Doğum yapmış olan anneler buraya....

inş. canım sana özelden msn adresimi veryim.inş denk gelir de görüşürüzz.kaydirigubbakcemile5

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Yeterıne hırslıyım zatii kaydirigubbakcemile3

zayıflama demişken ten in boydan korsesi var onu alcam ben belki kotlarımın içine girerim
(Gögüs dahil popo altına kadar olan bölgede toparlama sağlar. Mide, karın ve alt karın bölgesinde, bel kısmıda ekstra bir toparlanma sağlar. Popoyu alt kısmından destekler.)

buda benim korseyi giymiş halimkaydirigubbakcemile2

bu arada özlem kızının saçları harika nerde yaptırdınız ne kadar
sırnaşık şey

Özlemcim Eylül hanım çok güzel olmuş yeni saç rengi ve modeliyle..gerçi o güzell yüze ne renk olsa yakışır :CüvCüv:
Arzu canum ne kadar formda görünüyorsun maşaAllah..
göğüsü de mi toparlıyormuş o korse ?? benim tek problemim onlar maalesef :sm_confused:

eğer senin kilon iyiyse klava:bundan almaklava::dilcikar:klava:gerek yok sana o zaman tenin şu modelini al yada başka bir markanınklava:

Minimiser Sütyen

Süper minimizer bir üründür. Toparlayıcı özelliği sayesinde göğüsleri bir beden küçültür. Askılardaki detaylar sayesinde omuzlardaki baskı azalır. Çift katlıdır göğüs uçlarını belli etmez
hihoyyyt

teşekkür ederiz merve teyzesi.büşramız nasıl.yanaklarından sıktırıp öpüver bizim içinŞeniz. ya göğsü küçük olupta hamilelik esnasında benimki kadar büyüyen varmı merak ettim.hamilelikten önce 75-80 takıyodum.şimdi 90 takıyorumdelikafadulden.küçülürmü acaba sonradan yaaaaa:çok üzgünüm:

53 kiloyum canım kaydirigubbakcemile2 :lepi:
tenin minimizeri var bende dantelli olan modeli ama ondan memnun değilim bu hangi modelmiş resim koysana kız laelaelaelaelae

sağol canım sıkar öperim uyuyordu şimdi uyandı bıcırık :CüvCüv:
benim önceleri 85 di yine aynı bedeni giyebiliyorum zorla da olsa kaydirigubbakcemile3 ama sütten dolayı acayip şiş görünüyorlar nolucak bu halleri bilemiyorum fisfisfis

Son düzenleyen: Moderatör:

maşallah canım kızına çok tatlı olmuş.

kızlar dün akşam eşim organik süt almış.onla yoğurt yaptık.oğluma ada az önce yedirdim..biraz kavonoz mamasıyla karıştırdım.bayağı yedi..size de tavsiye edrim.yoğurt yapacaksanız üzerinde organik süt yazanlardan alın.biraz daha pahallı.ama ne yapayım oğlum için alırımm.

canım nerden almış organik sütü ben geçen markette günlük süt baktım bulamadım.

Sagol canımcın:=)Evet bız erken basladık herseye..Doktorumda onaylıyor sorarak yapıyoruz herşeyi.Gelişimi çok ıyı oldugu ıcın maşallah sorun yok dıyor...Tosuncuk senın ellerınden öpüyor teyzesia.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…