E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.761
slm kızlar nasılsınız birkaç gündür giremiyorum.Ya benim kızım hiç uyumuyo.Gecede gündüzde gece sürekli uyanıyor napacağımı şaşırdım.Gözü kapalı ağlıyor.Emziriyorum yada mama veriyorum aç mı acaba diye yine anı.uyutuyorum 5 dakika geçmeden ağlıyor.Acaba ek besinlerden mi bişey oluyo ki?Bişeyler söyleyin çıldıracam.
canım ya sürekli uyanıyor dediğin için, acaba doymuyor mu diyecektim ama mama verip emzirdiğim halde ağlıyor demişsin.o zaman muhtemelen yedikleri gaz yapıyodur canım benim kızım da ne zaman meyve yedirsem ağlıyo nedensiz taa ki gazını çıkartana kadar..neler veriyorsun sen canım eğer sütün yetiyorsa ek besinleri tamamen kesip denesen o zaman net olarak anlaşılır sorunu ek gıdalardan mı değil mi fisfisfis
canım sütüm yetmiyo.doktor ek gıdalara başla demişti.meyve suyu, 5-6 kaşık yoğurt,sabah mamasının içine 2 tane cicibebe bide sebze çorbasını suyu bunları veriyorum gazımı var ki,acaba gaz ilacı versem mi?
sizler ne veriyosunuz?farklı bişey veriyo muyum?
kızlar yaa ben daha ek gıda falan hiçbişeye başlamadım geç kalmadım dimi siz meyve falan veriyosunuz galiba benim doktor ben demeden başlama dedi kontrolü de ayın 29unda
ben neler veriyorum nelerrrr...bu sabah bi kasenin içine 3 cici bebe-biraz peynir,çok azıcık iyice haşlanmış yumurta,incir reçelinin şerbetinden iki damla,azıcık ucundan tereyağı,süt ,su koydum yedirdim bebişime..sebze çorbası filanda veriyorum..kayısı suyuna bayıldı zaten..bağırsakları içinde çok ii geliyo..artık allah ne verdiyse yediriyorum..tabi emziriyorumda..3 gün sonra beşinci ayını dolduruyo zaten..Allahım 35. yaşınıda görmemi nasip etsin inşallahhh
çiğdem maşaAllah ne güzel yiyormuş herşeyi..
dokunmuyor mu hiç bunları yedikten sonra gaz falan olmuyo mu CADIARZU
benimkini az bi meyve bile gazdan ağlatmaya yetiyoo onun da bi kısmını kusuyo zaten..ek gıdaya tam olarak geçince işim zorlaşacak gibi geliyo :bbo:
umutcum evet canım ben başörtülüyüm..resmiimi de koymuştum ama sen görmemişsin demek ki yerimseniben
yok canım gaz sorunum yok ek gıdaya başladığımdan beri..yedirdikten sonra kayısı suyu veriyorum.bende bol bol bitki çayı içiyorum zaten.sütümdende onları alıyo..çok hareketli bi bebek olduğundan gazını oynarken,tepinirken,geri geri dolaşırken çıkarıyo zaten..
yok canım gaz sorunum yok ek gıdaya başladığımdan beri..yedirdikten sonra kayısı suyu veriyorum.bende bol bol bitki çayı içiyorum zaten.sütümdende onları alıyo..çok hareketli bi bebek olduğundan gazını oynarken,tepinirken,geri geri dolaşırken çıkarıyo zaten..
Ah maşallah kuzuya yaa gerı gerı gıderken gormek ısterdım öp benım ıcın kuşumu:1hug:a.s.
yok aytencim , ayda ya da iki ayda bir gidiyo..bazen üç dört ay gitmiyoo..
işine göre yani a.s yurt dışında olmadığı zamanlarda da 7-24 iş yerinde.. iş kolik benimki kaydirigubbakcemile3
klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?