N
newlife
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.781
ne güzel iş kolik olsunda aman nazar değmesin, kendi işinimi yapıyo eşin, sanırım sende muhendis lik yapıyodun dimi.
slm kızlar nasılsınız birkaç gündür giremiyorum.Ya benim kızım hiç uyumuyo.Gecede gündüzde gece sürekli uyanıyor napacağımı şaşırdım.Gözü kapalı ağlıyor.Emziriyorum yada mama veriyorum aç mı acaba diye yine anı.uyutuyorum 5 dakika geçmeden ağlıyor.Acaba ek besinlerden mi bişey oluyo ki?Bişeyler söyleyin çıldıracam.
Tesekkur ederım canım.. o senin güzelliğinn :1hug:derya başka bi sıkıntısı olabilirmi acaba?diş çıkartıyo olabilirmi?veya en sık görülen enfeksıyonların başında ıdrar yolları ıltıhapları var..allah korusunda hanı en kötü ihtimaller olarak soyluyorum,yada orta kulak enfeksıyonu ama kulaktakı sıkıntı emmeyı engellıyormuş o deil sanırım..belkıde dedıın gıbı ek gıdalar gaz yapıyo olabılır..buyuzden ogle saatlerınde verıp mumkunse tek bişi verip yanı dıyelım elma suyu verıcen havucla karıştırmadan deneye deneye vermek..benımkıne bebe bıskuısı alerjı yaptı sanırım,verdıkten bı saat sonra kabarmıştı misal..duygucum evet edebıyatım iyiydi.senelerle köreldi..ama kendi adına haklısın..hem bankacılık öğretmenlık kadar kadınlara yakışan güzel bir meslek..senın tampremanına cok uygun..sen evde yapamazsın.devamlı sosyal olman en iyisi..bense hiç çalışmadım ve eşim çalışmamı pek istemez..ama buda benım işime gelıyo..zaten beceremem..ilerde kenı dukkanımı açmak ıstıyorum..adalardan birinde bir butik düşünüyorum..prensadaları,istanbul..ordada yaşamak istiyorum..tabi bunlar hayal şuesnada..ama kuzum büyüsün adaya tayın olabılırız ve adada yaşam harıka..egzos yok..bazı yönlerden kısıtlı olsada ben adada bahcelı bı evde tüm kısıtlamalara katlanabılırım:)hakkında hayırlısı olsun duygucum..şıkşıkırdım giyinip(bronz tende bembeyaz etek ceket misal :))işine gitmek,evini özlemek güzel bişiy nihayetinde..insan çalışınca kendıne daha çok güveniyo..betüüüllll..o ne fotoğraf..gözlerimdoldu..o ne tatlılık...müthiş bi kuzuymuşsun..kuzunda annesinden almış şirinliğini..yanaklar,surat aynı sen aslanın..tam büyütüp poster yapmalık bi foto..merveciim sen kapalıydın yalnış hatırlamıyosam deilmi?yada ben senin hiç fotonu görmedim diye aklımda öyle kalmış..
ben neler veriyorum nelerrrr...bu sabah bi kasenin içine 3 cici bebe-biraz peynir,çok azıcık iyice haşlanmış yumurta,incir reçelinin şerbetinden iki damla,azıcık ucundan tereyağı,süt ,su koydum yedirdim bebişime..sebze çorbası filanda veriyorum..kayısı suyuna bayıldı zaten..bağırsakları içinde çok ii geliyo..artık allah ne verdiyse yediriyorum..tabi emziriyorumda..3 gün sonra beşinci ayını dolduruyo zaten..Allahım 35. yaşınıda görmemi nasip etsin inşallahhh
Asyaya ve Aslana maşaAllah
çok şekerler..
Aslan kumralmış bu fotoda çok bariz, diğer fotoğraflarda esmer gibi görüyordum ben :1rolleyes:
merve kızına bende talibim ona göree değerlendirme içine benide al.
yaaaaaaaaaa betül dünkü fotoyu görmedim bennnn,
yaaa mirmirmirmir nolcak şinciik benneyaptımki
Maşallah büşrayaa kızmayıda bilirmiş bak baak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?