem
kuzu napsın öptüm öptüm lokum ayakalrını gülmektan yoruldu uyuyor şimdi ,cnm yazdım görmedin heraldemasallah egeye

ayten çok tatlı çıkmış oğlun maşallah gözleri çok güzelkaydirigubbakcemile

sen fotoyu koyuverince ben hemen bakmışım çıkmamış gibi göründükaydirigubbakcemile3

he he hee kızz külotlu çorap o, bir görsen ayaklar sürekli hareket halinde oda çıkıp gidiyor ayaklarındankaydirigubbakcemile

bizde öyle corap durmuyor ayagında cıkardımı bi, mutlu sorma gitsin
hele soyundumu ooooo tutabilene askolsun kız bu eylül bebekleri cıbıldak olmayı pek seviyoo

Canım benım ya demek başlıyorsun saglık olsun.Artık bebişlerımız buyudu cok sukur ele avuca gelıyorlar artık..Gözün arkada kalmaz canımcım...Yazdıgını görmedım canım çok teşekkür ederiz teyzesı..Bu aralar cok dalgınım bazen okumadan gecıyorum farkında olmadan...Kusura bakma arkadasım.Egemen uyanınca o mınık ayaklarını benım ıcınde öp.Onlara ben kalburabastı dıyorumyerimseniben

Aynen yaaa çocugu çırılçıplak soy bırak saatlerce dursun..Banyoda hiç ağlamayan çocuk banyodan çıkınca giyinirken kıyameti koparıyor.Bınbırtane şaklabanlık yapıyoruz giydirirken valla:=)

yok ne kusuru kız askolsun,tamamcnm öperim sende egeyi öp kaydirig tubbakcemile3
evet büyüdüler cok zor bırakmak ama bunada sükür 5 ay yanında kaldım 40 cıkmadan calışmaya baslamak zorunda kalan anneler var.allah sağlık ve yavrularımıza napalım çalışcaz

hadi öptm hepinizi mutfak benibekliyo

bizde öyle corap durmuyor ayagında cıkardımı bi, mutlu sorma gitsin
hele soyundumu ooooo tutabilene askolsun kız bu eylül bebekleri cıbıldak olmayı pek seviyoo

he he hee benimkide aynen öyle canım yaaa bayılıyor soyunuk olmaya duygunu da söyledği gibi giyinirken kıyameti koparıyor sanırım bunlar yürümeye başlayınca arkalarındadan donla koşturmaya başlıycaz durum vaziyet bunu gösteriyor. delikafadulden

canım yaaa kıyamam ben bu psikolojiyi atlatalı baya olduuu, ama ne yapalım kaderrrrrrrrrrkafamçokkarıştı

Herkese Merhabalar...
Burada hava super yaa sanırsın yaz mevsımındeyızz..
Süper guneşlı ne cok sıcak ne cok soguk tam bana gore bır hava.. bahar mevsımlerını cok severım.. sonbahar ve ılk bahar...
Ne bunaltacak kadar sıcak nede montla gezecegın kadar soguk..

Kız bu nee mavı bonccuukkk cıddııı adaammcukk kaydirigubbakcemile3

Yok hayatım bır sorun olurmu erken daha zaten benımkıde cok sevıyor dıye bastırıyorum tabı babası bastırtmıyor o ayrı :)
Ama cok hosuna gıdıyor cok cok uzun sure duramıyor tabıkı ama baya baya basıyor.. adım attırmaya calısmadım ama bız de ne aceleciyiz yahuu yurutecez cocuklarıı kaydirigubbakcemile3

he canım yaa ayaga kalkınca gozler aynen boylee :1shok:
kaydirigubbakcemile3

mrb kızlar bende bir eylül annesiyim ama pek girmeye zamanım olmuyo,nasılsınız umarım iyisinizdir?benim kız çok hareketli inş.hiperaktif falan olmaz korkuyorum..

Merhaba hosgeldın aramıza.. normaldır canım hiperaktif fılan olmaz merak etme inş :)

Hadı canım ya benımkıde oyle yapmıstı gecen hastalandıgı zaman ama..ara ara boyle yapıyorlar hemen moralını bozma elınden geldıgınce vermeye calıs memeyı bırakma hemen almıyor dıye canım..
duzelıcektır ınsallahh :teselli:

Canım neden yara oldu gecmıs olsun.. göğüs acısı zor yaa bılırım...
Ama bana lansinoh süper ıyı gelmıstı denedın mı canım..

canım çok sıkılıyor kızlar ya hergün aynı monotonluk hergün aynı eşim gece yarılarına kadar çalışıyor ve gece görüşemiyoruz ben uyuyor oluyorum maluum sabah erkenden kalkıyorum yağızla ilgileniyorum o uyusun diye neyse 11 gibi kahvaltı felan ercan biraz yağızla oynuyor bakıyor sağolsun en geç 1 gibi işe gidiyor çok şükür çalışsın başka dert verip derman aratmasın Allah:Saruboceq: ama sıkılıyorum hiçbir sosyal yaşantı yok hep aynı aynı ev aynı eşya aynı zaman aynı aynı en son fatmagil geldiği zaman foruma gimiştik berabersenağlama tamam gezecek yer var alışveriş mrkezi karşımda ama hergün napacam orda uffffffff neyse öyle işte sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…