Cunku annemin evinde beni hastaneye goturecek dogumdan sonra ilgilenecek kimse yok. Annem calisiyo. Hastaneye uzak biyerde oturuyo ve ne araba ne taksi bulamam orda. Hem yuk olmak istemiyorum.neden dogumu bekliyorsun?
canım anlattıkların o kadar sinir bozucu ki bikaç ayda yoluna girmesi imkansız. planlı bir gebelik değilmiş. ama eşinden çok sen dikkat edecektin. çünküüüü.tam.hersey yoluna giriyo derken 9aylik evliyken kazara hamile kaldim.
başka hiç bir hatası olmasa bile (ki ortada aldatmalar,baskılar var)sadece bu cümle yüzünden bile bebek yapmamalıydın. kim tarafından olrsa olsn bir adam dolduruşa gelirse bana göre zayıf karakterlidir. zayıf bir insanla çocuk büyütmek ne büyük bir çile. tüm yük omuzlarına kalacak. boşanmasan da kalacak. hep erteleye erteleye tükenecesin;Kocami doldurup ustume saldi
Hair kv acele etti babasi hasta oldugu icin olmeden gorsun diye. babam da itiraz etmedi zaten kacacagi varmis basimi yakti. Nisanliyken kv min ne oldugunu anladim ama babam terkedip gidince kimseye derdimi anlatamadim.nisani da atamadim. Ki esimi de sevmistim o donem. 7ay a yakin nisanli kaldik. Hic bi problem yoktu. Zaten kv mi gormedigimiz gunlerde cok iyiyiz. Aldatip konustugu kadinlarin hepsi gorumcemin arkadaslari. Sadece msjlasmis ama ne konustuklarini bilmiyorum. Dayagi da yine kv in yuzunden oldu biz tartisirken duydu geldi araya girdi erkek yapar dedi ustume yurudu bende karsilik verince aglamaya bagirmaya basladi esim de bana saldirdi1 ay sonra hemen evlilik karari nasil verebildiniz?
Nasil gelisti olaylar kocanizmi acele ettirdi
Hair kv acele etti babasi hasta oldugu icin olmeden gorsun diye. babam da itiraz etmedi zaten kacacagi varmis basimi yakti. Nisanliyken kv min ne oldugunu anladim ama babam terkedip gidince kimseye derdimi anlatamadim.nisani da atamadim. Ki esimi de sevmistim o donem. 7ay a yakin nisanli kaldik. Hic bi problem yoktu. Zaten kv mi gormedigimiz gunlerde cok iyiyiz. Aldatip konustugu kadinlarin hepsi gorumcemin arkadaslari. Sadece msjlasmis ama ne konustuklarini bilmiyorum. Dayagi da yine kv in yuzunden oldu biz tartisirken duydu geldi araya girdi erkek yapar dedi ustume yurudu bende karsilik verince aglamaya bagirmaya basladi esim de bana saldirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?