Doğum Yapmış Üçüz Anneleri Haydi Buraya

Slm kizlar nasilsiniz nerelerdesiniz kimse yazmaz oldu artik
Biz ayniyiz maratona devam kizlar cok yorgunum uykulari bir duzeliyor birde bakmisin yine gece uyanmalar basliyor
Gunduz zaten 1 saatten fazla uyumuyorlar
Acaba gunduz hic uyutmasam gece daha iyi uyurlar mi kizlar ne yapmaliyim
Hastaliklari hic bitmedi zaten bur hafta iyiler sonra oksuruk burun akmasi basliyor yine
Istahlari hep ayni dogru duzgun yemiyorlar
Birde bu ara hepsi benimle uyumak istiyorlar bende yataklarinda uyusunlar istiyorum benimle uyudularmi guzel yatiyorlar sabaha kadar herhalde ne yapmaliyim kizlar herhalde yer yatagi yapip hepimiz uyucaz tek cozum bu bence
Dort gozle nisan ayini bekliyorum krese baslicaklar
Tuvalet egitimine de alisamadilar daha hastaliktan vakit kalmadi hic
Sizinkiler nasil
Ben cogu zaman yanlizim ne zamandir kadin gelip haftada uc gun ev isi yapip gidiyor cok yorgunum
Ha birde kavgalarindan biktim artik herseyden uc tane var ama yine kavga ediyorlar birbirlerini isirip tirmaliyorlar mahalle karilari gibi kavga var bizim evde biktim artik

Ne cok yazmisim kizlar icimi dokmusum
Allah hepimizin yardimcisi olsun
Guc kuvvet en onemlisi sabir versin hepimize

meryem 42 ben ikizlerin uykularını yer yatağı yaparak düzene sokmaya çalıştım azda olsa değişti şimdi yataklarına alıştılar çok şükürrr...

meryem 42 ben ikizlerin uykularını yer yatağı yaparak düzene sokmaya çalıştım azda olsa değişti şimdi yataklarına alıştılar çok şükürrr...

Galiba bende oyle yapicam uykulari duzene girincede yataklarina koyarim
Nerdeyse 2,5 yasinda olacaklar artik uyumalari gerek geceleri

Bende üçüz annesiyim ve Kıvancımla, Gülçinimle, Gülşenimle gurur duyuyorum. Şuan 3,5 yaşındaki yavrularıma beni anne yaptıkları için çok teşekkür ederim. Allah size uzun ömür versin. Sizi çooooooooooooooooooook seviyorum.

kızlar bide 1yaşındayken kaç öğün ne ne yediriyodunuz aklınızdaysa yazabilir misiniz sanki benimkiler az yiyo gibide bide ne zaman yürür bu sıpalar sizinkiler ne zman yürüdüler

Benim kuzular 1 yaşındayken 6 öğün yiyorlardı 3 ana 3 ara öğün iştahları vardı ama kilo almıyorlardı gerçi 3,5 yaşında hala kilo almıyorlar. Kızlarımdan biri 13 aylıkken, diğer kızım 15 aylıkken, oğlum 17 aylıkken yürüdü.

Ben kuzularıma ilk olarak 1'er çay kaşığı elma rendesi ve yoğurtla başladım. Yoğurdu devam sütünden mayalıyordum. Biraz sulu oluyor ama daha sağlıklı olduğunu duymuştum. İnek sütü 1 yaşına kadar yasak olduğu için.

Kızlar bende üçüz anne adayıyım 27. haftadayım. Siz çoktan geçtiniz bu aşamaları merak ettiğim şeyler var. Doktorlar hep risklerden bahsedip korkuttular bizi şimdi bebekler doğsa bile acaba sakat olurmu gibi şüphelerim var. siz neler yaşadınız bu konuda. Birde doğum sonrası ne kadar zaman yardımcı ihtiyaç duydunuz ne zaman tek başınıza bakmaya başladınız

Slm öncelikle hiç öyle erken doğacaklar diye aklına getirme allahım korusun bebişlerini
Riskli haftaları geçmek üzeresin 28 hafta sonra riskler azalıyor diyor drlar sen drlara bakma hep en kötüsüne hazırlıyorlar hastalarını bol bol dinlen bol bol dua et
Benimde üçüz kızlarım var 33 haftalık doğdular şimdi 2,5 yaşındalar
Yardımcı konusuna gelince bu bence çocuktan çocuğa değişir diye düşünüyorum ben bizim 2 yaşına kadar hergün bakıcımız vardı gündüz bakıcım vardı gecede annem le baktık ama benimkilerin uykuları çok sorunluydu şimdi biraz olsun daha iyiler allaha şükür şimdide haftada üç gün yardımcım var ev işleri için ben sadece kızlarımla ilgileniyorum
Gerçekten çok zor bakımları ama sevgileri herşeyi unutturuyor allah güç veriyor
Soracağın olursa burdan cevaplarım
Allahım güç versin inşallah en az 32 haftaya gelirsin ben yattığım yerden tespih çektim kızlarıma allahın isimlerinden olan YA ŞAFİ ismini çektim şifa veren demek şükür allahıma kızlarımın hiç bir sağlık sorunları yoktu sadece kilo alabilmek için kaldılar kuvözde
Allah yardımcın olsun senin bebişlerinede sağlıklı dğmalarını nasip etsin

Son düzenleme:

Çok teşekür ederim rahatlıyorum böyle şeyleri duyunca. Genel olarak problemim yok sürekli yatmamı gerektirecek durumda yok iyiyim diyede tabi gezip tozmuyorum. inanıyorum 32. haftayı dolduracağıma. Ya Şafi mantıklı okuyacağım inş. hergün.

İnşallah görürsün 32 haftayı
Benimde yatmama gerek yok dedi dr ama annemden allah razı olsun ilk günden doğuma kadar o baktı bana hiç iş yaptırmadı
Benim zaten çok bulantım kusmam vardı 5. Ayıma kadar kaç kere hastaneye yattım serum verdiler onun için hiç gücüm yoktu hep dinlendim
En iyisini yapıyorsun bol bol dinlen zaten sonra hiç vaktin olmayacak
Allah yardımcın olsun saglıkla kavuştursun bebişlerini
Cinsiyetleri ne

Bende hiç aş erme bulantı falan olmadı çok şükür ama doktor hatasına maruz kaldım hastalık olmadığı halde tiroid tedavisi gördüm ve aşırı kg almama sebep oldu başlangıç kg zayıf olduğu için kaldırdım. 4 lü test yapıldı amniyosentez önerildi yaptırmadım tabi çok gereksiz gibi şeyler oldu bunu yapan prof.tu değiştirdim doktoru daha iyi bir hastaneye gidiyorum şimdi doktorda iyi şimdilik tabi sütten ağzı yanan yoğurdu ifleyerek yer temkinliyim herşeyi araştırıyorum. Evde bakacak biri var hiç ev işi yapmıyorum kendi ihtiyaçlarım için kalkıyorum zaten kan dolaşımı için önerdi doktor çok ağırlaşırsan yatman gerekir dedi. Bebeklerin hepsi kız. Tek yumurta ikizim de var. üçüz anne forumlarını okuyorum çok umut verici sağlıklı doğum yapmış çok anneler var. güç veriyor insana bende yapabilirim diyorum. her geçen günde çok mutlu oluyorum hafta ilerliyor diyorum bugün 28. haftaya girdik. Bir an önce geçer zaman inş. senin gibilere imreniyorum ne güzel büyümüş bayağı çocuklar en sevdiğim dönemleri

Gözün aydın 28 olmuşunuz dr da çok önemli benim dr um hep moral verirdi ben yurt dışında yaşıyorum
Hep böyle pozitif ol inşallah allahım güç kuvvet versin sana kolayca atlat günlerini
Benimkiler kız
Bol bol dilen sonra çok yoracaklar seni cadıların
Benim cadılar pestilimi çıkar akşama kadar akşam kendimi yatağa atıyorum yorgunluktan
Üçüz annesi olmak çok zor ama bir sözleri bir gülüşleri hele birde anne demeleri herşeyi unutturuyor
Rabbim sanada yaşatsın bu duyguları sağlıkla kavuş kızlarına
S
Aklına birşey takılırsa sora bilirsin ben kızlar uyuyunca bakıyorum hep buralara

canım bende üçüzlere hamileyim 25.haftaya girdim ama çok ağrılarım oluyor neden bilmiyorum sende de olmuşmuydu vajinadan bacağa doğru birleşen kısım çok ağrıyo yürümeme engel oluyo gece uykum hiç yok zaten korkuyorum erken gelecekler diye en az 32 yi doldurmak istiyorum kısmetse
maşallah bizde senin gibi bebişlerimzi, sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
peki kaç kilo doğdu bebişlerin canım

Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah
Ağırlaştıkca ağrılar artıyor canım ama dr a söyle bu şikayetlerini belki magnezyum verir yada calcium verir sana
Ağrıların en güzel ilacı dinlenmek ben hep dinlendim ayakta olsaydım 32 yi geçemezdim bol bol dinlen gece uykuları bende de yoktu ben çok kusuyordum gece uykumdan uyanıp kusardım sonra da bebekler büyüdükce miğde arısı çektim baskı oluyordu miğdeme
Yani büyüdükce zorlaşıyor rabbim yardımcınız olsun bol bol dua et tesbih çek allahın isimlerinden Ya Şafi ismini çek şifa veren demek akrabalarından dua iste bana çok dua ettiler inanıyorum dualarla geldim ben 33. Haftama
Kızlarım 1500 1600 1700 gr doğdular allahıma şükür sağlık sorunla yoktu kendileri nefes alabiliyorlardı sadece kilo alabilmek için ve emme refleksi gelişsin diye kaldılar küvözde

amin canım inşallah bende hep dinleniyorum çok ayakta kalmıyorum çalışmıyorum iş yapmıyorum dışarı çok çıkmıyorum ama işte bu ağrılar beni zorluyor sanki hemen doğacaklar gibi aşağı doğru acaip baskı var
inşallah bende 32 den sonrasını görürüm senin gibi canım YA ŞAFİ çekiyorum canm
kaç gün kaldılar küvezde peki
bide ciğer geliştirici iğne vuruldumu sana hamileyken canım
bide ne kadar süre emzirdin canım çok sordum ama kusura bakma cevaplarsan çok sevinirim

İnşallah görürsün canım allah güç versin
Ben yurt dışında yaşıyorum canım burdaki hastanelerde bebek 2,5 kılo olmadan cıkarmıyorlar 50 gün kaldılar ve 2,5 kılo olduktan sonra cıkardılar 40 gün kuvözde kaldılar 10 günde yatakta kaldılar
Ciğer geliştirici iğneyi 32. Haftada sancım başladığı zaman vurdular hastanede yatmıştım serumlarla sancımı durdurdular
33 haftada suyum geldi ve doğuma aldılar
Maalesef sütüm hiç yoktu neredeyse 3 ay vitamin niyetine emdiler
Yok canım ne kusuru sorabilirsin insan rahatlıyor dogüm yapmiş olanlarla konuşunca

Birde kaşar peynir bebeklere kilo aldırıyor bol bol ye birde muz da cok vitamin varmiş hergün tüket bence ben 5 ay kustum ve dr muz önerdi cok güçsüz düşüyordum

Birde kaşar peynir bebeklere kilo aldırıyor bol bol ye birde muz da cok vitamin varmiş hergün tüket bence ben 5 ay kustum ve dr muz önerdi cok güçsüz düşüyordum

günlük yediklerimin içinde var bebeklerin kg iyi gidiyor şimdilik.ben beslenmenin hem anne sağlığı hemde bebek için önemli olduğunu düşünüyorum. doğduklarında güçlü olsunlar istiyorum zaten küçük doğacaklar inş. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz. burda doktorlar 2 kg oldumu küvezde kalmasına gerek yok diyorlar. bakalım ne zaman doğum olacak 32. hafta dolacak mı kaç kg olacaklar sağlıkları yerinde mi olacak merak ediyorum. bebeklerde sıkışma oldu mu sende şimdiye kadar tek gebelik ayarında sağlıkları bir yerde sıkışacaklar ama ne zaman. karnım çok büyümedi kimse anlamıyor üçüz olduğunu ne zaman büyüme oluyor. bizim halimizi ancak damdan düşmüş biri anlar teşekkür ilgine.

Merhaba kızlar,
Bende üçüz hamile old 1 hafta önce öğrendim. Normalde ikiz biliyordum ancak ikizlerden biri bölünerek ikiye çıkmış.
1 kesede 2 tane diğer kesede 1 tane olmak üzere üçüz hamileyim. İlk öğrendiğimde çok şaşırdım. Doktorlar böyle devam etmez tek kese içerisindekileri almamız ve 1 taneyle devam etmemiz gerek dediler. Ama ben bebeklerime asla kıyamam ama korkuyorum bi taraftan.
Bu durum için bana tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…