Doğuma Hazırlık Doğumda yanınızda kimin kalmasını istersiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ay kızlar kaynana ile ilgili yorumlarınızı okudumda bayıldım.herkes muzdarip.Bide ben tek ailemden uzaktayım sanırdım baksana çoğunuz benim gibisiniz.Bizimde kimsemiz yok bursada.en son izmire ailemin yanına gitmeye karar kıldık.annem çalıştığı için gelemiyodu.kayınvalidemde yok.vefat etmiş uzun zaman önce.yabancıda istemem.Allah hepimize hayırlı doğumlar,annelerimize uzun ömürler,bebeğimize bakabileceğimiz kadar güç versin.

B:1rolleyes:ende annemi ve eşimi yanımda isterim inşallah o güzel günleride görürüz amin

doğum yaptığımda annem kaldı yanımda zaten yakın oturuyoruz bana baktı bebeğe baktı temziledi sildi süpürdü geleni gideni ağarladı kayınvalidemde geldi gündüzleri kek pasta falan ikramlık getirdi 15 gün falan sürdü sonra annem günü birlik geldi tabi en güzeli annenin kalması kayınvalide yanında rahat edilmez ki

ANNEM ŞEHİR DIŞINDA YANİ UZAĞIZ BİRBİRİMİZE,BENİMDE İLK ÇOCUĞUM VE EŞİMDE İZİNLİ EĞİTİM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞIYOR,YAZ TATİLİMİZ VAR YANİ.BİRLİKDE GİTTİK,ÇOKDA İYİ OLDUKIZIMI BÜYÜTTÜK BİRLİKDE BİRAZ,HEM BENDE ALIŞMIŞ OLDUM HERŞEYE.BEN DOĞUMDAN 20 GÜN SONRA UÇAKLA GİTTİM.

DOĞUMA EŞLERİNİZİN GİRMESİNİ PEK ÖNERMİYORUM,ASLINDA EŞLERİMİZİN HERŞEYİ BİLMESİ ÇOK İYİ FAKAT BİR YANDANDA İYİ DEĞİL.BEN 3 AY ÖNCE EPİDURAL NORMAL DOĞUM YAPTIM EŞİM VE ABLAM DOĞUMHANEDE YANIMDAYDI,EŞİM HALA GÖZÜMÜN ÖNÜNDE DİYOR,GERÇİ BEBEĞİN ÇIKIŞINI GÖRMEDİ YANIMDA ELİMİ TUTTULAR AMA ÇOK ETKİLENDİ ADAMCAĞIZ,ABLAMDA HASTANE PERSONELİ OLDUĞU İÇİN GİRDİ,ODA ÇOK ETKİLENDİ.ÇOK RAHAT DOĞUM OLMASINA RAĞMEN ETKİLENDİLER.GERÇİ ANNELİĞİN ÖNEMİNİ ANLADILAR EN AZINDAN,BEN GİR DİYE HİÇBİŞEY SÖYLEMEME RAĞMEN GİRDİ AMA PİŞMANDEĞİLMİŞ ÖYLE DİYOR AMA BEN FARKEDİYORUM KONU GEÇTİĞİ ZAMAN KANI DONUYOR ADAMIN:))kafamçokkarıştı

ben tek çocuğum gelebilcek bır ablamyok. annede yok. en üzüldüğüm şeyde bu. insan bu gibi durumlarda annesını ıstıyor yanında.bizde gurbetteyız.mecburen kaynanam gelıcek. onunda kalıcağı ancak 10 gün falan olur. mecburen eşim yardımcı olucak.dış gebelık yüzünden amelıyat geçirdım geçen sene kaynanamı çağırmamıza rağmen gelmedı.1 ay nerdeyse yatakdan kalkamadım sezeryen şeklınde olmuştum baş ağrısı yüzünden kafamı kaldıramadım eşim bakmıştı sağolsun .oda olmasa naparım bilmiyorum.

Dogumda esımın olmasını ısterdım ama o dayanamaz bayılır Asıl dogumdan sonrasında annemın olmasını ısterdım ama annem en fazla bır hafta kalıp donecek

Hepimiz aynı fikirdeyiz,Allah(cc) annelerimize uzun ömür versin,benim kayınvaldem kesin gelir zaten kayınpederim getirir iş kayınpederimi geri göndermekte aslında zor olmayacak çünkü haremlik selamlık otururuz ee annemle oturamayacağına göre gitmesi gerekecek evim müsait değil 2+1 kaydirigubbakcemile3

Canım ya anlıyorum seni insan kendi ailesinin yanında rahat ediyor kaynana naz edemezsin bir yerin ağrısa kapris sanırlar,eşinin ailesiyle aynı şehirdemisin?

eşimin ailesi ile aynı şehirdeyimm..Gerçi benim kaynananm olmucak yanımda yaşlı kadın 80 yaşında gelemez yani

ah ah ah ANNEM Tabiki AMA MALESEF KAYNANAM OLACAK CADI 1 AYIM VARKEN GELDİ OTURDU YANIMA malesef kaynanam var bende gurbetteyim kaynanamda başka şehirde sinir geldi annem gelec ek diye 1 ayım varken şimdi 5_6 günüm kaldı doğuma
ama eşim yeterli annemde inşallah doğumdan sonra gelecek inşallah bu uyuz gider annem gelince inşalllaahhhhhhhhh

Merhaba a.s.

Ben doğumda sevgilimin yanımda olmasını isterim :asigim:
Ama diğer taraftan; benim en ufak bi rahatsızlanmama bile dayanamazken orada çok gerileceğini düşünüyorum, buyüzden kararsızım :CüvCüv:

Doğumdan sonra evde yeni bi hayata daha kolay adapte olabilmek adına da
annem ve kayınvalidemi istiyorum :asigim:

eşim annem kardeşim yeter bana
gerisine hiç lüzüm yok bugüne kadar olmadıgı gibi:)

doğumda yanımda eşimciğimin olmasını çooooook isterim ama dayanamam sen acı çekerken diyo doğuma yalnızz girmem gerekecek buyüzden doğumdan sonra hastanede dahil bana annemin bakmasını isterim ama annemde rahatsız annem olmazsa en çok nazım ablama geçer o kalır muhtemelen yanımda birde eşim tabi hiç gitmesin hep elimi tutsun yoksa basarım yaygarayı birde bebeğimin bakımı konusunda ilk zamanlar annemden başkasına güvenmem o bebeğimi tutsun o yıkasın ilk kez istiyorum

hmm bende memlekete gidicem ve kayınvalidemde kalıcam ama allahtan annem ve kayınvalidemler yanyana oturuyolar gerçektende annenin yerini kimse tutmuyor ben bunu gördüm derler ya ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar ben annemde kalmak istiorum çünkü aşerdiğim dönemde sadece o vardı saygıdeğer kayınvalidem kendine kıyıpta gelemedi yanımıza urfa sıcakmış sanki adana çok serin neyse yaa çenem düştü yine bi de eşim olsun istiyorum ondan güç alıyorum ben çünkü her koşulda ama o dayanabilirmi bilmiyorum hiç

henüz evli değilim ama ilerde evlenirsem ve hamile olursam doğumda tek başıma olmak istyrm ama doğumdan sonra annem ve kayın validem durursa süper olur çünkü o yprgunluktan snra kimseyle ugrasamam bebeğimle yanlız kalmak isterm:)

iki doğum yaptım ikisindede eşim eve uyumaya gitti gece yanında kalayımmı demedi ikincide ben sancı çekerken arabada uyumaya gitti ne varsa anamda var uykusuz ayakda benle birlikde acı çekdi üçüncüde lütfen eşim kalsın istiyorum inşaallah öyle olur yoksa çok koyacak bana bebekle hemşireler ilgileniyor bu bahane olamaz bir bardak su verecek

Doğumda eşimin yanında olmasını istiyorum...Zaten oda seni yalnız bırakmam diyor...Dr. izin verirse girecek ve video alıp fotoğraf çekecek...
Doğumdan çıkınca hastanede yanımda eşimin kalmasını isterim ama olmazsa annem kalacak...Evdede artık kayınvalidem bakar ama yeriz birbirimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…