Doğum yapmış olan anneler buraya....

aytencimm annem geldi ancak kız kardeşimle çanakkaleye gitti 1 haftalığına..pazar sabahı bize gelecek..bana kalsa hep annem baksıın istiyorum ama o da kalamıyor.babam sinop ta.. dükkanı var.bırakamıyor pek fazla..gidip geliyor.bu sefer de annem babamı düşünüyor..onu bırakmak istemiyor.babam aslında emekli ama adam çalışmadan duramıyor iş hastası..elektronik tamir dükkanı var.çalışıyor. o da zamn geçiriyor işte ne yapsın.ama işte annemin aklı onda kalıyor.neyse sözün kısası.annem 1-1,5 ay gibi kalacak.ikna edersem 2 ay falan uzatırım.sonra eşimin annesi..
ben okul müdüryle konuştum.programımı yaparmı bilmiyorum ama haftada 2 gün boş gün istedim.diğer günler 9-3 arası çalışacam.boş günler hafta sonuna bağlı 2 gün olacak.kayınvalidem de bu tatil günleri evine gidecek.evimize uzak oldukları için biz bırakamıyoruz..biz istanbulun avrupa kıtasındayız onlar anadolu kıtasında..yani gelip gidecek..böyle iştee.

yaa ben hasta olmak istiyorum artık yaaaaaaaa ne yapmam lazımmm içilecek bişey varsa söyleyin içeyim kızlar yaaa başım hergün ağrıyor bıktım yeminle yaaaaaaa

slm kızlar alp i yenı uyuttum sabah uykusu gume gıttı aç oldugu için mız mızlandı durdu
emmediği içinde benım sütüm azaldı neyapıcam ben ya inş geçici bir dönemdir hemen geçer

anladım ne güzel ballı seni, hem 4 gün tam gün bebeğinle birliktesin, sonra hem 3 gün çalışıp 9-3 arası çalışacaksın3 te işten çıkacaksın ohhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhh allahhhım sonraa sonraaaaa ehüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüsenağlama çok kıskandım yaaaaa kim demiş kk da haset yok ben varım bennnnnnnnnnnnnnnnnn:a015:

bu cananda hiç durmazmı anacım yaa gene bişeyler mi yiyosun yoksaa:mymeka:

nerden bildin gııı.leblebi ile karıştırılımş üzerine tarçın dökülmüş boza yiyodum..bi de arada benimkine bakıyom.uyanmaya yakın müzğini açıyım eee diyom tekrar dalıyor şaşkoloz oğlum.
cokacimcoook

:roflol::roflol::roflol: çok alemsin sen yavv burcunu bir daha sorayım neydi küüü senin burç şekerüm.delikafadulden

yaaaaaaaaaa nesin:1ninca: gene attmışım nedir benim bu huyum yaaaaaCADIARZU

aytencim ben malesef muhasebeciyim akılsız kafam zamanında öğretmen olmak varmış :mymeka:
benim sıpada zıp zıp zıplıyor hatta bazen adım bile atıyor erkenden yürüyecek heralde :lepi:
canancım siz sinoplumusunuz biz sinopluyuz kaydirigubbakcemile3

yaa ben hasta olmak istiyorum artık yaaaaaaaa ne yapmam lazımmm içilecek bişey varsa söyleyin içeyim kızlar yaaa başım hergün ağrıyor bıktım yeminle yaaaaaaa

oy kuşum benim sıkma canını olursun ummadığın bir anda anlamazsın bile ama erçekten rahatlıyor insan o da bir gerçek inşallah tez amanda olursun canımmm.....:1hug:

kıskan diyecem ama pek kıskanılacak meslek değil be bizimkisi..sadece çalışma saatleri bakımından rahat...
istanbulda kalabalık cosmopolitik bir şehirde öğretmen olmak zor heleki lisede..ergenlik çağına girmiş, kişilik arayışı içinde olan gençler,pembe dünyalar içinde gezinen , onlar için tek önemli şey sevgililer bu çağda,geleceğini düşünmeyen , gününü yaşayan ,boşlukta olan,ailevi problemi olan vss okadar zorkii eğitim öğretimm....dışarıdan hep cazip meslekmiş gibi gelir ama gerçekten zor ve yıpratıcı..insanlarla uğraşmak zor işşş...allh kolaylık versin diyeceğimm.

oy kuşum benim sıkma canını olursun ummadığın bir anda anlamazsın bile ama erçekten rahatlıyor insan o da bir gerçek inşallah tez amanda olursun canımmm.....:1hug:

kızlar bende adet olmadım ve hiçte korkmuyorum delikafadulden
benim annemde bir sene falan olmazmış çocuk yaşına girene kadar ama tabi önlemini alıyoruz süt korur falan demiyoruz sırnaşık şey

slm kızlar alp i yenı uyuttum sabah uykusu gume gıttı aç oldugu için mız mızlandı durdu
emmediği içinde benım sütüm azaldı neyapıcam ben ya inş geçici bir dönemdir hemen geçer

geçici bir dönemdir merak etme benimkide yaptı çok ben sağdım hep öle içirdim sen sağ içir sonra düzelir canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…