Doğum yapmış olan anneler buraya....

senin kızada bayılıyorum kırkbinkere maaşallhhhh

kaydirigubbakcemile3
Eşiminki de nisan :) 26 sı..

benim eşimin de 22 nisan :1rolleyes: o boğa oluyo ben koç :lepi:
bizim evlilik yıldönümü de 29 nisan.. bütün özel günlerimiz 1 aya sıkışmş vaziyette..hepsi de 1 hafta arayla çok ilginç, ama ayrı ayrı hediyeden kurtuluyoruz 1 hediyeyle bütün yılın hediye işi tamam :sm_cool:

Umutcum ne güzel yazıyorsun yaaa.Şiir gibi valla..Eminim senin okul yıllarında kompozisyonun hep 100 dür:1rolleyes:Gerçi benimde en başarılı dersim edebiyattı ama evlendıkten sonra unuttum yapmayı:roflol::bbo:Canım hiç kimsenin dedıklerıne kulak asma..Hayat senın hayatın ve nasıl ıstersen oyle yasa..Bende evlenmeden önce tam 11 yıl çalıştım..Bankadaydım üstelik.Eşim istemedi çalışmamı..Ayrıldım..Pişmanmısın dersen evet bazen pişman oluyorum ama sonra kuzumun varlığını düşününce herşeyi unutuyorum..Geçenlerde bankadan arkadaşlarım tebrık ıcın geldıler..Şube müdürümde geldi..Ve bana aynen şöyle dedi''Evde oturmayı düşünmüyorsun demı,Çok kızarım sana boşunamı okudun o kadar yıl.Çocuk 1 yasına gelsın en geç hemen başla dedi''Bunu söylemekte haklı gıbı geldı çünkü bir kadın bencede kendı ayakları üstünde durmalı..Benimde hedefim bu açıkcası..Ev hanımı rolü hiç bana göre degıl.Ben sosyal olmalıyım dışarda olmalıyım dıyorum hep...Ama Ege ye yenik düşüyorum her seferınde..Neyse çok uzadı..Uzun lafın kısası içten içe senın yaşadıklarını hemen hepimiz yaşıyoruz çoğu zaman..Üzülme canım.Baharı bende beklıyorum..Emınım herşey daha güzel olucak...:1hug:

ben hala iş yerindeyim yaaaaaa

Kıyamam ben sana yaa.Allah yardımcın olsun arkadasım.Msnden yazmısın tosun egeye.Geç gördümmmm sende öp benım ıcın paşa egemi...

Kızlar bugun bende dısarı cıktıgımda cep telefonumu yanıma almamıstım..Halimecim(sweetcurse)bana gelmek için msj atmısss ama ben yenı gordum yaaa:çok üzgünüm:Nyese bır daha sefere buluşçaz inşallah..Ama yinede çok üzüldüm ben...

Resımlerden kaynaklanıyor olabılır arkadaslar..
soncta renklerı ıle oynuyoruz ya.. ozellıkle sıyah beyaz fotolarda hepten beyaz durur ınsan..
benım oglanında bılmıyorum sacları degısırmı ama dogdugundan 1 aya kadar fılan baya sarıydı sımdı sarıdan kumrala dondu gıbı.. yanı benım bebeklıgımdekı kadar sapsarı degıl ama yınede sarısın sayılır yanı.. eve gectıgımde bılgısayarımdan koyarım bı ıkı foto :)
analız yaparık.. kaydirigubbakcemile3
Merve valla kızın dogumuda nısan olsaymıs tam olacakmıs :))

Son düzenleme:
----------------

Kızlar burda uyuya kalmısım sandalyenın ustunde.. kaydirigubbakcemile3
Alıntı yapmayın sılecegım :)

Son düzenleme:
betül o nasıl uyumak öyle ay pek şekersin kolların da kat olmuş bizim bebikler gibi kaydirigubbakcemile3
ama namaz kılıyomuşsun da secdedesin gibi bi poz olmuş bu kaydirigubbakcemile3
saçların da baya baya sarıymış...benim de böyleymiş minikken büyüdükçe biraz daha koyulaştı :1rolleyes:

Kızlar burda uyuya kalmısım sandalyenın ustunde.. kaydirigubbakcemile3
Alıntı yapmayın sılecegım :)

ayy allahıım yesinler pek tatlı çıkmışşssın ne uykuymuş oda öyle gı :roflol:
bayağı bayağı da sarısın hee:CüvCüv:ama yüzünde hiç görünmiii:jeyyar:delikafadulden

Son düzenleme:

evet canım aynen oyle ya sankı namaz kılarken uyumusum gıbıı kaydirigubbakcemile3

ayy allahıım yesinler pek tatlı çıkmışşssın ne uykuymuş oda öyle gı :roflol:
bayağı bayağı da sarısın hee:CüvCüv:ama yüzünde hiç görünmiii:jeyyar:delikafadulden

yuzum deşifre olmayım dıyee gorinmii ondan ole poz vermısım kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız birkaç gündür giremiyorum.Ya benim kızım hiç uyumuyo.Gecede gündüzde gece sürekli uyanıyor napacağımı şaşırdım.Gözü kapalı ağlıyor.Emziriyorum yada mama veriyorum aç mı acaba diye yine anı.uyutuyorum 5 dakika geçmeden ağlıyor.Acaba ek besinlerden mi bişey oluyo ki?Bişeyler söyleyin çıldıracam.

deryacım ya benimki gazı varken öle yapardı.ek gıdalar gaz yapmış olabilir..ancak bir yeri de ağrıyabilir.bence böyle yapmasının mutlaka bir nedeni vardır.eğer birkaç gün devam ederse mutlaka dr. götür bence.idrar yolu enfeksiyonu , kulak ağrısı falan olabilir.inş.biran önce geçer de rahat rahat uyur bebiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…