Doğuma kimsenin gelmeyecek olması

Ne size ne sizin çocuğunuza kimse bakmak zorunda değil. Herkes kendi çocuğuna kendi bakmayı göze almalı. Yaşınız küçük değil, dahası doğum tecrübeniz var, kocaman kızınız var, eşiniz yanınızda. Kimseye ihtiyacınız yok, yazdığınız mesajlar beni şok etti. Bu prenseslikle yaşam size çok zor olmalı. Evliyim çocuğum da var, operasyon da geçirdim ona rağmen bu yorumu yapıyorum. Yazdığınız gibi sadece bekar ve sağlık sorunu yaşamamış insanlar sizin aksinize düşünmüyor.

Dediğim gibi bu yorumları yapanlar evli olmayan,çocuğu olmayan hatta hastanede bir operasyon dahi geçirmemiş kişiler.
Evliyim , iki cocugum var sezeryanla dogurdum , 5 tane agir ameliyatim , birkac tane de narkoz aldigim kucuk operasyonum var
Hic biri gelsin bana baksin demedim , sadece ikinci dogumumda annemden ogluma bakmasini rica ettim cunku kucuktu ve okula gitmesi gerekiyordu bir hafta kadar annem ogluma bakti , bana ise esim bakti , yemeğimi esim yapti bende bebegime baktim
Yani bosuna kendinizi strer yapiyorsunuz , esinize kapris yapiyorsunuz
Milyonlarca yildir kadinlar doguruyor , bu kadar abartilacak bir durum gercekten yok , karninizdaki bebege yazik strese sokmayin onu da

Kızınız büyuk Allah'tan yemekleri yapin kavonozlayin o isitir. Ama ben cok mesafe koyardim araya kv ve anneye.

Şu sen bakamayacaksan neden dogurdun. Kendin bak. Senin icin duzenini bozmak zorunda mi diyenleri anlamiyorum. Kadin yuksek ihtimal dikişli ve ağrılı olacak bir süre. Insanlık bu durumda yardim etmeyi gerektirir. Hastalik,ölüm, dogumda insan insana gelmeyecek yardim etmeyecekse insanlik dye bir sey kalmamış. Herkes kendi başının caresine bakmali düşüncesi aşırı sığ ve bencilce geliyor. Bu sekil düşünen biri anneai babasi hasta yatagindayken benim kendi hayatim,duzenim var diyerek bakmamasi da normal gelir. Bana çok acimasiz geliyor.

Bırakamam çünkü yazlıkta olacakmış

Ne alaka korunmayı başaramasaydım 12 senede 12 çocuk yapardım herhalde,başarmışımki 12 sene ara vermişim.Hazır olup olmadığımı ayrıca nerden bileceksiniz kimse yüzde yüz hazır olamaz zaten.Eski konuları okursak neler çıkar kimbilir

Anneniz 75 yaşında valla nasıl uğraşsın kadın e babanın durumu da belli.Az değilsiniz 38 yaşındasınız bunları düşünerek yapmalıydınız çocuğu.Bence tecrübelisiniz eşiniz ve siz halledersiniz.Kv de az değildir kim bilir kaç yaşında kadın.

Bende şok oldum yazdığınıza prenseslikle ne alaka anlamadım.Herkes kendi çocuğuna tabiki bakacak ne münasebet

Annem 64 yaşında 75 yaşında olan babam.pes artık.

Düşük yapmakla doğum yapmak bir mi acaba,birinde teksin diğerinde muhtaç bir bebeklesin

Benim de kv yaşlı 70 yaşında zaten gelemez uzakta gelse de bir yardımı dokunamaz zaten.. Annem de uzakta.. Ben ve eşim başımızın çaresine bakcaz artık ve kafama takmıyorum. Bnce siz de takmayın eşiniz yardımcı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…