Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese slm.nasılsınız tatlı anneler.ben kaç gündür giremiyodum.kızkardeşim anaokulu öğretmeni.eskişehire geldi. 15tatili benimle geçiriyo. geçmişi okuyamadım.inşallah sizde kuzularınızda iyidir.aytencim resim istemişsin ya.eylül bebeklerinin resimleri bölümü kapanmış galiba.oraya koymuştum bu resmi.burayada koyayım.kuaförlerden dertli herkes için olsun.

şaka bir yana sabır isteyen bir meslek biliyorum benim ikiz kardeşimde öğretmen ablamda, senin bransşın neydi bide burcun sorduk ama duymadın gamyoncuiremsu

herkese merhaba a.s.

umutcum sağol bilgi için..multitabs a devam ediyoruz biz 1 yaşına kadar da devam..
prospektüsünü okuduysan eğer, D vitamini için, zaten günlük önerilen dozun karşılanma yüzdesi %200 diyor.. bu ilacın avantajı Dvitaminin yanı sıra A ve C vit. yüksek oranda içermesi..

canım ben de bastırtmıyorum da oturtmuyorum da.. dr.umuz böyle öneriyor..dediğin gibi kemikleri o kadar gelişmiş olsa zaten yürürler :CüvCüv: inşAllah o günleri de gösterir Allah..

nerden aldın canım banada söylermisin.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aytencim bebe shop un internet sitesinden aldım..

duygucum maşaAllah egeye..resmi kaçırmışım ama ne yazık ki :1no2:
egeyi annesi önden hazırlıyor hayata zaten, yüzüyo bile egecik ayakta durmaz mı yerim ben o tosuncuğuuu kaydirigubbakcemile2

eşin haklı betülcüm bizim dr.umuz oturtmaya bile karşı bi de bastırmaya çalışıyorum desem kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
betülcüm sizin orada havada güzelmiş belkide ondan durgunluğum burda hava kötü ve sıkıcı
eşinin işi erken biterde hemen gelir inş hehehheheheh
kaydirigubbakcemile

Ahh keske yaa eve erken geldiği gun nasıl mutlu oluyorum bır bılsenn.. yuzumde guller açılıyoorr kaydirigubbakcemile3
Şeniz

aytencimm ben yay burcuyum, biyoloji öğretmenyim.otuz yaşında evliyim.4 aylık bir oğlum var.güzelim, zayıfım, -tatlicadiarzu-lülülülülülü, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ama bilyom ben kazanacam...kaydirigubbakcemile3

kızlar kızlar kızlar eşim gelıyomuş salı gunu ne kadar çok sevındım. ama grıp olmuş garıbım 1 aydır pizza yıye yıye dırençsiz kalmış yazık yaaa.1 aydır ayrıyız bir sene gibi geldı vallaa.sbi yandan da üzülüyorum annemden ayrılcam eşim gelınce 2 hafta kalıcaz dedı 6 aydır annemdeyım annem hamıleliğimi lohusalığımı her derdımı çektı valla hakkını ödeyemem..... alla bın kere razı olsunn..

Tahmın edebılıyorum vallahı.. :bbo:
Lise zamanımda hele bırde kız meslek lısesınde okudum..
Nefret ettım resmen hemcınslerımden o zamanlar.. Nasıl çirkef nasıl çingene tavırlar gıyım kusam hıtab sekıllerı sureklı kendını kanıtlama cabasında yollarını sasırmıslar..
Öğretmenlere karsı bır ukalalık, alay etmeler, asilikler.. Erkeklere karsı laubalılıkler, çirkin haller,cıvıklıklarr.. Gercekten o zaman onlarla bırlıkte ogrencıyken ogretmenlerı dusunurdum ben.. Tabı arada normal olanlarda var ama helekı kız lıselerı oyle gıcık bır durum kii..
Erkekler bın kat ıyıdır onların hallerınden.. Kızlar-Kadınlar bır araya usustumu oradan pek hayır beklemıyorum ben cıngenelık yapan cok cunku.. tabı burası harıcc burası kk .. delikafadulden
:enbuyukkk:

gıcık kadın zayıfmış -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

Zayıfım mı dediin seeennnnn Çok üzgünüm çoook
Nispet yapıyorsun deemeeeekkk klava:

senağlama

naimecimm ben erfelekte doğdum.sinop merkezde okudum..hem erfelek te hem sinop ta evimiz var..anlıyacagın iki yerdede oturyoz..yazları sinop ta denize falan giduomm iyi oluyor..bu yaz da 1 ay kalıcam..inş. allh nasip ederse..sen sinop a hiç gittin mi? güzel şehir dimi? ben çok seviyomm.

Dayımlar sınopta..Ananemin eski evi.. en son 99 depremınde gıtmıstım.. butun gun denızden cıkmazdık..
ama cok oldu daha gıtmeyelı.. cok guzel ufak bır sehır.. tatıl semtı gıbı..

Zayıfım mı dediin seeennnnn Çok üzgünüm çoook
Nispet yapıyorsun deemeeeekkk klava:

senağlama

hehe nispet yapıyom sizi düşündüğümden yanlış anlamayın sakın kıskanın diye söylemiyorum.hani hırs yaparsınız belki siz de forma girersiniz diye..ben sizi düşünüyom gııı kocalarına güzel görünün diye diyom..sakıııııınnnnn haa yanlış anlayayındelikafaduldenklava:hihoyyyt-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

bende her yaz gidiyorum denize giriyoruz sinop çok güzel
bu yaz denk gelirmiyiz acaba orda görüşürdük ne güzel kuzularımızı birlikte denize sokarız :1hug:
gerçi ben en fazla 2 hafta kalabiliyorum yaa sinop yazın çok güzel insanın ayrılası gelmiyor.

gelince sen ona böreklerrrrrrrr yemeklerrrrrrrrr çorbalarrrrrrrrr yaparsın artıkkkkkkkkkkk:teytey::teytey::teytey: bu arada ana gibi yar olmaaz sözününde altını çizmek isterim onlar bir melek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…