Dogumdan sonra bosanmalı mıyım?

Acele karar verme bebek dogduktan sonra bekle ,sen caba goster iyilik yap ki utansinlar sen her iyi davranislarinda onlar neye ugradigini sasiracak ama yilmaman lazim evlikik kolay degil ayriliksa en sin dusunulecek seydir .Alttan alip guleryuzunu eksik etme ,kaynananlaro yemeye davet et gelmeseler bile sasiracaklardir degismelisib kotulere karsi anca bu sekilde savasilir.

Dogru soyluyosun. Yapmadigim sey degil aslinda ama karsiligini bulamayinca cabuk pes ediyorum. Bende bitirmek istemiyorum aslinda. Cunku bu bi imtihan biliyorum. Pes edersem imtihanim bitmeyecek ki. Bi de bukadar cabalamisken bukadar ugrasi bi anda silip atmak istemiyorum.bide biz annemize iyiki biz kucukken bosanmamissin dedik. Cunku babasizlik cok zor. Ve biz babamizin nasil bi insan oldugunu kendimiz anlamasaydik muhtemelen hep annemi suclayacaktik. Benim cocugumun da bunlari yasamasini istemiyorum. Ne olursa olsun babasi basinda olsun sirtini dayaya bilsin. Simdi babam benim arkamda olsaydi bunlarin hic biri olmazdi.

aldatmis ayrilmamissin
dovmus ayrilmamissin
simdi soguk davraniyor diye hic ayrilmazsin.
simdiden dogum sonrasina karar verme.
tam kararini verdiginde gider dilekceni verirsin.

Yilan hikayesi gibi bir hayat..daha kac aylik evlisiniz ve kac defa aldatilmssnz ustune ustluk aile sorunlari..bence ayrilmalisin..bu adamb sakin duzelecegni bekleme hatta dahada cok aldatck seni..ailesi dolduruo flnda deme adam resmen sevmio seni..kendinede dogacak olan bebeginede hayati zindan ettrme

offf çok zor bir hayatın var gerçekten Allah yardımcın olsun. Eğer abin de boşanıyorsa abin annen kardeşin ve sen aynı evde oturun. sen ve abin işe girersiniz annen çocuğuna bakar. hem borçları ödersiniz yavaş yavaş hemde geçinir gidersiniz. inşallah abin sahip çıkan koruyan kollayan biridir.

Bu aksam icin biseyler yapsana yemege cagirma gibi mesela once kaynanadan basla ise onlara giderkende kucuk biseyler yap tatli gibi .bunu her hafta tekrarla aileyi hos ettinmi gerisi gelecektir.Sonra kocan bunun farkina varicak esin icin de biseyler yap ona ozel kucuk hediyeler yada sevdigi tatli yemek gibi birseyler sonra ons tatli dil ama o ne yaparsa yspsin alttan almaya sabirli olmaya devam et o mutlaka fark edecek .tatli dil yilani bile deligin den cikarirtir derler .kötuluk karsisin da hep iyilik hep iyilik gore gore onlar pes edecek herseylerine haklisin de ama icinden de diyecegini de tabi o utanacak durumda olan insanlar seni sevecekler zamani gelince .bebegin var caba gosterecek olan akilli mantikli olan sensin onlar yanlis yoldaysa sen dogruya getirmelisin .Huzurlu bir yuvanin yolunu yapmak burada bence senin rolün .

Bu kadar aldatilmaya nasil göz yumdun yahu. Ben okurken sistim. Bosan yoksa ren geyiği gibi dolasacan omru billah. Hani bu kadar boynuz ren geyiginde bile yokda neyse.

Adam boyuna boynuz takiyor ne huzuru yahu. Kadinin ne gunahi var.

Gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum lütfen biri bana anlatsın,
Hamile kalmadan önce pekçok şey aldatma yalan dayak vs herşey yaşanıp affediliyor da hamile kalınca evlat sahibi olunca aydınlanma yaşanıp, evlilik katlanılmaz ve dayanılmaz nasıl oluyor boşanmaya cesaret geliyor

Daha hamile bosanmak icin evlenilmiyor .adam kotuyse dogru yola getirmek icin cabalamasin mi .
Sence doğru yola gelcek bi adam mi? Sanal di reel di maaşallah aldatmadigi ortam kalmamis. Hem de yeni evli. Daha simdiden bunu yaparsa.

Ayrica hamilelikde sıkıntı cektigi halde dr a götürmekten bile aciz. Ama gel surda kadin var deseler kosa kosa gider. Bu besbelli. Bu kadar aldatilmak kimin hosuna gider yahu

olan gene bebege olacak
sen bu insanların içinde bebekle nasıl mutlu olacaksın

İşte o zaman dayak atan aldatan kaba koca baba olunca aldatan dayak atan kaba bir baba oluyor tek fark bu

Niye ki evlat sahibi olmak, deneme tahtasımı bebekler?
Nasıl sorumsuzluk vicdansızlık cehalet?
Adam kendinimi saklamış ?
Başkası gibimi davranmış?
Suçlu kim?
Cezayı çeken kim?

Bana sormamışsiniz ama hayır çabalamasin bunca zaman konuşmuş kavga etmiş yaptıklarını çekmiş de ne olmuş sonuç hamile haliyle dayak yiyen bir kadın ve hala da aldatiliyor
Arkadaslar zaten abisi bosanmis birde bu bosanirsa annesi nasil dayanacak bu uzuntuye sadece cabalasin diyorum kotu yolda olani duzeltmek icin zaman lazim ,iyilik herseyin ilacidir sabir en onemlisi tamam adam cok hatali resmen eziyet ediyor ama duzeltilme ihtimali var denemeli olmuyorsa kararini verir .Zaman herseyin ilaci denemeli bu isler bir anda bitirmeye gelmez .kolay degil yiva kurmak sonr o yuvayi dagitmak .aldatılmak kımse ıstemez cok gurur kırıcı ama burda durum baska bır aıle de ıkı bosanmayla sınuclanan evlılık oldumu aılede yıkım olur bıraz ugrassın adamla ve aılesıyle olmuyorsa yol verır .dısardan bosan demek bızlere kolay bıde o insanlara soralım .hayatın da ne degısıklıkler olacak .bırde bebek var keske beklenılseydı ama bızım keskelerımızle olmuyor bu ıs olmus bıtmıs .

Son düzenleme:
Kaynanayı attım bir kenara defalarca aldatılmışsınız Bebeğiniz doğsun çocuk eve farklı bir huzur getirebilir yine birşey değişmezse bebeğiniz üç dört aylık olsun sonra annenizin yanına gidin bebeğinize anneniz bakar sizde çalışırsınız geçinip gidersiniz bence Allah yardımcınız olsun

Bu evlilik toparlanmaz.Eşin de ailesi de çok merhametsiz insanlarmış.Bir an evvel ailenle görüş eninde sonunda duyucaklar nasılsa.Geciktirmeden ayrıl o evden bence.Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…