kızlar kayınvalıdelere karsı neden bu kadar olumsuz dusunuyorsunuz sonucta hepımızzz bırer kaynana adayıyızz sızde oglunuzun veya kızınızın cocugunu gormek ıstemezmısınız tamam belkı annenızın yanında rahat edeceksınız veya annenızz sıze daha ıyı hızmet edecek ama sonucta karsı taraftada bı torun heycanı vardır sız ne kadar sevıp sevmesenızde sızın cok sevdıgınızz deger verdınızzz eslerınızın annesıdır...ben ılk dogumumda yalnızdımm ve sezeryan oldum yanımda ellı ayagı tutan saglıklı bır akrabamın olmasını cok ısterdım bazııı kayınvalıdeler gelınlerıne 40 cıkana kadar bebek gıbı bakıyorr ama gelının gozune gelmıyor ama annesı ona 1 gun baksın kocasına ellı kere annem ole ıyı annem boyle ıyı dıye yaglandırıp ballandırıp anlatıyor gunahhh valla yapılan ıyılıklerı gormek lazımmm kotu kaynanalar ıcın bı sozum yokkk ama su yazılanlara baktımmm herkesmı aynı dusunuyoo hepsı egoıstce sankı kaynananda sana hızmet etmeye cok meraklıydı sen belkı onun onune bır bardak cay koymamamıssındır ama o sırf torunun oglunun hatrına senın hızmetını yapıcakk anlayıss bırazz kendınızı onların yerıne koyunnn
alakasız olacak ama yorumdan sonra tickher imi gördüm acayip korku sardı birden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?