Doğuma Hazırlık Doğumda yanınızda kimin kalmasını istersiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benımde annem kalcak inşallah kaynanamgılde gelır bır ıkı gun kalır gıderler ama sonra ayrıyetten gelırler heralde bakalım canlar....

bende annemin kalmasını isterim ama sanırım o fazla lkalamayacak.kayınvalidem gelecek.umarım sorunsuz geçer.

ben eşimden başka kimseyi istememiştim ama maşallah beni takan olmamıştı...:))

benim esimi istiyorum ama o istemiyo, dayanamazmis bide doktorlar onunla ugrasmasinmismismisss annem kalacak büyük ihtimal =)

ben de eşimi ve kardeşimi istiyorum sadece. ama doğum sonrası sanırım kayınvalidem gelecek, ardından sırayla teyzemler filan. bakalım tabi hele o günler bir gelsin...

bende tabiki annemi istiyorum Allah'tan annemle karşı karşıya oturuyoruzda gelebilecekmi gelemeyecekmi diye bir sorun olmayacak :)

eşimle bende gurbetteyiz ama ben şanslıyım annem 2 hafta sonra gelecek. 40 ımız çıkana kadar da kalacak. doğuma eşim de girecek kısmetse. kayınvaldem de doğumumdan sonra bi kaç günlüne gelir heralde

valla arkadaşlar bütün yorumlara şöyle bir göz attım da herkesin aynı sorunu var. benim doğumumda tam olarak kimler olur bilemiyorum kızlardeşmin yanımda olmasını tercih ederim. eşim bu noktada maa lesef çok ablayışlı deil ona kalsa heyecenını alesiyle birlikte yaşmak istiyor. o an bana değer veren beni anlayacak birilerinin olması gerekir kayınvalidemin beni önemsediğini sanmıyorum hem sadece kayınalidem olsa bir derece bunun devamında ev o kadar kalabalık ve erkek doluyken nasıl emzireceğimi de bilmiyorum kpıyı kaptsam bebeği saklıyor olur anlayacağınız sorun hep aynı insanın kendi ilesinden başka acıyanı yok

doğumda hastanede annemin yanımda olmasını istiyorum ama doğum esnasında değil dayanamaz.
fakat annem ablam kardeşim istanbulun diğer ucunda olduğundan ani bir sancı vs olurda annem o sırada yanımda olmayabilir yetişemeyebilir. öle bir durumda da görümcem yanımda olsun istiyorum...
doğumdan sonrada 1 hafta 10 gün kadar annemlerde kalırım herhalde sonrada evime gelirim gene görümcem yardımcı olsun isterim bana onunlada konuştuk zaten ben destek olurum sana dedi :kedi: zaten görümcem dışındada kimsenin yanında rahat edemem

waallaa benım esım benım hışmımdan korkuoo sen o agrıyla bana saldırsın dıo azcıık canım tatlıdırda..

hastanedeyken kayınvaldem yanımdaydı
ama eşim hep der keşke ben kalsaydım yanında diye
ben uyurken kayınvaldem sağolsun oda uyumuş ve sabah bir kalktık oğlum aç,altı pis
çok kızmıştım çok
ben bitkin düştüm uyuyabilirim ama sen ne için ordasın ki?
oğlumun sarılık olmasıda buna bağlıydı

ben derimki o durumda nazımızı kendi annemiz çeker
hatta lohusalıkta bile
zaten kalabalık bir ev ve bozulmuş bir düzenle moral daha da berbat oluyor

kesinlikle haklısın hatta ben doğuma 2 ay kala memelekete annemin yanına gidicem eşimde o dönm 6 ay asker olucak.bebek y4 aylık olana kadar memleketteyim.annem kızkardeşlerim bana bakıcak nazımda geçer kardeşimde zaten bu yıl ebe hemşire oldu.oda doğumda olucakkk:lepi::Saruboceq:

1 ay once dogum yaptım
esımın aılesı bursada doguma gelmeyeckelrdı
annemde ıstanbulun bı ucunda ıstesem gelırdı
ama ben esımle kalmak ıstedım esımde benle tabıkı
fazla tantana ıstemedım
mecburı sezeryandı sabah gıttık hemen doguma alındım
cıktıgımda odamızda esımle bebegım benı beklıyorlardı
ozel hastanede yaptım dogumumu
esıme bıle gerek kalmadı bebeklede benlede hemsıreler yeterınce ılgılendıler sagolsunlar
2. gunde bebegımın bezını fılan kendım aldım
basbasa sesısz sakın cok guzel gecırdık
dogumdan sonrada haber verdık hepsı geldıler
en guzelı bu sekıldeydı benım ıcın
Hepınıze hayırlı dogumlar nasıp etsın Rabbım

Annemin gelmesini isterdim ama kayınvalidem gelsede sevinirim,hem anlayışlı hem beceriklidir..Sanırım ikiside gelemeyecek babaannemi göndermeyi düşünüyorlar ,hiç yoktan iyidir

ben aslında eşimin yanımda olmasını isterim ama eşim çok anlayışlı sayılmaz,ben sadece onu çok sevdiğim için onu yanımda görmek isterdim.
çok şüküğr kayınvalidemler benden çok uzak ,aslında ii insanlar ama farklı kültürler olunca rahat edemem.
annem benimle aynı şehirde saolsun o kalacak inşallah yanımda

tarkadaşlar eğer özel hastande doğum yapacaksanız eşinizde anlayışlı düşkünse size eşinizin kalması taraftarıyım
ben özel hastanede doğum yaptım kaynana naleti vardı yanımda istemesemde çoktan yerleşmişti evime gelmişti doğum için ben özeldede doğum yapmayı düşünmüyordum
sezeryanla yaptım eşim kalması yetermiş eşim güzel baktı bana kaygana fazlalıktı zaten faydasını görmedim hemşirelerde çok ilgileniyorlar sağolsun
birdaha doğum yaparsam eşim yeter kimseyi istemiyorum asla allah muhtaç etmesin

Son düzenleme:
benim durumum da muallakta. bayrama gelebilir doğumum. hatta daha öncesine. görümcem gelcek yanıma yetişirse o olur, yetişemezse de eşim kalır yanımda. sonrasında da kayınvalidem annem gelcekler bakalım nöbetleşe :) benim için doğum esnasında ve sonrasında bir iki gece çok kalabalık olmaması daha iyi. daha sonra zaten bol bol gelenim olcak evde. bakalım hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…