Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

benimkiler rapmi dinlicek şimdi :)))))

hamileyken klasik müzik indirdim hani iyi geliyor dediler yaaa vala açtım sesi dinliyorum içime fenalık geldi benim bebeler anlamaz dedim bundan ...açtım kolbastıyı bakalım ilerde nasıl tepki verecekler :))))

aynurcum içimi ferahlattın benimde en büyük korkum eşim nöbette iken nasıl yaparım diye düşünüyordum olmadı komşudan yardım isterim napayım..

canım nilcim elimden geldigi kadar size yardım etmeye çalışırım canım allah kolaylık veriyor korkma

herkese merhaba beni hatırlarsınız belki doğum yapana kadar üçüz anneleri topiğine sürekli yazardım ama doğumdan sonra hiç vakit bulamamıştım ben 29 temmuzda 30 haftalıkken doğum yaptım çok zor günler geçirdik bebişlerimden ikisi 41 gün biriside 58 gün yoğun bakımda kaldı ama şimdi çok şükür iyiler onlarla uğraşmaktan buraya hiç bakamamıştım burası çok ii olmuş aynur bebişlerin büyümüş maşallah ilk hamile kaldığımda senin fotolarına bakıp acaba bizde görcezmi bu günler derdik . nil pitos sizlerde doğum yapmışınız hayırlı olsun anladığım kadarıyla bebekleriniz ii inşallah tüm kontroller olumlu olur hepimiz için

edıka hosgeldın hatırladım tabı ya..............doguran gıremnmıyo zaten cok normal tabı............herkes cok ıyı............senınde bebışlerın ıyı masallah..............darısı bıze..............

bu arada bebeklerinize rsv aşısı yaptırdınız mı

edika hoşgeldin seni çok merak etmiştik geçmişi okuyamassın tabiki ama iyi olmanıza sevindik bundan sonra sık sık olmasada 5 dk uğra iyi oluyor paylaşalım bilgileri o deidğin aşı rota virüsumu biizm bebişler kışa denk geliyor kışın pek ishal durumu olmuor bana aile hekimliğinde siz bilirsiniz ama gerekte yok dediler bilmiyorum kararsız kaldık o konuda ...
bebişlerin isimleri neler resimlerini paylaşırmısın merak ettimm
Allah uzun ömürler versin

ooooooo edikacım hoşgeldin canım seninkilerde 3.aylarıını doldırmuş maşşallah inanın bende şimdi ablamın oğlu var 3 yaşında bu kadar olsalar ne iyi olur diyorum yani insan hep daha büyügünü görünce şu kadar olsa bu kadar olsa diyor zaman geçip gidiyor

merhaba kızlar nasılsnız edikecım özledik ve merak ettik seni bebeişlerin iyi olmasına sevindim seni çok iyi anlıyorum seninkiler kadar uzun sürmesede bir bebeğim 22 gün diğeri 36 gün kaldı yoğunbakımda ve hergün ağladım şükür bizimkilerde iyi şimdi resimlerini eklermisin birara

yarın tahamı yine dr götürcez dediğim doçentlede bir konuşup fikrini alıcaz bakalım buarada kızım artık konuşulan her şeye gülmeye başladı uzaktan bile anlıyor kuzum erkekler elimizle gıdıklarına dokununca gülüyorlar şimdilik içim eriyor ya rotavirüs aşısını yaptırmayı düşünüyorum ben burdaki sulardan çok kişi zehirlendi biride ablam kaynatsamda güvenemiyorum ben artık mama yapmaktan yorgun düşüyorum resmen daha sık ve daha fazla yemeye başladılar özellikle geceleri zor oluyor
aynur bebişlerin gözleri kjaçıncı aya kadar değişiyor maşallah senin bebeişlerin gözleri çok güzel
nilcim ilaçlar işe yaramadı demek kimi bebek gazını çıkaramıyor işte benim kızım gibi annem hoplatıp zıplattıkça pırt pırt gidiyor zaman gelsede kurtulsak şu gaz sorunundan

canım pitoşum inş iyi haberlerle gelirsiniz...demek bebişler tepki vermeye başladılar ayy maşallahh benimkilerde başlasa ....mama yapmak benide yordu ...
gaz sorunu bir şekilde halloluyor ama kabızlık yordu bebekler ağlamaktan kendilerinden geçiyorlar

pitoscum bebişlerin gözü 6 aydan sonra değişmiyor buragımın gözleri ela yeşil arası dayısı ve annanesinde var..

nilcim hepsindemi kabız sorunu var? benimkilerde allaha şükür hiç olmadı dr. sordunmu mamadan olabilirmi? bende bil ilaç vardı 1-2 kere kullandım lavman bebege kakasını yaptırıyor ama bunu sık kullanmak zararlı canım acaba mamayımı değiştirsen biraz büyülk olsalar mamalarına zeytinyağı eklersin ben her çorba içiricegimde kasenin üzerine hafif has zeytinyağı gezdiririm canım sana tavsiyem ek gıdaya geçince çorbaları süzgeçten geçir blendır kullanma ben 1 yaşına kadar süzgeçten geçirdim blendır lifleri parçaladıgı için kabızlık ortaya çıkabiliyor

canım ya yerım onları...........anne olunca zor dımı azcık aglasalar ıçımız gıdıyo .........kaızlık cok zor ........mamalarda yapıyo bazen dr la konusup mama degısıklıgı olabılır ılık su ıçır azcık caykasgıyla bademyagıda azcık verebılırsın..........bol sıfa canlar

aynurcum şimdi mamalarına zeytinyağı ekliyorum faydası yok ...üçüde öyle ...sanırım mamayımı fazla yiyorlar bende anlamadım ağırmı geliyorki prematil kullanıyorduk ondan pdf egeçtik conformile geç dedi doktor bebeklerin sinir beyin gelişimlerine yrdımcı olsun diye pdf yi henuz bırakmadım conformil sadece karın doyurcakmış gibi geliyorr..

yarın doktora gidiyorum birini götürcem artık bakalım ne diyecek ....

bu arada emzik verme konusunda ne diyorsunuz kızlar ben vermeyi düşünüyorum kendilerini sakinleştirmeleri için ağladıkları zaman ????

emzık olayı cok gereklı amaaaaaaaaa benım oğlum asla almadı alsın ısterdım neler yaptım almadı o yuzden ne ıse ne baska seye fırsatım olmadı huysuz gazlı bı bebektı..........dr akıllı bu emzık almamış demıştı .............yanı acıkcası akıllılar emzıkle oyalanmıyıooooooooo....................valla ınş bunlara verecem...........ama bakalım alırlarmı dene sende .............

kızlar biz geldik dr görüştük şimdilik risk az bekliyelim dedi 1 ay kadar daha bekliycez ama devamlı takip edicem evde

nikcim benimkilere ben hiç saatli vermiyorum ne zaman isterlere ozaman veriyorum ama 3saatide hiç aşmıyorum ortalama her saat başı 90 70 cc arası yiyorlar en çok eymen yiyiyor birisinin maması kalsa eymen yutuyor :) taha 3100 gr eymen 4 kilo gökçe 3200 gr oldu mamayı fazla yediklerinden değil nilcim prematüre bebeklerde bağırsak gelişimi daha az ve yavaş olduğu için emilimini hemen yapamıyor buda kabızlık yapıyor haliyle ben emzik emen bebeğe bayılırım rengarenk emzikler aldım ama hiç biri wemmiyor arada taha uyurken cokluyor sonra atıyor hemen

muallimcim valla bende çok uğraştım sonunda aşagıdaki fotodaki gibi bir çözüm buldum ve emzige alıştırdım eger kararlıysan emiyorlar benim eymen emmezdi emmiycek olsa ama ben galip geldim :)

canım nil mutlaka dr. sor bence hepsinin birden kabız olması mamadan mutlaka değiştir valla biz milupa preaptamille başladık mamaya hiç bir dr.şunu verin bunu verin demedi kafamıza göre hastaneden çıkışta başladık ayına göre aptamil 1- 2 diye devam ettik hiçte kabız olmadılar aksine burdaki çocukları götürdügümüz dr. çok iyi besliyorsunuz diyordu

cok tatlı ya...........ama yınede aynur aynı yontemı cok denedım.............yınede soluyorum almıyan asla almıyo..............hatta bı ara yapıstırdım bılem ya..........yok almadı almaları cok ıyı olur...........hıç olmasa anne azcık zaman kazanır..............bunlar ınş alır ne sekerler ballar bıtıurmıştık tadı gecınce fırt atıyodun gıcıktu benım oluşum..............sımdı anlatıyorum guluyo..........
herkese yagmutrlı ıstanbuldan gunaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…