Dogumdan sonra bosanmalı mıyım?

Cunku annemin evinde beni hastaneye goturecek dogumdan sonra ilgilenecek kimse yok. Annem calisiyo. Hastaneye uzak biyerde oturuyo ve ne araba ne taksi bulamam orda. Hem yuk olmak istemiyorum.
bazı konularda hep kv yüzünden felan demişsin ama eşin sütten çıkmış ak kaşık değil.
bekara boşamak kolay belki ama mutlu olmadıgınız yerde durmanın anlamı yok

Bebekden once pisikiyatr a gittim. Bebek istiyolar ve kocami dolduruyolar dedim. Bana sizin o kadindan uzak durmaniz gerek o zaman hersey duzelecek ama sen ceneni tutmuyosun dedi. Ben hap kullanamiyorum alerji yapiyo spiral de bi dogum yapmadan takmak sakincali dediler.esim de kendi korunmayi reddediyo cekilerek korunuyorduk.hamile oldugumu bile anlamadim ben. Bilerek mi yapti bilmiyorum.

Allahim evlerden uzak ya, nasil insanlar bunlar. Allah sabir versin sana.
Sana sormak isterim: sence cozum nedir?
Hatayi bastan yapip kv me yakin davrandigim icin ki o kadin asla merhametli olamayacagi icin o konuda cozum yok. Kocam konusunda ben akilli olmaliyim.kocam cok itilmis horlanmis adam yerine katilmamis hala da ole biraz egosunu tatmin etsem beni el ustunde tutacak bide buradan tasinsak cocugumuzla mutlu olacagimiza inaniyorum. Ama emin olamiyorum. Eskileri de aklimdan silemeyince guclu ve akilli davranamiyorum. Cenem hic durmuyo ve cok elestiriyorum. Sanirim.uzaklasip kacmasina sebep oluyorum.

Harikasin. Bak kendi cozumu kendin buldun. Kv nin duzelme sansi yok. O yuzden elestirmeyi birakmalisin bence ilk basta. Kocanla eskilerde olanlarida.Bu tamda kvnin istedigi seyi yapmak olur. Evinizde huzursuzluk olur.
O yuzden bundan sonra : sikayet yok.

Kocan konusunda ben bosan diyemem.
Kim bilir belki grrcekten duzelir cocuktan sonra. Ortada birde cocuk varken bence kimse icinde kolay olmaz bosanmak. Bu karari vermek cok zordur.
Burda bosan yazabiliriz hepimiz ama sonra derdi cefayi sen cekiceksin. O yuzden senin dedigin gibi tasinsaniz olmazmi? Kocani ikna etme olasilign yuzde kac?

Gittigim pisikiyatr da hemen hemen ayni seyleri soyledi esimle de gorustukten sonra. Zaten ondan sonra cok guzel di hersey. Kv ile kustum gorusmuyordum 6ay okadar guzel gecti ki. Taki evime gelene esimin is yaptigini gorene kadar. Bilmiyorum dediginiz gibi yapmayi dusunuyorum. Dogumdan sonra bakip gorcem. Bi de tasinma ihtimalimiz var 3ay sonra. Duzelmezse bosancam.

zaten dedigim gibi son 6aydir mukemmeldik kv yoktu küstük bekar polis oglu var onun yanindaydi. Simdi geldi bidibidiya basladi. Yokkende rahat borakmiyodu ama gormedigi icin esim yinlamiyodu tabi bende. Ama gelip de esimin yardim ettigini yuruguse falan gule oynaya ciktigimizi gorunce hemn basladi. Gece yarilarina kadar gondermiyo eve yatmaya cikiyo sadece. Benim altinlarimi hep aldiklari icin maddi imkan da yok tasinmak mumkun degil.sadece 2ay sonra annemden gelecek bi para var ona guveniyorum. Esim.zaten tasinmak istiyo. Hele pisikiyatr la gorustukten sonra daha cok istedi ama
Maddi sikinti el vermedi. Kv. Para aldigi icin bizden kenara koseye atma sansimiz olmuyo. Biz kiradayiz babasi hasta oldugundan ve babasina hic kiyamadigimdan kabul etmistim burda oturmayi.ama ankara gibi bi yerde tasinmak kolay degil.

O zmn bekle derim ben.
Ve kv nin oyununa gelme.
Sikayet yok. Sessiz kal.
Eski mevzulari acma. Kocanda tasinmak istiyomus ne guzel.
Bi umit diyorum, bebegin ilerde seni suclamasin bu ayriliktan diye.
Ben herseyi denedim diyebilmek icin bekle tasinana kadar.
O zmn hala ayniysa kocan o zmn bosan derim.

Bu gune kadar gidemememin sebebi de babam. Yillarca cok cektirdi anneme. Anneminde babasi nisanliyken olmus. Annesi ve ablalari nisani atmasina musade etmemisler. Annanem de bize muhtac oldugu icin mecburen dayanmis annem. Bide biz olunca hep kendinin gitmesini beklemis. Ama babam esim gibi degildi. Annemi hic sevmedi. Hic begenmedi. Assalamazdi dovmezdi hic bisi yapmazdi ama istemezdi ilgi gostermezdi. Heralde 3kere birlikte olmuslar onda da biz olmusuz. O derece sevmezdi. En sonunda terketti gitti ustelik.birsuru borc birakarak. O yuzden birakip gidemiyorum. Annemlerle yasayabilecegimi sanmiyorum. Zaten yeterince dertleri var.kaldiramam.esiminde beni.cok sevdigine eminim. Oyle olmasa o dayaktan sonra gunlerce aglayip ozur dilemezdi. Duzelecegini biliyorum ama sanirim benim elimde. Ben ona degerli oldugunu hissettirmeliyim.ama beceremiyorum. Cok doldum. Kafamdan hicbiseyi atamiyorum ki .evde yalnizken kendi kendime surekli kv ya da esimle.kavga ederken buluyorum kendimi.

O yuzden beklemelisin. Simdilik o kv basinizdayken elden bisy gelmiyor huzurunuzu bozuyor o kadin belli.
Elinden bisy gelmez o konuda.
Ama baska bi konuda elinden cok sey gelir.
Kendi tutumun hakkinda.
Sikayet etme, bagirma cagirma.
Aaaaman sen konus dur diye dusun kv ye cevap verme.
O kadin sizin eve geliyodur attim 1 saat oturuyordur ve kendisi gidiyordur ama ruhu saatlerdir hala evde dolasiyordur bence senin yuzunden. Bunu dedi, sunu yapti annenn, yok niye yapti ,yok oyle yok boyle. Yapma. Kendini duzeltmek yapabilicegin en mantikli ve elden gelen seydir. Bide boyle cabala canim.

O evde doğurursan boşanacağını anladıklarında çocuğunla tehdit ederler. Lohusalık psikolojisiyle kaldıramazsın. Bence hiç durma

offf kendimi gördüm bacım sende. o insanlardan hemen uzaklaş.değmez canım....annenin yanına git bir an evvel doğum yapınca sana sahip çıkan olur merak etme. bu yaşadıklarından sonra mutlaka yanında olurlar. o evde durdukça sütün falan kesilir üzüldükçe.. doğumu bekleme bence. allah yardımcın olsun canım.

Ahh canmmm hadi onceden bir aylik tanismadan snra evlenmissin tamam ama ilk aldatmada cikip gitmen gerekirdi.erkek yaptigi hatayi sessize cektikce daha fazla yapar aman zaten affediyor der .bence dogurmadan cik git bosan mutsuz anne mutlu cocuk yetistiremez cocugun icin yap bunu

ankarada nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama kiraların çok uygun olduğu yerler var. Biran önce dogumunuzu yapın ve oradan uzaklaşın. Doğumdan sonra da Eşiniz sizi ve çocuğunu sahiplenmezse o zaman boşanmayı dusunun.

bu insanlar sana bebegin dogduktan sonrada huzur vermez..adam hamileyken dovuyo agrilar icindesn doktora goturmuyo..elleri kirilsn vicdanszn..cocuguna da aynisini yapar ..boyle babasi olacagina olmasin huzurlu bi ortamda buyusun..defalarca aldatmis ve devam edicek..boyle manyaklar niye evlenir bde yetmez cocuk yapar ki....

Bir abim olsa ve senin durumunda olsam abimden destek alır sırt sırta verip ayakta kalmaya çaba gösterirdim sen kimsenin kölesi değilsin yanaşmada değilsin o evin hanımısın alman gereken saygıyı alamıyorsan seni haketmiyo bebeğin doğmasını beklemezdim ben olsam çünkü bebek bebek hevesine bir süre iyi davranıcak sende düzeldi sanıcaksın o kocayla bi şekilde ömür geçer idare edilir ama kaynanayla koca bir arada ????
Kaç kurtul kardeşim allahın rahmeti üstünde olsun!..

Birine ilk defa bosan diyorum suan.... Bosanmaktan baska care yok canim benim... Adam seni hamileyken bile dövüyorsa daha evliliginin ilk aylarinda seni aldatiyor ve annesinin sana böyle davranmasina susup oturuyorsa bu adamdan sana es olmaz malesef güzelim... bence evi hemen simdi terk etmelisin .. inan bana annenin yaninda bebeginle cok ama cok mutlu olacaksin.. en azindan huzurlu olacaksin

[/QUOTE][/QUOTE]
Cok tesekkur ederim. Aynen ole yapiyorum. Bosanmak cok istedim ama yapamadim iste. Oyle kolay degil babasi terketmis zaten sorunlu bi ailenin icinden geliyorum. Herkes annemin uzerine gelecek. Hem.bu kadin muhtemelen beni vurdurur da. Oglu hapse dusecek cok umruna gelmez zaten. Oglunu sevdigini daha dogrusu kendinden baska kimseyi sevdigini sanmiyorum. Politikaci olup cabalamaya caliscam bakalim.duzelecekmi.

evlenmek için biraz fazla acele etmişsiniz bence tanıyamadan evlenmişsiniz tamam olmuş artık evlenmişsiniz
ama kaç sefer aldatma var işin içinde isterse sanal olsun aldatma aldatmadır üstelik bir de dayak yemişsiniz hem de hamileyken... kendi hayatınızı kurabilirsiniz boşanın nafaka alırsınız ortada çocuk var sonuçta ama bir an önce gidin o evden ne siz ne de çocuğunuz orada mutlu olabilir

Herkese iyi dilek ve niyetleri icin tesekkur ederim. Hepiniz haklisiniz. Kabahatin cogu bende. Bastan kestirip atmaliydim ki cok cabuk kestirip atan bi insanimdir. Ama olmadi bi turlu. Her bavul hazirlayip cikacagim esnada bisi oldu. Ya babasi kriz gecirsi ya benim.anneme abime bisi oldu ya esimin kendine bisi oldu vs. Bi sekilde kaldim. Yalvarmalar aglamalar kandim iste. 1ay diyosunuz da 7ay da nisanli kaldim. Insanlar senelerce tanidiklarindan bile ummadigi seyler goruyolar. Sevmek gunler sonra olan bisi degil ki insan bi anda seviyo zaten. Bende baskasinda duysam bosan derim de icinde ole olmuyo. Bebek degil mesele. Sonra ne olacak. Daha iyi olacagimin garantisi yok ki. Bosansam da rahat birakmaz bunlar beni.ama bebegi beklicem. Dogumu yapcam. Sonrasina bakcam. Ne degisti ne degismedi. Bu arada da kendime is bakcam. Herseyimi planlayip oyle gitcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…