- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.701
bende her yaz gidiyorum denize giriyoruz sinop çok güzel
bu yaz denk gelirmiyiz acaba orda görüşürdük ne güzel kuzularımızı birlikte denize sokarız :1hug:
gerçi ben en fazla 2 hafta kalabiliyorum yaa sinop yazın çok güzel insanın ayrılası gelmiyor.
inş. canım sana özelden msn adresimi veryim.inş denk gelir de görüşürüzz.kaydirigubbakcemile5
hehe nispet yapıyom sizi düşündüğümden yanlış anlamayın sakın kıskanın diye söylemiyorum.hani hırs yaparsınız belki siz de forma girersiniz diye..ben sizi düşünüyom gııı kocalarına güzel görünün diye diyom..sakıııııınnnnn haa yanlış anlayayındelikafaduldenklava:hihoyyyt-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae
özlem süper yaaaaaaaaaaa çok yakışmış manken gibi olmuşşş :roflol:
arzuercan [B .!.:
bu arada özlem kızının saçları harika nerde yaptırdınız ne kadar[/B]sırnaşık şey
Özlemcim Eylül hanım çok güzel olmuş yeni saç rengi ve modeliyle..gerçi o güzell yüze ne renk olsa yakışır :CüvCüv:
Arzu canum ne kadar formda görünüyorsun maşaAllah..
göğüsü de mi toparlıyormuş o korse ?? benim tek problemim onlar maalesef :sm_confused:
Özlemcim Eylül hanım çok güzel olmuş yeni saç rengi ve modeliyle..gerçi o güzell yüze ne renk olsa yakışır :CüvCüv:
Arzu canum ne kadar formda görünüyorsun maşaAllah..
göğüsü de mi toparlıyormuş o korse ?? benim tek problemim onlar maalesef :sm_confused:
eğer senin kilon iyiyseklava:bundan alma klava::dilcikar: klava:gerek yok sana o zaman tenin şu modelini al yada başka bir markanın klava:
Minimiser Sütyen
Süper minimizer bir üründür. Toparlayıcı özelliği sayesinde göğüsleri bir beden küçültür. Askılardaki detaylar sayesinde omuzlardaki baskı azalır. Çift katlıdır göğüs uçlarını belli etmezhihoyyyt[/B]
teşekkür ederiz merve teyzesi.büşramız nasıl.yanaklarından sıktırıp öpüver bizim içinŞeniz. ya göğsü küçük olupta hamilelik esnasında benimki kadar büyüyen varmı merak ettim.hamilelikten önce 75-80 takıyodum.şimdi 90 takıyorumdelikafadulden.küçülürmü acaba sonradan yaaaaa:çok üzgünüm:
herkese slm.nasılsınız tatlı anneler.ben kaç gündür giremiyodum.kızkardeşim anaokulu öğretmeni.eskişehire geldi. 15tatili benimle geçiriyo. geçmişi okuyamadım.inşallah sizde kuzularınızda iyidir.aytencim resim istemişsin ya.eylül bebeklerinin resimleri bölümü kapanmış galiba.oraya koymuştum bu resmi.burayada koyayım.kuaförlerden dertli herkes için olsun.
canımmm teşekkür edrim.ya gene denedim ama şu repi veremiyom :teselli:maşallah canım kızına çok tatlı olmuş.
olsun canım benim eskiden rep mi varmış kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2canımmm teşekkür edrim.ya gene denedim ama şu repi veremiyom :teselli:
canım nerden almış organik sütü ben geçen markette günlük süt baktım bulamadım.kızlar dün akşam eşim organik süt almış.onla yoğurt yaptık.oğluma ada az önce yedirdim..biraz kavonoz mamasıyla karıştırdım.bayağı yedi..size de tavsiye edrim.yoğurt yapacaksanız üzerinde organik süt yazanlardan alın.biraz daha pahallı.ama ne yapayım oğlum için alırımm.
herkese merhaba a.s.
umutcum sağol bilgi için..multitabs a devam ediyoruz biz 1 yaşına kadar da devam..
prospektüsünü okuduysan eğer, D vitamini için, zaten günlük önerilen dozun karşılanma yüzdesi %200 diyor.. bu ilacın avantajı Dvitaminin yanı sıra A ve C vit. yüksek oranda içermesi..
canım ben de bastırtmıyorum da oturtmuyorum da.. dr.umuz böyle öneriyor..dediğin gibi kemikleri o kadar gelişmiş olsa zaten yürürler :CüvCüv: inşAllah o günleri de gösterir Allah..
aytencim bebe shop un internet sitesinden aldım..
duygucum maşaAllah egeye..resmi kaçırmışım ama ne yazık ki :1no2:
egeyi annesi önden hazırlıyor hayata zaten, yüzüyo bile egecikayakta durmaz mı yerim ben o tosuncuğuuu kaydirigubbakcemile2
eşin haklı betülcüm bizim dr.umuz oturtmaya bile karşı bi de bastırmaya çalışıyorum desem kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?