- 15 Şubat 2008
- 611
- 13
- 643
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.621
oyyyy aytencimmmm yerimben onun boncuk gözlerini maşallah subanallah bebişineee.....oooyyyyy:)):Saruboceq:
tuykuuuuuu selam yokmu kız
tuyku tuyku nasılsın burnun kapıya kısılsınnnnnnnkaydirigubbakcemile3
Ayten kız çocuğa kendi çoraplarınımı giydirdin naptın yaaa.:roflol:Kıyamam çıkmış ayaklarından kuzumunCADIARZU
Ah kuzum çok tesüf ederim hiç selam olmasmııı :roflol:Canım benım nasılsın?Tombik kuzum nasıl?Özletiyon kendını yaaaklava:
he he hee kızz külotlu çorap o, bir görsen ayaklar sürekli hareket halinde oda çıkıp gidiyor ayaklarındankaydirigubbakcemile
iyi cnm ya misafirler vardı giremedim yarında kayınvalidemler geliyor egemene bakmaya malum pazartesi olkul başlıoyrsenağlamaişler beni bekliyor baslıcam koca popomu kaldırabilirsem
kuzu napsın öptüm öptüm lokum ayakalrını gülmektan yoruldu uyuyor şimdi ,cnm yazdım görmedin heraldemasallah egeye
ayten çok tatlı çıkmış oğlun maşallah gözleri çok güzelkaydirigubbakcemile
sen fotoyu koyuverince ben hemen bakmışım çıkmamış gibi göründükaydirigubbakcemile3
Canım benım ya demek başlıyorsun saglık olsun.Artık bebişlerımız buyudu cok sukur ele avuca gelıyorlar artık..Gözün arkada kalmaz canımcım...Yazdıgını görmedım canım çok teşekkür ederiz teyzesı..Bu aralar cok dalgınım bazen okumadan gecıyorum farkında olmadan...Kusura bakma arkadasım.Egemen uyanınca o mınık ayaklarını benım ıcınde öp.Onlara ben kalburabastı dıe kusuru kıyorumyerimseniben
bizde öyle corap durmuyor ayagında cıkardımı bi, mutlu sorma gitsin
hele soyundumu ooooo tutabilene askolsun kız bu eylül bebekleri cıbıldak olmayı pek seviyoo
iyi cnm ya misafirler vardı giremedim yarında kayınvalidemler geliyor egemene bakmaya malum pazartesi olkul başlıoyrsenağlamaişler beni bekliyor baslıcam koca popomu kaldırabilirsem
kuzu napsın öptüm öptüm lokum ayakalrını gülmektan yoruldu uyuyor şimdi ,cnm yazdım görmedin heraldemasallah egeye
silindi
Yok hayatım bır sorun olurmu erken daha zaten benımkıde cok sevıyor dıye bastırıyorum tabı babası bastırtmıyor o ayrı :)kızlar bebişleri bastırdığınızı söylüyorsunuz yaa kaç dk. öyle durabiliyorlar ?
benimki 1-2 dk. sonra hoopp dizlerinin üzerine çöküyo..istediği zaman gayet kuvvetli basıyo ama ben bastırmaya çalışınca tembellik ediyo taşıyamıyo ağırlığını...acaba bizde mi bi sorun var :1no2: Allah korusun
gerçi bizim dr. oturtmamı bile istemiyor erken diyee, bi de bastırmaya çalıştığımı bilse ne yapar bilemiyorumklava: dr.a göre erken bunlar için fisfisfis
he canım yaa ayaga kalkınca gozler aynen boylee :1shok:
:dance:ayneenn benim oğlandaa acaip sewiyo ayakta durdurmayı kucağı.. bence öle erkende sayılmas bastırmanın bi zararı olmas gibime geliyo.. he bizimki de aynı mercek gibi her yeri inceliyo en cokda odasını renkli olduğu için ...:lepi:
mrb kızlar bende bir eylül annesiyim ama pek girmeye zamanım olmuyo,nasılsınız umarım iyisinizdir?benim kız çok hareketli inş.hiperaktif falan olmaz korkuyorum..
Hadı canım yakızlar alp ıyıce emmeyı kestı biberonla kasıkla vermesem bu seferde aç kalıyo gece sorun yok ama gunduz emmek ıstemıyo ne yapcam ya emmeyımı bırakcak kasıkla vermesem açlıktan huysuzlanıyı ne yapacagımı sasırdımm
kızlar göğüsleimin ikisi de yara oldu ve komple etrafı kızardı acayip canım yanıyor göğüs kremi de pek fayda etmedi doktora randevu aldım iş çıkışı gidicem...dün gece düşünün acıdan bebeğimi emziremedim sütyen bile takmadım bugün o kadar fenayım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?