Doğum yapmış olan anneler buraya....

slm kızlar nasılsınız
resimler konmuş ama göremedim
ayten oğluşunun hastalığı gerilerde inşlh ameliyata gerek kalmaz
daha önce resimlerinden görmüştüm çok güzel boncuk gibi gözleri var maşallah

sağol canım inşallah geriler hastalığı hepimiz dua ediyoruz rabbim dualrımızı kabule der inşallah hayırlısı bakalım.

arzucum takma yeryüzündeki bütün insanlar ayı şeyden şikayet ediyor yanlız değilsin yanigamyoncuiremsu

Evet canım senı cok ıyı anlıyorum banada basıyor boyle arada..monotonluk sıkıyor dedıgın gıbı...
Ama bugun keyfım yerınde cok sukur sankı bır ozel gunmus yada tatılmıs gıbı bırde esım olsa yanımda süper olucak.. :icecream:

slm kızlar..buğün anca girebildim.uyudum falan.ortalığı toparla.kıvançla ilgilen derkene saat 2 olmuş.dediğiniz gibi ya herşey aynı..sabah kalk,.... aakşama kadar nasıl geçmiş anlamıyoruz.ben pazartesi okula başlayacam.sanırım biraz değişiklik olur.drslere girmek,öğrencileri dövmek ( desem de lisedekiler beni dövmesinler iyi ))) ) öğretmen arkadaşlarla muhabbet etmek,dedikodu yapmak laelaelaelaelae notlarla uğraşmak... biraz da olsun değişiklik oluyor bee.. evde herşey aynı..arada okul çıkışlarında kahve içmeye falan gidiyoz arkadaşlarla değişiklik oluyor..:içelim:yani bebeiş doğmadan önceydi..herhalde şimdi koşa koşa evime gelirim.belki arada kaçamak ta yaparım canıım...

biz bir tek pazar günleri çıkabiliyoruz o da değişiklik oluyor şimdi bebişle gidecek pek fazla yer olmuyor bazen bırakıyoruz onu...yaz gelse en azından havalar biraz daha iyi olsa da bebişimizi de alıp güsel güsel gezsek kızlar yaaaa

canacım kaçamak yapamayacaksın canım çünkü bir an önce kıvança kavuşmak isteyeceksin, gözünün önüne onun hareketleri, gülüşleri gelecek, sonra merak edeceksib ağladımı acaba, karnı doydumu acaba, beni özlüyomudur acaba diye diye, kendini eve atacaksın bence, çünkü anne olmak böyle bişey, gerçi sen öğretmensin yarım gün çalışıyosundur eminim gıcık öğretmenlerrrr Çok üzgünüm çoook çok kıskanıyorum çokkkkkkkkkkkk:jeyyar:

bende işe başlamadan önce değişiklik olur işe başlamak diyordum ama en iyisi evdeki monotonlukmuş
iş çıkışı eskiden bende kaçamak yapıyordum takılıyorduk arkadaşlarla ama şimdi saat geldimi hemen kendimi eve atmak canım kızıma kavuşmak istiyorum.:teselli:

örnek 1 öğretmen hemiiiide):CüvCüv:

Son düzenleme:
canan senin annen ne kadar kalacak sizde, geldimi yanındamı, sizinlemi kalıyor. ennem şimdi bizde keşke hep kalsaaa

benim kızımda artık kendi başına yüzüstü dönebiliyor canım benimm :)
yarında 5 aylık oluyoruz ne çabuk büyüdüler kuzucuklar

valla ya keşke biz de öğretmen olsaydık ooff yada şu belediyede felan çalıabilseydik gündüz bakımevleri de var hemen yanında aklımız bebişlerimizde kalmazdı en azından

benimkide dönüyor dün oyun halısının üzerine koydum sırt üztü bir geldim yüz üstü dönmüşşş çokkk heyecanlandım yaa anlatamam o duyguyu, birde son günlerde hobbidi hobbidid diyorum kucağımda poposundan tutarak başlıyor ellerini çırpıp zıplamaya sizinkilerde yapıyomu, bide bir heyecanlanıyor sanırsın heyecandan göz bebekleri fırlayacak he he

Son düzenleme:
ay aytencim ne tatlı oluylar dimi bizimki henüz el çırpamıyo ama kollarından tutuyorum ayağa kaldırıyorum sonra başlıyor zıplamaya kucağımda

betülcüm sizin orada havada güzelmiş belkide ondan durgunluğum burda hava kötü ve sıkıcı
eşinin işi erken biterde hemen gelir inş hehehheheheh
kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…