meryem 42 ben ikizlerin uykularını yer yatağı yaparak düzene sokmaya çalıştım azda olsa değişti şimdi yataklarına alıştılar çok şükürrr...
kızlar bide 1yaşındayken kaç öğün ne ne yediriyodunuz aklınızdaysa yazabilir misiniz sanki benimkiler az yiyo gibide bide ne zaman yürür bu sıpalar sizinkiler ne zman yürüdüler
arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun üçüz annesi olmak çok zor bizde dün üç ayımızı doldurduk uykusuz yorgun üç ay ne zaman düzene gireceğiz bilmiyorum doktorumuz ek gıdaya başlayın dedi meyve suyu yoğut gibi sizler naıl beslediniz merak ediyorum ben doğumdan itibaren mama ve anne sütü sağıp verdim
kızım hoplamaya alıştı sürekli hoplamak istiyor ooooofffff oooffff kollarımız kopuyo hoplatmaktan
Kızlar bende üçüz anne adayıyım 27. haftadayım. Siz çoktan geçtiniz bu aşamaları merak ettiğim şeyler var. Doktorlar hep risklerden bahsedip korkuttular bizi şimdi bebekler doğsa bile acaba sakat olurmu gibi şüphelerim var. siz neler yaşadınız bu konuda. Birde doğum sonrası ne kadar zaman yardımcı ihtiyaç duydunuz ne zaman tek başınıza bakmaya başladınız
Slm öncelikle hiç öyle erken doğacaklar diye aklına getirme allahım korusun bebişlerini
Riskli haftaları geçmek üzeresin 28 hafta sonra riskler azalıyor diyor drlar sen drlara bakma hep en kötüsüne hazırlıyorlar hastalarını bol bol dinlen bol bol dua et
Benimde üçüz kızlarım var 33 haftalık doğdular şimdi 2,5 yaşındalar
Yardımcı konusuna gelince bu bence çocuktan çocuğa değişir diye düşünüyorum ben bizim 2 yaşına kadar hergün bakıcımız vardı gündüz bakıcım vardı gecede annem le baktık ama benimkilerin uykuları çok sorunluydu şimdi biraz olsun daha iyiler allaha şükür şimdide haftada üç gün yardımcım var ev işleri için ben sadece kızlarımla ilgileniyorum
Gerçekten çok zor bakımları ama sevgileri herşeyi unutturuyor allah güç veriyor
Soracağın olursa burdan cevaplarım
Allahım güç versin inşallah en az 32 haftaya gelirsin ben yattığım yerden tespih çektim kızlarıma allahın isimlerinden olan YA ŞAFİ ismini çektim şifa veren demek şükür allahıma kızlarımın hiç bir sağlık sorunları yoktu sadece kilo alabilmek için kaldılar kuvözde
Allah yardımcın olsun senin bebişlerinede sağlıklı dğmalarını nasip etsin
Çok teşekür ederim rahatlıyorum böyle şeyleri duyunca. Genel olarak problemim yok sürekli yatmamı gerektirecek durumda yok iyiyim diyede tabi gezip tozmuyorum. inanıyorum 32. haftayı dolduracağıma. Ya Şafi mantıklı okuyacağım inş. hergün.
İnşallah görürsün 32 haftayı
Benimde yatmama gerek yok dedi dr ama annemden allah razı olsun ilk günden doğuma kadar o baktı bana hiç iş yaptırmadı
Benim zaten çok bulantım kusmam vardı 5. Ayıma kadar kaç kere hastaneye yattım serum verdiler onun için hiç gücüm yoktu hep dinlendim
En iyisini yapıyorsun bol bol dinlen zaten sonra hiç vaktin olmayacak
Allah yardımcın olsun saglıkla kavuştursun bebişlerini
Cinsiyetleri ne
Slm öncelikle hiç öyle erken doğacaklar diye aklına getirme allahım korusun bebişlerini
Riskli haftaları geçmek üzeresin 28 hafta sonra riskler azalıyor diyor drlar sen drlara bakma hep en kötüsüne hazırlıyorlar hastalarını bol bol dinlen bol bol dua et
Benimde üçüz kızlarım var 33 haftalık doğdular şimdi 2,5 yaşındalar
Yardımcı konusuna gelince bu bence çocuktan çocuğa değişir diye düşünüyorum ben bizim 2 yaşına kadar hergün bakıcımız vardı gündüz bakıcım vardı gecede annem le baktık ama benimkilerin uykuları çok sorunluydu şimdi biraz olsun daha iyiler allaha şükür şimdide haftada üç gün yardımcım var ev işleri için ben sadece kızlarımla ilgileniyorum
Gerçekten çok zor bakımları ama sevgileri herşeyi unutturuyor allah güç veriyor
Soracağın olursa burdan cevaplarım
Allahım güç versin inşallah en az 32 haftaya gelirsin ben yattığım yerden tespih çektim kızlarıma allahın isimlerinden olan YA ŞAFİ ismini çektim şifa veren demek şükür allahıma kızlarımın hiç bir sağlık sorunları yoktu sadece kilo alabilmek için kaldılar kuvözde
Allah yardımcın olsun senin bebişlerinede sağlıklı dğmalarını nasip etsin
canım bende üçüzlere hamileyim 25.haftaya girdim ama çok ağrılarım oluyor neden bilmiyorum sende de olmuşmuydu vajinadan bacağa doğru birleşen kısım çok ağrıyo yürümeme engel oluyo gece uykum hiç yok zaten korkuyorum erken gelecekler diye en az 32 yi doldurmak istiyorum kısmetse
maşallah bizde senin gibi bebişlerimzi, sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
peki kaç kilo doğdu bebişlerin canım
Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah
Ağırlaştıkca ağrılar artıyor canım ama dr a söyle bu şikayetlerini belki magnezyum verir yada calcium verir sana
Ağrıların en güzel ilacı dinlenmek ben hep dinlendim ayakta olsaydım 32 yi geçemezdim bol bol dinlen gece uykuları bende de yoktu ben çok kusuyordum gece uykumdan uyanıp kusardım sonra da bebekler büyüdükce miğde arısı çektim baskı oluyordu miğdeme
Yani büyüdükce zorlaşıyor rabbim yardımcınız olsun bol bol dua et tesbih çek allahın isimlerinden Ya Şafi ismini çek şifa veren demek akrabalarından dua iste bana çok dua ettiler inanıyorum dualarla geldim ben 33. Haftama
Kızlarım 1500 1600 1700 gr doğdular allahıma şükür sağlık sorunla yoktu kendileri nefes alabiliyorlardı sadece kilo alabilmek için ve emme refleksi gelişsin diye kaldılar küvözde
amin canım inşallah bende hep dinleniyorum çok ayakta kalmıyorum çalışmıyorum iş yapmıyorum dışarı çok çıkmıyorum ama işte bu ağrılar beni zorluyor sanki hemen doğacaklar gibi aşağı doğru acaip baskı var
inşallah bende 32 den sonrasını görürüm senin gibi canım YA ŞAFİ çekiyorum canm
kaç gün kaldılar küvezde peki
bide ciğer geliştirici iğne vuruldumu sana hamileyken canım
bide ne kadar süre emzirdin canım çok sordum ama kusura bakma cevaplarsan çok sevinirim
Birde kaşar peynir bebeklere kilo aldırıyor bol bol ye birde muz da cok vitamin varmiş hergün tüket bence ben 5 ay kustum ve dr muz önerdi cok güçsüz düşüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?