- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
Çooook teşekkür ederimsız nadidesınız
dogurmadan nasıl anne olunur ornegısınız
aylarca yegenınıze tek basınıza bakıp onca evın temızlıgı yemegı ıvır zıvırıyla ugrasıp resmen tek basına herseyı cekıp cevırdınız
evınıze döndünüz mü merak ettım artık durum yardım ıstenmekten cıkmıstı bayagı mesaı yapıyordunuz orda cunku ...
Konu sahibinin zaten annesinden beklentisi yok.tamam genel olarak haksiz degilsiniz ama bunun icin 75 yasindaki hasta babaya bakan 6 saat uzakliktaki anneden mi yardim beklenmesi gerekir?
kv ye gelince, dis kapinin dis mandali....
kendısının bakıma ıhtıyacı varmıs
hamile bir kadın var bunları okuyup üzülecek ama bunu dusundnz mu?
Konu sahibinin zaten annesinden beklentisi yok.
Kv gelince, eşinizin annesi, çocuğunuzun babaannesi. Sizin çocuğunuz onun torunu yahu.
Ben gelip bakması konusunda yorum yapmadım. Kv gelsin baksın demedim. Ama ne yaşanırsa yaşansın, ister sevin ister nefret edin dış kapının mandalı muhabbeti doğru değil.Iyi de kayinvalidenin de esi tedavi goruyormus. Su durumda yenidogana bakmak istememesi takdir edilecek bir sey degil mi?
Ben korona konusunda cok hassas yasamiyorum ama konu yenidogan olunca bence karantina sart.
Hangi sehirdesnz bana özelden yazar msnz?Merhaba 38 yaşındayım 12 yaşında bir kızım var.3 kişiyiz yani bu gidişle doğuma da sonrasında da 3 kişi olacaz.Kayınvalide bana 3 dak uzaklıkta oturuyor ama koronadan bunalmış eşi tedavi görüyordu yazlığına gidecekmiş.Annem deseniz 75 yaşında babam var kalp ve şeker hastası,onu bırakamam diyor.Daha doğrusu babam bırakmıyor.bakıcı tutsam korona şüphesi ve bu saatten sonra kimi bulacam.Eşim de bir şey diyememiş kayınvalideye.Anlayacağınız herkes topu birbirine atıyor.Annem o gelsin sana çok yakın diyor,diğeri annesi gelsin diyor.Bu Arada annem başka şehirde 6 saat uzaklıkta.Zaten burda olsa sorun olmazdı.Eşimle birbirimize girdik,annesinin gitmesini normal karşılıyor gayet.Benimkinin gelemeyecek olması onu şaşırtıyor.moralim çok bozuk.Yaşayan varsa bu durumu teselliye ve tecrübeye ihtiyacım var.
Bu yorumları yapanlar sanki erkek gibi geliyor bana. Sezeryan olunca elini kaldrmyrsn tecrübe ile nr alakası Var. Allah mermahemtli insanlar çıkarsın insallah sizin karsinzA çünkü üzgün hamile bir kadına böyle yorum yapılmaz günahtır. Fikir vereblrsn ama uslubnz cok acımasız kimseye güvenip çocuk yapmylr ama amelyt oluyrsn kaç gün kendine gelemeyeblrsn.
Konu sahibinin zaten annesinden beklentisi yok.
Kv gelince, eşinizin annesi, çocuğunuzun babaannesi. Sizin çocuğunuz onun torunu yahu.
Gerçekten bu yorumları yapanlara şaşıyorum bana bakalıcak çocuğa değil
Ya anneniz gerçekten yaş almış hem de babanız rahatsız onun gelmemesini anlıyorum kayınvalidenizinde kendince sebepleri var.. Bence ilk çocuğunuz olsa büyük sıkıntı diyebilirdim ama sizin 2. Çocuğunuzmuş üstelik maaşallah diğer kızınız bakıma muhtaç küçük bir çocuk değil hatta size minik minik faydası dokunacak yaşta bile...Eşinizde yanınızda daha kime ihtiyacınız olacak ki? Bebek bakımınında biliyorsunuz ilk evladınız değil sonuçta çok zor olmaz gibi geldi bana..Ama tabi bu benim düşüncem.. Hiç doğum yapmadım ilk bebeğime hamileyim inanın ona nasıl bakacağım nasıl tutacağım nasıl emzireceğim vs bunları düşününce stres oluyorum daha önce hiç bebek bakımına da şahit olmadım mutlaka bunlar için bilen birine ihtiyacım olacak diye düşünüyorum ama sizin gibi olsam sanırım hiç stres olmazdım.. Ama tekrar söylüyorum ben doğum yapmadım doğum sonrası neler yaşanır bilemiyorum belki de yanlış düşünüyor olabilirim.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Merhaba 38 yaşındayım 12 yaşında bir kızım var.3 kişiyiz yani bu gidişle doğuma da sonrasında da 3 kişi olacaz.Kayınvalide bana 3 dak uzaklıkta oturuyor ama koronadan bunalmış eşi tedavi görüyordu yazlığına gidecekmiş.Annem deseniz 75 yaşında babam var kalp ve şeker hastası,onu bırakamam diyor.Daha doğrusu babam bırakmıyor.bakıcı tutsam korona şüphesi ve bu saatten sonra kimi bulacam.Eşim de bir şey diyememiş kayınvalideye.Anlayacağınız herkes topu birbirine atıyor.Annem o gelsin sana çok yakın diyor,diğeri annesi gelsin diyor.Bu Arada annem başka şehirde 6 saat uzaklıkta.Zaten burda olsa sorun olmazdı.Eşimle birbirimize girdik,annesinin gitmesini normal karşılıyor gayet.Benimkinin gelemeyecek olması onu şaşırtıyor.moralim çok bozuk.Yaşayan varsa bu durumu teselliye ve tecrübeye ihtiyacım var.
Büyük olan 12 yaşında oda az çok bakar yani neden illa biri olmalı ki?Merhaba 38 yaşındayım 12 yaşında bir kızım var.3 kişiyiz yani bu gidişle doğuma da sonrasında da 3 kişi olacaz.Kayınvalide bana 3 dak uzaklıkta oturuyor ama koronadan bunalmış eşi tedavi görüyordu yazlığına gidecekmiş.Annem deseniz 75 yaşında babam var kalp ve şeker hastası,onu bırakamam diyor.Daha doğrusu babam bırakmıyor.bakıcı tutsam korona şüphesi ve bu saatten sonra kimi bulacam.Eşim de bir şey diyememiş kayınvalideye.Anlayacağınız herkes topu birbirine atıyor.Annem o gelsin sana çok yakın diyor,diğeri annesi gelsin diyor.Bu Arada annem başka şehirde 6 saat uzaklıkta.Zaten burda olsa sorun olmazdı.Eşimle birbirimize girdik,annesinin gitmesini normal karşılıyor gayet.Benimkinin gelemeyecek olması onu şaşırtıyor.moralim çok bozuk.Yaşayan varsa bu durumu teselliye ve tecrübeye ihtiyacım var.
Dogurmadan önce ben de öyle dusunuyordum ama ilk 40 gün inanılmaz zormus emzirmek için sağlıklı beslenmek,süt yapıcı seylee yapmak gerek. Ilk zamanlar ya emzirmekle ya sut sagmakla geciyor, bebek 2 saatte bir uyandığı için onun bakımı var. Ben dinlenemedigim için gunlerce ayaklarımın ödemi geçmedi. Doktor ayaklarını uzatacaksin diyor ama öyle bir vakit olmuyor. 3.haftadan sonra yüzde 90 gaz basliyor bebek sürekli sancidan ağlıyor kucakta olmak istiyor fln yazarken yoruldum valla..hic olmazsa her hafta temizlige gelen biri olup geldikce komposto vs hazirlasa çok güzel olurDediğim gibi bu yorumları yapanlar evli olmayan,çocuğu olmayan hatta hastanede bir operasyon dahi geçirmemiş kişiler.
33 yasımdayım 4 kez amelıyat oldum ve sezeryanla bırlıkte aynı anda 2 amelıyatı oldum tek basımaydım sadece esım vardı
tam aksıne bırcogumuz dogum yaptık o yuzden yazıyoruz . ılk dogumunuz olsa endısenızı anlayacagım ama ben sızı saskınlıkla okuyorum bakıma ıhtıyacı olan annenızın sıze bakmasını ıstemenıze uzuldum. bu kadar müşkül durumdaysanız hasta babanıza bakan bakıma da ıhtıyacı olan annenızı uzuuuun yoldan corona zamanı cagırmak yerıne yardımcı bır hanımla anlasırsınız
oncesınde de buzluga yemekler yapar koyarsınız
bu sekılde napıcam ben napıcam dıyerek stresden baska bırsey elde edemezsınız 12 yasında cocugunuz var cekırdek aılenızle sız sıze yetersınız dıyoruz moral vermek ıcın ama sız sanırım tam aksıne ay nasıl yapacaksın tek basına yapamazsın perısan olursun dememızı bekledınız sanıyorum
Bence kimseye ihtiyacınız yok.Merhaba 38 yaşındayım 12 yaşında bir kızım var.3 kişiyiz yani bu gidişle doğuma da sonrasında da 3 kişi olacaz.Kayınvalide bana 3 dak uzaklıkta oturuyor ama koronadan bunalmış eşi tedavi görüyordu yazlığına gidecekmiş.Annem deseniz 75 yaşında babam var kalp ve şeker hastası,onu bırakamam diyor.Daha doğrusu babam bırakmıyor.bakıcı tutsam korona şüphesi ve bu saatten sonra kimi bulacam.Eşim de bir şey diyememiş kayınvalideye.Anlayacağınız herkes topu birbirine atıyor.Annem o gelsin sana çok yakın diyor,diğeri annesi gelsin diyor.Bu Arada annem başka şehirde 6 saat uzaklıkta.Zaten burda olsa sorun olmazdı.Eşimle birbirimize girdik,annesinin gitmesini normal karşılıyor gayet.Benimkinin gelemeyecek olması onu şaşırtıyor.moralim çok bozuk.Yaşayan varsa bu durumu teselliye ve tecrübeye ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?