- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.721
canım nerden almış organik sütü ben geçen markette günlük süt baktım bulamadım.
organik süt genelde her markette var.ya organiklerin bulunduğu reyonda ya da süt reyonunda..ama günlük sütler dondurucu kısmında oluyor markettlerde.günlük sütte genelde her markette bulunuyor.eşim uyum marketten almış..ama migros tansaş vb. var canımm.
kız bizde seni özledik.selam millet kızkardeşimdeyim bu akşam bakiim sizlere dedimmm fizik tedavim devam ediyor malummm bu gün 4.gün bitti şimdilik çok fazla bir düzelme yok sırtımda ve kolumda ama fakretti birazcık .en azından sabahları yataktan kaskatı kalkarken o gerginlik hafifledi kendi gücümle kalkabiliyorum eşimin kaldırmasına gerek kalmıyor artık:roflol: sizleri çok özledim inanınnn aklım hep sizde neler konuşuldu bir yaramazlık varmı bebeişler nasıl yeni hal hareketler varmı vsss inşallah herkes iyidirr Şeniz
güle güle kirletin canım ben de nerelerde bu saliha diyodum sengözlerimebaksanab yarın da yoksun demek. bi k.valide bi annen geziyosun bakıyorum da :sm_cool: ne güzel :dance:İyi akşamlaaarrr hatunlarrr...a.s.
ben bugun biraz temizlik yaptıımm ve hala bitmiş değill sularımızda kesik...ve daha 3 daha gelmiycek stoklardan kullanıyorum...:bbo:
ve yarında anneciğime gidiciğim yani yarın ben giremiyceem ..fisfisfis
tüm ton ton bebişlerinizi ve sizi öptüüümŞeniz
hoşgeldin hicran senin yazmana alışmışız hergün özledik valla :teselli:selam millet kızkardeşimdeyim bu akşam bakiim sizlere dedimmm fizik tedavim devam ediyor malummm bu gün 4.gün bitti şimdilik çok fazla bir düzelme yok sırtımda ve kolumda ama fakretti birazcık .en azından sabahları yataktan kaskatı kalkarken o gerginlik hafifledi kendi gücümle kalkabiliyorum eşimin kaldırmasına gerek kalmıyor artık:roflol: sizleri çok özledim inanınnn aklım hep sizde neler konuşuldu bir yaramazlık varmı bebeişler nasıl yeni hal hareketler varmı vsss inşallah herkes iyidirr Şeniz
cümleten selamünaleykum..bugun iflahım kesıldi.öğlen neguzel eşim uyuttu benı 11 e kadar bebekle ilgilendı..sonra kalktım..bu saate kadar 1 saat anca uyudu...sosyal tesıslere gıttık denız havası aldık..buna ragmen anca yenı uyudu..doktorumuz medıcalparka gecmiş cmrtesı gıdıcez..iyi bi hastane sanıyorum..bıde kızkardeşim sınavını verdı,öğretmen oldu,aydın unıversıyesı nde işe başlıcak şu esnada sempozyumda tunusta..açmış ordan bana telefon yakında kafayı yersın,bi uğraş bul kendıne,bı kursa gıt,hayatını elıne al falan dedı sinir oldum..baba parasıyla okumak sanıyo hayatı galıba..benım lavaboya gıdemedıgımoluyo uğraş bulucakmışım..yoksa evlılıgımde buyuk kavgalar benı beklıyomuş............hasta adamı eşekcennetıne dırek gonderır..ben zaten afaganlı gezıyorum bıdaha benı sınır etmenin ne alemı var anlamadım.yaşı 28 oldu ama hala çocuk gıbı...hayatımı elıme alıcakmışım..nasıl olucak acaba..yarından tezı yok bebeği babaannesıne bırakıp iş bakım ben...bu krızde belkı en ıyı ıhtımal 1000 tllık bı iş bulıurum..sonra hayatım kurtulur ne güzel..o 1000 tl ıle neler yapmamki......babadan kalacaksa bişiler bitek onla guvencemız olucak anlıyamıyo..ne kocadan ne iş güçten pek bi fayda göremıyorum kendı adıma..uğraş meselesı kım ıstemez zevkle yaptıgı bı hobısı olsun..ki ben sanata yatkınımıdır....dogayı severım..allah nasıp etsın bı meydana cıkıp bir iki yaşlarına geldıgında ıllakı yaparım bişiler..ama bana kendımı haybeye yaşayan bi ot gibi hissettirdi saolsun...gecede ıgenyle tutturmuştum yorganını habıre başına çekıyo dıye küçük çengellı ıgne..sabahbı kalktım yok..salonda buldum..üstüne takılmış gelmiş salona kadar..cehaletıme kızdım..ya yutsaydı..eşim yutamaz dı dıyo ama bugunde huysuzluk yapınca acaba yutmuş olabılırmı paranoyasına kapıldım..çok daha temkınlı olmam gerek..bazen aklım eter gıbı..uçuyo....bu yaşta boyleyım ınanamıyorum...daha bu cocuk ayaklanıcak..asıl tehlıkeler ozaman..ruhen yorgunlugumu atmam gerek artık..işallah bu bahar tazelenmiş,arınmış,mutlu başlangıçlarla gelsin hepimiz için............bende ençok baharı severım..ama ilkbaharı..mayıs çiçeklerini..kanaviçe gibi dallarda beyaz beyaz fışkırmış taze çiçekleri...katırtırnaklarını yol boyu...ılık meltem ruzgarını..ürperterek okşayan..denızın kokusunu..kırık bır aynadan yansırcasına parlak ve bulutları kese kese aydınlatan güneşi.....gün akşama döndükçe moraran menekşeleri..iki ay kaldı..nisan 15.......benım kafa gitti yine:)
Kızlar yaa annemler tasınmadan once butun resımlerımızı taratayım dedım.. senağlama
Bilgisayara alıyorum bır yandan suan taratıp..
benım bebeklıklerıme baktıkta Aslan aynı benım bebeklıgım yaa herkes resımdekı sankı Aslan dıyoo :)) kaydirigubbakcemile3Babası duymasınn naniknanik
Zaten bılıyorda gerceklerı yuzune vurmayayımm :smiley-cool:
Kızımız olursa da ona benzer artık ne yapalım :)
güle güle kirletin canım ben de nerelerde bu saliha diyodum sengözlerimebaksanab yarın da yoksun demek. bi k.valide bi annen geziyosun bakıyorum da :sm_cool: ne güzel :dance:
teşekkür ediyoruumm cicimmŞeniz he temislik yaptıım az bucukkk..bakıp bakıp kacıyordum şekeriim...kaydirigubbakcemile3hee yarınn da annişime gidiiciimm hep sen mi gitcenn kısslülülülülülü az da ben geziyiim ilk defa cıkıcam gı annemgile hep kocişle gidiyorduumnaniknanik biraz kolum kopucak bebişi taşımaktann ama napiim...fisfisfiscanım sıkılıyo ewdee eccük gezem barii..hihoyyytöpüldün canikomm
hicran hoş geldiin anacım tedavin inş..sonuç verir canım geçmiş olsun...a.s.
selam millet kızkardeşimdeyim bu akşam bakiim sizlere dedimmm fizik tedavim devam ediyor malummm bu gün 4.gün bitti şimdilik çok fazla bir düzelme yok sırtımda ve kolumda ama fakretti birazcık .en azından sabahları yataktan kaskatı kalkarken o gerginlik hafifledi kendi gücümle kalkabiliyorum eşimin kaldırmasına gerek kalmıyor artık:roflol: sizleri çok özledim inanınnn aklım hep sizde neler konuşuldu bir yaramazlık varmı bebeişler nasıl yeni hal hareketler varmı vsss inşallah herkes iyidirr Şeniz
betülcüm sen küçükken sarışındım demiştin yanlış hatırlamıyorsam..resim de koymuştun..
senin oğluş esmer değil mi ? doğduğunda sarı kafalı bişeydi yazmıştın geçenlerde, ben niye esmer zannediyorum senin aslanı :teselli: :1rolleyes:
benim doğum günüm :asigim: :hooray:
Evet canım dogdugunda da sarı kafalıydı :)
Sonra sarılık gecırdık fetoterapi fılan gorduk ya o zaman cok kararmıstı :1no2:
Baya baya koyu esmer dı.. Yavas yavas acıldı gunden gune.. sımdı de tam beyaz degıl.. bugday tenlı ama cok daha acıldı tabı.. Zaten bende bugday tenlıyım sut beyaz degılım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?