- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.681
kıskan diyecem ama pek kıskanılacak meslek değil be bizimkisi..sadece çalışma saatleri bakımından rahat...
istanbulda kalabalık cosmopolitik bir şehirde öğretmen olmak zor heleki lisede..ergenlik çağına girmiş, kişilik arayışı içinde olan gençler,pembe dünyalar içinde gezinen , onlar için tek önemli şey sevgililer bu çağda,geleceğini düşünmeyen , gününü yaşayan ,boşlukta olan,ailevi problemi olan vss okadar zorkii eğitim öğretimm....dışarıdan hep cazip meslekmiş gibi gelir ama gerçekten zor ve yıpratıcı..insanlarla uğraşmak zor işşş...allh kolaylık versin diyeceğimm.
naimecim evet canım ben sinopluyumm.sen neresinden ..?
mervecimsende multıtbas kullanıyodun deilmi..bende kullanıyodum,kombıne vıtamın hepsinden var dıye..ama sağlık ocapının verdıgı monovıt d 3 daha iyiymiş kemık gelişiminde..benım burdakı eczacı kız soyledi..doktorum farketmez demişti..ama eczacım haftada iki multıtaps ama hergun 4 damla d3 ver dıyo..d3 verdıgın gun multıtabs vermicekmısım..yanı küçük birdetay belkı,belkı gerçekten farketmez ama bana dogruluk payı var gıbı geldı..
canım ben de bastırtmıyorum da oturtmuyorum da.. dr.umuz böyle öneriyor..dediğin gibi kemikleri o kadar gelişmiş olsa zaten yürürler :CüvCüv: inşAllah o günleri de gösterir Allah..Benim doktorum da "Multitabs"i ancak 6. aydan sonra önerdi.. Biz doğduğundan beri DVit3 veriyoruz ve 4 damla olarak;ama 4. aydan sonra "3 damla" dedi doktorumuz. Bu ayda destekl oturtmak normalmiş;ama ben kucağımda bile destekli oturtmaya korkuyorum..daha kemikleri o kadar gelişmemiştir ki bebişlerin...bastırmanız normal mi? Açıkçası ben hiç denemedim..Denesem belki bizimki de basar,ama cesaret edemiyorum..Bizimkisi daha çok yatarken göbeğini kaldırmayı ve kendini sağa sola atmayı çok seviyor...Hepimiz güle güle büyütelim minklerimizi inşaallah...
aytencim bebe shop un internet sitesinden aldım..nerden aldın canım banada söylermisin.delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
duygucum maşaAllah egeye..resmi kaçırmışım ama ne yazık ki :1no2:Mervecım slm,egede baya baya basıyor hatta biz ellerini bırakıyoruz kendısı duruyorAma tabıkı senınde dedıgın gıbı 2 dakıka sonra yazık dizlerinin üstüne oturuveriyor kuzum:)Ben valla hem oturtuyorum hemde ayakta tutuyorum ellerınıde tutmadan..Eşim iki yandan ani düşüşlere karşı aportta bekliyor tabıkı:lepi:Aha buda ispatı:))Hantallar falan ama baya ayakta duruyorlar bilmem anlatabildimmi :roflol:laelaelaelaelae]
Herkese Merhabalar...
Burada hava super yaa sanırsın yaz mevsımındeyızz..
Süper guneşlı ne cok sıcak ne cok soguk tam bana gore bır hava.. bahar mevsımlerını cok severım.. sonbahar ve ılk bahar...
Ne bunaltacak kadar sıcak nede montla gezecegın kadar soguk..
Kız bu nee mavı bonccuukkk cıddııı adaammcukk kaydirigubbakcemile3
Yok hayatım bır sorun olurmu erken daha zaten benımkıde cok sevıyor dıye bastırıyorum tabı babası bastırtmıyor o ayrı :)
Ama cok hosuna gıdıyor cok cok uzun sure duramıyor tabıkı ama baya baya basıyor.. adım attırmaya calısmadım ama bız de ne aceleciyiz yahuu yurutecez cocuklarıı kaydirigubbakcemile3
bu arada kızım yanıma geliyor teyzesiyle
annesini işyerinde ziyaret edicekmiş :))
ayyy ne güzzelll gözün aydın canım , darısı başıma diycem ama benim işyeri çok uzak yaaaa evime.
betülcüm sizin orada havada güzelmiş belkide ondan durgunluğum burda hava kötü ve sıkıcı
eşinin işi erken biterde hemen gelir inş hehehhehehehkaydirigubbakcemile
kıskan diyecem ama pek kıskanılacak meslek değil be bizimkisi..sadece çalışma saatleri bakımından rahat...
istanbulda kalabalık cosmopolitik bir şehirde öğretmen olmak zor heleki lisede..ergenlik çağına girmiş, kişilik arayışı içinde olan gençler,pembe dünyalar içinde gezinen , onlar için tek önemli şey sevgililer bu çağda,geleceğini düşünmeyen , gününü yaşayan ,boşlukta olan,ailevi problemi olan vss okadar zorkii eğitim öğretimm....dışarıdan hep cazip meslekmiş gibi gelir ama gerçekten zor ve yıpratıcı..insanlarla uğraşmak zor işşş...allh kolaylık versin diyeceğimm.
aytencimm ben yay burcuyum, biyoloji öğretmenyim.otuz yaşında evliyim.4 aylık bir oğlum var.güzelim, zayıfım, -tatlicadiarzu-lülülülülülü, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ama bilyom ben kazanacam...kaydirigubbakcemile3
aytencimm ben yay burcuyum, biyoloji öğretmenyim.otuz yaşında evliyim.4 aylık bir oğlum var.güzelim, zayıfım, -tatlicadiarzu-lülülülülülü, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ama bilyom ben kazanacam...kaydirigubbakcemile3
naimecimm ben erfelekte doğdum.sinop merkezde okudum..hem erfelek te hem sinop ta evimiz var..anlıyacagın iki yerdede oturyoz..yazları sinop ta denize falan giduomm iyi oluyor..bu yaz da 1 ay kalıcam..inş. allh nasip ederse..sen sinop a hiç gittin mi? güzel şehir dimi? ben çok seviyomm.
Zayıfım mı dediin seeennnnn Çok üzgünüm çoook
Nispet yapıyorsun deemeeeekkkklava:
senağlama
naimecimm ben erfelekte doğdum.sinop merkezde okudum..hem erfelek te hem sinop ta evimiz var..anlıyacagın iki yerdede oturyoz..yazları sinop ta denize falan giduomm iyi oluyor..bu yaz da 1 ay kalıcam..inş. allh nasip ederse..sen sinop a hiç gittin mi? güzel şehir dimi? ben çok seviyomm.
kızlar kızlar kızlar eşim gelıyomuş salı gunu ne kadar çok sevındım. ama grıp olmuş garıbım 1 aydır pizza yıye yıye dırençsiz kalmış yazık yaaa.1 aydır ayrıyız bir sene gibi geldı vallaa.sbi yandan da üzülüyorum annemden ayrılcam eşim gelınce 2 hafta kalıcaz dedı 6 aydır annemdeyım annem hamıleliğimi lohusalığımı her derdımı çektı valla hakkını ödeyemem..... alla bın kere razı olsunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?