- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
Evliyim , iki cocugum var sezeryanla dogurdum , 5 tane agir ameliyatim , birkac tane de narkoz aldigim kucuk operasyonum varDediğim gibi bu yorumları yapanlar evli olmayan,çocuğu olmayan hatta hastanede bir operasyon dahi geçirmemiş kişiler.
Sadece konudakiler mi burdaki yorumlar bile tuylerimi urpertti. Ortalik buzzzBöyle konuları okuyunca insanlık ölmüş diyorum kv bak torunu doğuyor yazlığa gidiyor yazlıkta ici rahat edecek mi acaba
Bırakamam çünkü yazlıkta olacakmışBence kimse olmayınca daha güzel.
Kızınızsa büyükmüş zaten çok zorlanmazsınız.
Sonra iyi ki baş başa kaldık dersiniz.
Ben öyle demiştim. Daha bi sıcak aile bağı kuruluyor kimse olmayınca.
Kızınızı doğum olduğu gün babannesine bırakın eşiniz yanınızda kalsın. Zaten eve geldikten sonra halledersiniz
Bebeğe ben bakarım ameliyatlı olmasam.Biraz cevval olun..nedir bebegi bakmak..
Kaldıki zaten bakacam.O halde de olsamBebeğe ben bakarım ameliyatlı olmasam.
Minik bir bebek de oldu mu yanınızda13 defa operasyon geçirdim 11 tanesi evlendikten sonra. Eşim başımda durdu, başka kimseden yardım olmadı
Ne alaka korunmayı başaramasaydım 12 senede 12 çocuk yapardım herhalde,başarmışımki 12 sene ara vermişim.Hazır olup olmadığımı ayrıca nerden bileceksiniz kimse yüzde yüz hazır olamaz zaten.Eski konuları okursak neler çıkar kimbilirhayatımın diğer detaylarını söylemiyorum bile ama açık kalp ameliyatı geçirdim bilmem kaç saatlik mesela yeterli mi sizin için?
*ama eski konularınıza şöyle bi baktım da siz esas bu bebeğe zerre hazır değilsiniz, siniriniz korunmayı başaramadığından mecburen 12 sene sonra çocuğu olan kendinize ve eşinize olmalı.
Hangi sehirdesnz bana özelden yazar msnz?
???
Anneniz 75 yaşında valla nasıl uğraşsın kadın e babanın durumu da belli.Az değilsiniz 38 yaşındasınız bunları düşünerek yapmalıydınız çocuğu.Bence tecrübelisiniz eşiniz ve siz halledersiniz.Kv de az değildir kim bilir kaç yaşında kadın.Merhaba 38 yaşındayım 12 yaşında bir kızım var.3 kişiyiz yani bu gidişle doğuma da sonrasında da 3 kişi olacaz.Kayınvalide bana 3 dak uzaklıkta oturuyor ama koronadan bunalmış eşi tedavi görüyordu yazlığına gidecekmiş.Annem deseniz 75 yaşında babam var kalp ve şeker hastası,onu bırakamam diyor.Daha doğrusu babam bırakmıyor.bakıcı tutsam korona şüphesi ve bu saatten sonra kimi bulacam.Eşim de bir şey diyememiş kayınvalideye.Anlayacağınız herkes topu birbirine atıyor.Annem o gelsin sana çok yakın diyor,diğeri annesi gelsin diyor.Bu Arada annem başka şehirde 6 saat uzaklıkta.Zaten burda olsa sorun olmazdı.Eşimle birbirimize girdik,annesinin gitmesini normal karşılıyor gayet.Benimkinin gelemeyecek olması onu şaşırtıyor.moralim çok bozuk.Yaşayan varsa bu durumu teselliye ve tecrübeye ihtiyacım var.
Bende şok oldum yazdığınıza prenseslikle ne alaka anlamadım.Herkes kendi çocuğuna tabiki bakacak ne münasebetNe size ne sizin çocuğunuza kimse bakmak zorunda değil. Herkes kendi çocuğuna kendi bakmayı göze almalı. Yaşınız küçük değil, dahası doğum tecrübeniz var, kocaman kızınız var, eşiniz yanınızda. Kimseye ihtiyacınız yok, yazdığınız mesajlar beni şok etti. Bu prenseslikle yaşam size çok zor olmalı. Evliyim çocuğum da var, operasyon da geçirdim ona rağmen bu yorumu yapıyorum. Yazdığınız gibi sadece bekar ve sağlık sorunu yaşamamış insanlar sizin aksinize düşünmüyor.
Annem 64 yaşında 75 yaşında olan babam.pes artık.Anneniz 75 yaşında valla nasıl uğraşsın kadın e babanın durumu da belli.Az değilsiniz 38 yaşındasınız bunları düşünerek yapmalıydınız çocuğu.Bence tecrübelisiniz eşiniz ve siz halledersiniz.Kv de az değildir kim bilir kaç yaşında kadın.
Düşük yapmakla doğum yapmak bir mi acaba,birinde teksin diğerinde muhtaç bir bebeklesinBu riskleri, ihtimalleri, zorlukları düşünüp hamile kalmak ya da yola çıkmak lazım. Sonradan üzülmenin birine faydası yok. Ki eşine kızması daha da saçma geldi bana gelmiyor filan diye. Kendi öz annen bile gelmiyor çünkü.. Erkek filan da değilim. Daha önce düşük yaptım kimseyi istemedim. Kendi annem de gelmedi etmedi diye trip atmadım. Şu anda hamileyim ve yine istemiyorum kimseyi tepemde. Virüs dönemi evime girip çıkmasalar zaten çok daha iyi. Kendimize, çocuğumuza bakamıyorsak niye bebek istiyoruz. Bu insanlar hayatta olmasa ne yapacaktık? Tek başına doğuranın, büyütenin canı yok mu? 12 yaşında kocaman bir kızı var üstelik kadının pekala sorumluluk alabilir kardeşiyle ilgili. Hayatı zorlaştırmayı seviyorsunuz.
Ama maşallah 12 yaşında bir kızınız var ... Çok şanslısınız çoğu insana göre.Düşük yapmakla doğum yapmak bir mi acaba,birinde teksin diğerinde muhtaç bir bebeklesin
SezeryanSezeryan degilse bence halledebilirsiniz.dogumdan once dolaba birseyler atın.eşiniz yardımcı olur dogum sonrasında.
Ben 3.dogumumda kimseyi istememiştim.dogumda hastanede bile kimse yoktu dogumdan sonra geldiler.inanın hiç zor birşey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?