Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayten görünmüyo resimleriniz benneyaptımki
betülcüm bilmez mi surat ifadesine baksana :CüvCüv: cadı benimkiiii tatlı cadı ama..

Mervecim çoook tatlı çok da büyümüş maşallah.
Hamileliğim o kadar kötü geçmişti ki benim bulantılar vs. Allaha hep dua ediyordum bi kızım olsun diye tabii ki insan önce sağlıklı olsun diyor ama sonuçta gönlümden geçeni de Allah biliyordu.Şuan kucağımdaki erkek olsaydı da aynı sevgiyle sevecektim muhakkak hiçbişey değişmeyecekti ama hep bi kız çocuğu takıntım vardı hani anne kız arkadaş gibi olucaz falan.Hergün şükrediyorum Rabbim onları bize bağışlasın...

:CüvCüv:
dayımızın kucağında..bizim de salyamız akmış -tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:

sağol canım hepimizin tontonlarına maşaAllah
amin canım hep mutlu sağlıklı günlerini göstersin Allah..
ben de kızım olsun çok istiyodum bekarlığımdan beri, ama iki kere rüyamda erkek bebek görmüştüm erkek mi acaba diye düşünüyordum dr. kız deyince sevincim ikiye katlandı..tabii ki erkek olsa yine aynı sevecektik..sağlıkla doğdular ya en önemlisi oydu çok şükür..:1rolleyes:

Ayten
ege ye 41 kere maşaAllah gözlerii çok can yakacak..
bu kadar yakışıklı damat istemeyiz biz, kıskanırız sonra :roflol:

Kızlaar benımde bekarlıgımda bıle hep dusuncem.. ıkı cocugum olsun ılkı erkek ıkıncı kız.. erkek buyuk olsun ona abılık yapsın derdım.. Ilkı oldu Allaha cok sukur ıkıncı nasıl olacak bakalımm.. :)
Allah hepimizin gonlune gore versın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…