Doğum yapmış olan anneler buraya....

Günaydınlara.s.

ne güzel iş kolik olsunda aman nazar değmesin, kendi işinimi yapıyo eşin, sanırım sende muhendis lik yapıyodun dimi.

haklısın Aytencim tembel olmasından iyidir..her ne kadar bu konu yüzünden sık sık kızsam da klava:
evet canım eşim bilgisayarcı ben gıdacıyım.. yazılım yapıyolar..kredi kartı çiplerinin yazılımını yapıyolar..beynen çok yorucu bir iş ama işine aşık benim kocam :smiley-cool:

Herkese Gunaydıınn..
Dunden annemle cektıgım Aslanın bır fotosu..
Benım koca gozlu kuş agızlı anıme tipli şaşkın kaplumbağaamm..

---------------

Alıntı yapmayın sileceğim :)..

Son düzenleme:

canım kıyamam bir sakıntısı vardır belkide gazı vardır, mılpanın rezene kimyon çayı var ondan dene istersen bizimkini çok rahatlatıyor.a.s.

Asyaya ve Aslana maşaAllah
çok şekerler..
Aslan kumralmış bu fotoda çok bariz, diğer fotoğraflarda esmer gibi görüyordum ben :1rolleyes:

Günaydın Herkese....
Geçmişi okuyamadım umarım hepiniz ve yavrularınız iyidir?
Betül ve newlife maşallah ikisi de çok tatlı.

Tesekkur ederım canım.. o senin güzelliğinn :1hug:

Oh oh masallah canım yarasın kuzucuga.. sımdıye kadar bır sıkayetınız olmadıysa yedırırsın tabı herkesın gorusu farklı.. yanaklarına gıtsın kuzucugun butlarına gıtsın tontıs tontıs gezsınn kaydirigubbakcemile3 Çok tatlı..

Asyaya ve Aslana maşaAllah
çok şekerler..
Aslan kumralmış bu fotoda çok bariz, diğer fotoğraflarda esmer gibi görüyordum ben :1rolleyes:

Tesekkur ederızz teyzeciklerii.. :1rolleyes:

aslana bak sen, büyümüşşş çirkin şeyyyyyyyyy, asyada öyle çok çirkin bunlar yaaaa hepsi çirkin bir tane güzel bebek yok ısırırım ben hepsini bunların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…