Doğumgününü kutlayacağım arkadaşımın mesajı. Sizce kırılmakta abarttım mı?

Çocuklar dışında doğumgünü kutlamaktan hoşlanmıyorum. Kimse de benimkini kutlamasın. Ben rahatsız oluyorum. Emri vakilerden de hiç hazetmiyorum.
Sizin durumunuza gelirsek kırılmakta haklısınız. Bence kimse için uğraşmayın doğumgünü kutlamak gibi şeylerle. Kimse de sizin için uğraşmasın. Ne olmuş yani o gün doğduysak. İnsanlık için önemli bir şey mi yapmışız Sevgiler.

Şaka mı? Koskoca kadına doğum günü yapılıyor, gelmeyenlere küsülüyor. Doğum günü, çocukları mutlu etmek için yapılacak bir şey bence. Siz öyle düşünmüyorsunuz anladım ama çok mu önemliyiz, bu dünya için ne yapmışız da bu kadar üstün göreceğiz kendimizi, yani o gün doğduysak ne olmuş, kime ne. İnsanlara emri vaki yapma hakkı mı tanınıyor o gün doğan kişiye. Bunları bir düşünmek lazım.

O zaman olabilir. Ama siz yine de yıllarca en yakın arkadaşım dediğiniz iyi günde kötü günde birbirinize destek verdiğiniz kişinin arkasından hoş olmayan şekilde konuşmayın yasanmisliklarin hatrina.dogum gününüz kutlu olsun

Sende gel dememesi beni rahatsız etti.
"Plan yapmıştık ama kusura bakma arkadaşlarim toplanmış bu sebeple gelemiyorum,sende gel" diyebilirdi pekala.
doğru dediğiniz
mesela bana böyle dense hiç kızmam

konu sahibi ufak bir değişiklik yaptım falan itici cümle
ben olsam bir daha görüşmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…