- 15 Mart 2012
- 1.297
- 3.424
- 358
- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Bilmiyorum valla aynı dertten muzdaribiz. Benim annem hayatta değil ben sadece eşim olsun istiyorum ama ne kadar mümkün olacak bakalım..
Sadece annem geldi sehir disindan..o zamanlar esimin ailesiyle küsmüstük.Hic gelmediler.
Size nacizane tavsiyem 14_20 güne kadar kalsın anneniz..bebeginizle basbasa kalmaniz her acidan daha keyifli ve rahat..
Anneler cok cok iyi olsada o sureci adapte sorununu bianevvel atlatmaniz daha iyi olacaktir.
Ben annemi istedim doğumun zor oldu 17den fazla dikiş vardi normal doğumda.kaynanam saolsun geldi ortalığı birbirine kattı gitti ve o günden beri kendisinden nefret ediyorum.kimi istediğinizi net bir dille söyleyin yoksa sonrasında çok sinirleriniz bozulabilir.iyi doğumlar olsun.
Çok teşekkür ederim.Öncelikle sağlıklı doğumlar..
Hastanede hem kv hem annem vardı. Evde sadece ilk 3 gün annem kaldı. Sonrasını esimle hallettik.
Once anneniz gelsin sonra da kvniz
Donusumlu sekilde yaninizda dursunlar yardima ihtiyaciniz olursa tabi
Sadece eşim ve ben idare ettik çok şükür :)
İkincide bakalım nasıl olacak...
Gelmek istemesi çok doğal değil mi? Sonuçta babaanne oluyor.Teşekkür ederim evet konu açılır açılmaz net belli etmek en iyisi yoksa konuşmalarından gelmek istediğini anlıyorum .
Kesinlikle insan kendi annesini istiyor yanında. Özellikle de hastanede. Üst baş değişirken, hasta bezi degisirken insan annesine daha çok ihtiyaç duyuyor.Çok teşekkür ederim.
Bende annemi iyileşene ve bebeğime alışana kadar istiyorum açıkcası.
Sizin süreçte iyiymiş yalnız kalmak en iyisi.
Selam hanımlar.
Yıl sonu doğum yapıcam nasipse.
Ve doğumumda Yanımda yalnızca annem olsun istiyorum.
İki tarafta farklı şehirde bu arada.
Kv muhtemelen gelmek isteyecektir ama eşime makul bi dille sadece annemi istediğimi söyledim bu konu açılırsa annesine söylemesini istedim .
Eltim doğum yaptığında hem annesi hem kv 40 ı çıkana kadar küçücük evde durmuşlar.
Bana çok gereksiz geldi onca zaman rahat olamam.
Siz ne yaptınız doğumunuzda yanınızda kim vardı ?
Uygun bi dille bu nasıl söylenir kayınvalideye.
Güzel fikirmişHastaneden çıkana kadar kv sonra 10 gün kadar annem kaldı birinde de tamamen sonrasında yalnızdık.
Yalnızlık en rahatı :)
Kimseyi istemiyorum diyin annenizle gizlice sözleşin sürpriz yapmış olsun kimse laf edemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?