eşinin gözü dışarıya kayacak diye değil kendin için ver vereceksen.Kizlar bebeğim bir yaşına girdi ama bn doğum kılıçlarını vermek yerine sahada aldım aslında diyete bsldm mi azimli oluyorum ama ara verdim on kilo verdm aldm tekrar ve eşim yeme dedikce yiyorum ya şuan ailemn yanındayım kendi evime gidince başlamayi düşünüyorum beni bi gaza getirin kzlar yaa eşimin gözü dışarı kaycak DİE korkuomm ya
Oo baya fazlaymış kilon.Bence de acil vermen lazım.Hem sağlığın için hem de kendini daha iyi hissetmen için mutlaka vermelisin.Ben bu konu da erkeklere hak veriyorum lütfen bana kızma.Çünkü ben erkek olsam,eşimin kilolu olmasını asla istemezdim,hiç hoş durmuyor çünkü.Erkeğinde,kadının da kilolusundan hoşlanmıyorum.Hemen bir diyete başla,kendini tut fazla yeme,bir de spor yap verirsin.Zor bir şey değil,kararlı ol yeter ki.83 kilo boy 165
o konuda çok şanslıyım eşim asla kiloma laf etmez kimseye ettirmez vega kilo vercen mı dıyenlere o laf söyler ama benimde zayıflamam şartt yaaOo baya fazlaymış kilon.Bence de acil vermen lazım.Hem sağlığın için hem de kendini daha iyi hissetmen için mutlaka vermelisin.Ben bu konu da erkeklere hak veriyorum lütfen bana kızma.Çünkü ben erkek olsam,eşimin kilolu olmasını asla istemezdim,hiç hoş durmuyor çünkü.Erkeğinde,kadının da kilolusundan hoşlanmıyorum.Hemen bir diyete başla,kendini tut fazla yeme,bir de spor yap verirsin.Zor bir şey değil,kararlı ol yeterli.
Zaten eşinin söylemesine gerek yok mutlaka kendinde istiyorsundur zayıflamak,sende kararlı ol mutlaka verirsin.Ben gerçekten hak veriyorum erkeklere,senin eşin belki rahatsız olmamıştır ama rahatsız olan çok erkek var.Kendimizi de onların yerine koyalım mesela düşünsene karşında şişman, afedersin g.t göbek salmış bir adam ister miydin? Ben şahsen istemem,çok rahatsız olurum.O yüzden erkeklere bu konuda sonuna kadar hak veriyorum,eşine zayıfla diyenlere de kızmıyorum.Kilo hem görsel olarak kötü hem de sağlık açısından tehlikeli.Ve her insan eğer ki bir sağlık problemi,hormon bozukluğu yoksa mutlaka kilo verebilir.Veremiyorum diyenler ya tembellikten veremiyor,ya da kalori hesabı yapmadan yiyor o yüzden veremiyor.Aslında çok basit bir şey,sağlıklı bir diyet,sağlam bir sporla çok rahat kilo verilebilir.o konuda çok şanslıyım eşim asla kiloma laf etmez kimseye ettirmez vega kilo vercen mı dıyenlere o laf söyler ama benimde zayıflamam şartt yaa
herkesi boşver sen kendine kaç kilo yakıştırıyorsan o kiloya inKesimde diyo kendin için zayıflayan daya iyi olur dio zayıf halimi istio heralde tekrar bn hiç zayıf kız olmadm ki düğün öncesi hırs yaptm sonra düğünden 6 ay sonra millet ne zayifsin az kilo al demeye başladı kilo alsak zayıflayan versek az al kilo derler bn anlamiom cekemiolar mi ne yapılar anlamadm
insılun direncim var mesela seninle aynı sporu ve diyeti yapsak sen 10 kilo versen ben anca 3 kilo verebiliyorumZaten eşinin söylemesine gerek yok mutlaka kendinde istiyorsundur zayıflamak,sende kararlı ol mutlaka verirsin.Ben gerçekten hak veriyorum erkeklere,senin eşin belki rahatsız olmamıştır ama rahatsız olan çok erkek var.Kendimizi de onların yerine koyalım mesela düşünsene karşında şişman, afedersin g.t göbek salmış bir adam ister miydin? Ben şahsen istemem,çok rahatsız olurum.O yüzden erkeklere bu konuda sonuna kadar hak veriyorum,eşine zayıfla diyenlere de kızmıyorum.Kilo hem görsel olarak kötü hem de sağlık açısından tehlikeli.Ve her insan eğer ki bir sağlık problemi,hormon bozukluğu yoksa mutlaka kilo verebilir.Veremiyorum diyenler ya tembellikten veremiyor,ya da kalori hesabı yapmadan yiyor o yüzden veremiyor.Aslında çok basit bir şey,sağlıklı bir diyet,sağlam bir sporla çok rahat kilo verilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?