- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
- #41
Çok ayıp edersiniz. Yapmayın.
Annenizin emeğinin karşılığı bu mu yani ?
Çocuğunuz doğunca anlayacaksınız neyse ki!
İlla ki birşey almak istiyorsanız hediye birşey alın. Giyim, altın küpe vs. Bunu da geldiği için değil anneniz olduğu için yapın.
Konu sahibi su yukaridaki mesaji lutfen dikkate alin olur mu. Siz kotu niyetli dusunmuyorsunuz ailenizin durumu sizden daha kotu oldugu icin belki yardim olsun diye dusunuyorsunuz, konuda bunu ozellkle belirtmeniz bana bunu dusundurdu ama bunun yolu bu degil. Belki hamile oldugunuz icin, belki baska sebeplerle cok dogru dusunmuyorsunuz. Niyetiniz iyi ama yonteminiz kirici olabilir.
Yukaridaki uye anne olunca anlayacaksiniz demis ben de baska bir acidan yaklasacagim Allah korusun anneniz hayatta olmayabilirdi ve bu donemde yaninizda olmayabilirdi. Nereden bakarsaniz bakin annenizin yaptigi cok kiymetli. Zaten siz de bunun aksini iddia etmiyorsunuz.
Ailenizi en iyi siz tanirsiniz maddi ihtiyaclari varsa bir eksiklerini alin ama gozlerine sokarak bunu yapmayin. ihtiyaclari yoksa gonlunuzden gectigi gibi hediyeler alin mutlu edin. Neye ihtiyaclari var bilmiyorum demissiniz anneniz geldiginde sohbet ederken az cok fikir sahibi olabilirsiniz diye dusunuyorum. Bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah.