- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #12.821
Mervecim en son çıkanm yazılarda birinciyi mi ikinciyi mi işaretliyordum ben birinciyi yaptm ama olmadı?
günaydın tatlı anneler..derya oğluşun benim oğluşuma çok benziyor yaaaa yerim ben onuuu keşke imkan olsa hepberaber buluşsak herkes başka birnin bebeğini alsaaaa kucaklasaaa süper olurdu yaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile
Mervecim çok sağol kızımın boyu tamamen babasına çekmiş benle alakası yokiki gün önce 69 du.Şimdi uzun gidiyor ama sonra ne olur bilemem duradabilir sonradan, sağlıklı olsun da.Ama seninki de öğle maşallah hem kilosu hem de boyu persentılda tavan yapmış durumda:) maşallah.
Merhabalar Kızlarr
Kaç gündür sadece okuyorum sizleri,eşim daha gitmedihihoyyyt
bıcırıkların resimleri konmuş kırbirkere maşallah nasıl büyümüşler ele avuca geliyorlar artık...
Dün eşime milupanın kavanozlu mamalarından al dedim 1-2 kaşık yedirmek için oda gitmiş reyonda bütün hoşuna gidenleri almış içlerinde Aptamil2 devam mamasıda çıktı annesütü içenler bundan kullanmıyor değilmi? çünkü geri vermeyi düşünüyorum..
Ayrıca mama verenlerin Allah yardımcıları olsun 1 mama 40 ytl:bbo:
Canım benim doktorum ek mama olarak önce aptamil 1'i önerdi 4.aydan sonra da aptamil 2 kullan dedi.Şimdi ben aptamil2 kullanıyorum ayrıca emziriyorum da.Anne sütüne en yakın mama diye onu veriyorlar.Ek gıda olarak sütlü pirinç vermiştim ama o bayağı gaz yaptı kızımda onun için şimdi bıraktım onu vermeyi.Sadece aptamil ve anne sütü veriyorum arada bazen de meyva suları.Yani bence kullanmanda bi sakınca yok ama ek olarak başka bişey veriyorsan değiştirebilirsin dediğin gibi bi dünya para.
Canım ben sırf anne sütü veriyorum,ek gıdalara da yavaş yavaş geçmek istiyorum
Bir kaç gün içerisinde dr.umuza gidip liste isteyeceğim
bu aptamillere gerek yok diye biliyorum emziren anneler için
ama hani muhallebi yaparken 1-2 kaşık bundan koysak daha vitaminli olmaz mı?
Canım ben sırf anne sütü veriyorum,ek gıdalara da yavaş yavaş geçmek istiyorum
Bir kaç gün içerisinde dr.umuza gidip liste isteyeceğim
bu aptamillere gerek yok diye biliyorum emziren anneler için
ama hani muhallebi yaparken 1-2 kaşık bundan koysak daha vitaminli olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?