Dogumdan sonra bosanmalı mıyım?

Ozgussss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
26
10
3
35
Biraz uzun olacak ama, esimle 1aylik tanismadan sonra 6aylik nisanlilik sonrasi evlendik.evlenir evlenmez basladi problemler. Mecburen kv lerle ayni binada oturuyoruz. Kadin oglunu el usagi beni de hizmetci olsun istemis ama ben izin vermedim. Birsuru kavga dövüş. Daha 3haftalik evliyken esim eski kiz arkadasiyla gorustu yalan soyleyerek. Daha 1aylik evliyken kavga esnasinda elimi kestim dikis atildi.2aylik evliyken jandarma olmak.istedi annesi ve ablasi bana etmedigi hakareti birakmadi sen ve ailen aklina girdiniz diye ki oyle bisi yok.3aylik evliyken sanal olarak aldatildim hem de bikac kisiyle. Bu aldatmalar 3ay surdu her seferinde yakaladim. 6aylik evliyken kayinpederim öldü beyninde tümör vardi zaten hastaydi ama benim yuzumden cok uzuldugu icin öldügu basima kakildi.tam.hersey yoluna giriyo derken 9aylik evliyken kazara hamile kaldim. Daha 2aylik hamileyken bi kadinla konustugunu yakaladim ve kavga cikardim diye cok kötü dayak yedim. Ustelik dusuk tehlikem varken. Suan son ayin icindeyim. Bu sure zarfinda kaynanamdan cekmedigim eziyet kalmadi. Dusuk tehlikem olduguna inanmayip doktorumla konustu. Gelip gelip sen soyle yapiyon bole yapiyon diye benimle tartismaya girip hep beni suclu cikardi. Kocami doldurup ustume saldi. Her biraraya gelisimizde illa bi laf soktu. Kocamin duzeldigini dusunuyodum bana yardim ediyodu hersey guzeldi. Ama su son bikac haftadir cok soguk. Iyice agirlasmama cok agrim olmasina ragmen daha bana yap et diyo. Dun gece yine agridan kivrandim aglaya aglaya sabahi ettim. Diydugu halde ne yanima geldi ne doktora gidelim dedi. 3gundur feci bel agrisi cekiyodum ama.doktora gitsek ne olacak dedi ve goturmedi. Ben artik dayanamiyorum. Annemlere de bisi anlatamiyorum. Benim babam ben nisanliyken bizi terketti.annem.birsuru borc dert icinde bi kucuk kardesimle kala kaldi. Agbim simdi esiyle bosaniyor. Bide ben annemi uzmek istemiyorum ama dayanamiyorum artik. Nolur bi akil verin.cok uzun oldu k.bakmayin ama cok doldum bunlar daha yarisi bile degil ustelik.

Bu hayat cekilmez, mutlu olamayan anne mutlu bir cocuj yetistiremez.
Kaynanan kotu esin iyi olsa hadi yine esinin hatrina cekilir bu eziyet
ama sana ikiside zulum yapiyor.
Kendin icin yapabilcegin en dogru sey ayrilmak.
Annenle yasarsin. O bebege bakar sen calisirsin.
Abinde destek olur beraber yine tutunursunuz hayata.
Aksi taktirde piskolojig rahatsizliklar icin davetiye cikarmis olursunuz.

doğumu bile bekleme. Bu kadar zaman beklemen hata. bebeğine annen bakar sende bi işe girer çalışırsın. çekilr mi bunlar daha bir ay tanıdığın biriyle nişanlanmaya nasıl cesaret ettin

Ya canim bir de soruyor musun bosanmali miyim diye? Cik o evden bebeginide orda dogurma. Hasret kalsinlar bebeginin suratina. Hamileyken bir ah desek hemen sorar esler soz konusu kendi yavrusu. Bu adam ne seni ne cocugunu dusunuyor. Bir an once kurtul bu aileden.

Ortada bir bebek var. Akilli davranmak zorundasin. Evinde bir duzenin var, bence ilk aylari bi atlat, o donemde kimselerle ugrasma bulasma ve sadece bebegine odaklan ve ilgilen. Bi yandanda ailesinin ve esinin davranislarina bak analiz et. Bazi erkekler evlat sahibi olduktan sonra degisebiliyormus. Umarim esinde onlardandir. Esinle arani biraz toparlamaya calis. Suclayici laf sokan sekilde konusma. Sicak ol empati kur alttan al sadece bebegini ve esini dusundugunu ve mutlulugunuz icin herseyi yapabilecegini samimiyetle vurgula.

Henuz dogmamis evladin icin bence caba gosterip toparlamak icin ugrasmak zorundasin. Kv yide bi tinlamayin bi umursamayin biraz..

Ailecek hepsi birbirinden betermiş en iyisi ayrılmak

Eşin evlenince değişmemiştir, sen nişanlıyken o davranışlara gözünü kör kulağını sağır etmişsindir.
Asıl değişen kadınlar oluyor evlenince,görmedikleri yada görmek istemedikleri gerçekleri görmeye başlayınca.
Okadar aldatmaya KAZA ile çocuk yapmışsınız.
Doğurun ve ayrılmayın bence.

Geçmişe bakılırsa daha 2.ayda bırakman gerekirdi.
Çocugun için kal demeyeceğim zira bu zihniyetin arasında sağlıklı birey olmaz.
Boşanmalı mıyım derken? Sizce?? Ömrünüz nasıl geçiyor?
eVlilik ve gebeliğinizden ne anladınız?

Aslina bakarsaniz butun bunlari yapmasina sebep olan kv. 2ay yoktu o kadar mutluyduk ki. Kocamin beni sevdigine eminim ama annesine de laf soylememi hazmedemiyo. Hep assalayip kucuk goruyolar. Bide doldurusa getirip ustume saliyolar. Yaptiklarini biraz kendini ispatlamak icin yapiyo. Kocam o dayak olayindan sonra cok degisti. Bulasigi bile yikar oldu. Taki su son hafta kv. Gelip her isi ogluma yaptiriyon sen niye evlendin vs. Diyene kadar. Bosanmayi cok denedim cok terketmeye kalktim ama annemin evinde yapamam zaten biraz kacisti evlilik. Kocam benim durusuma zekama bilgili kulturlu olusuma hayran ama kapali ve dindar olmam onu bazi sosyal ortamindan uzaklastirmama sebep oluyo. Arkadaslari benim onaylayacagim tarzda degiller cunku. O da cok hayal kirikligina ugradi ama duzeltemiyoruz ucunu cok kacirdik.

Kardesim senin adina cok ama cok uzuldum ...
Arkana bakmadan kac bence ailende arkandaysa hic durma....
Hamile hamile bu yasadiklarin cekilir mi kardesim ya...
Allah (c.c.) esinle kv ni islah etsin ne diyeyim...

1 ay sonra hemen evlilik karari nasil verebildiniz?
Nasil gelisti olaylar kocanizmi acele ettirdi

.tam.hersey yoluna giriyo derken 9aylik evliyken kazara hamile kaldim.
canım anlattıkların o kadar sinir bozucu ki bikaç ayda yoluna girmesi imkansız. planlı bir gebelik değilmiş. ama eşinden çok sen dikkat edecektin. çünküüüü
Kocami doldurup ustume saldi
başka hiç bir hatası olmasa bile (ki ortada aldatmalar,baskılar var)sadece bu cümle yüzünden bile bebek yapmamalıydın. kim tarafından olrsa olsn bir adam dolduruşa gelirse bana göre zayıf karakterlidir. zayıf bir insanla çocuk büyütmek ne büyük bir çile. tüm yük omuzlarına kalacak. boşanmasan da kalacak. hep erteleye erteleye tükenecesin;
"bebeğim doğsun, azıcık büyüsün, hele bi okula başlasın, şu okulunu bi bitirsin de, mesleğini eline alınca ayrılacağım, şu düğününü bir yapayım kesin gideceğim...."

1 ay sonra hemen evlilik karari nasil verebildiniz?
Nasil gelisti olaylar kocanizmi acele ettirdi
Hair kv acele etti babasi hasta oldugu icin olmeden gorsun diye. babam da itiraz etmedi zaten kacacagi varmis basimi yakti. Nisanliyken kv min ne oldugunu anladim ama babam terkedip gidince kimseye derdimi anlatamadim.nisani da atamadim. Ki esimi de sevmistim o donem. 7ay a yakin nisanli kaldik. Hic bi problem yoktu. Zaten kv mi gormedigimiz gunlerde cok iyiyiz. Aldatip konustugu kadinlarin hepsi gorumcemin arkadaslari. Sadece msjlasmis ama ne konustuklarini bilmiyorum. Dayagi da yine kv in yuzunden oldu biz tartisirken duydu geldi araya girdi erkek yapar dedi ustume yurudu bende karsilik verince aglamaya bagirmaya basladi esim de bana saldirdi

Allahim evlerden uzak ya, nasil insanlar bunlar. Allah sabir versin sana.
Sana sormak isterim: sence cozum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…