Çocuklar dışında doğumgünü kutlamaktan hoşlanmıyorum. Kimse de benimkini kutlamasın. Ben rahatsız oluyorum. Emri vakilerden de hiç hazetmiyorum.
Sizin durumunuza gelirsek kırılmakta haklısınız. Bence kimse için uğraşmayın doğumgünü kutlamak gibi şeylerle. Kimse de sizin için uğraşmasın. Ne olmuş yani o gün doğduysak. İnsanlık için önemli bir şey mi yapmışız Sevgiler.
benzer bir durumu bende 2 hafta önce yaşadım. eşim doğum günüm için sürpriz yapmış ve yakın arkadaşlarımızı davet etmiş. biz evde yokken gelip evi süslemişler. eve gelip şok oldum. şokum geçince en yakın arkadaşımın olmadığını fark ettim. çağırmadın mı diye sordum.
eşim aradığında demiş ki ''benim o akşam işim var neden erken kutluyorsun ki gününde yap bugün gelemem''
prenses hazretleri sürpriz dediğin erken yapılır ve buna uyman gerekir.
sonra bana msj attı erken yapmasaydı gelirdim ama işim vardı diye.
bende 5 dk dahi uğramanı beklerdim kırıldım dedim.
bunun üzerine dakikalarca tartıştık. abartıyormuşum bunda kırılacak ne varmış her özel günümde yanımdaymış bunda olamadıysa nolurmuş gibi gibi gibi yüzlerce kırılmamı sallamayıp kendisini üste çıkarmaya çalıştığı bahaneler...
sonuç olarak o günden beri ne görüşüyorum ne de konuşuyorum.
gereken önem verilmiyorsa çokta yakın değilmiş demek ki
sizinkininde sizden önemli durumları gelişmiş
Şaka mı? Koskoca kadına doğum günü yapılıyor, gelmeyenlere küsülüyor. Doğum günü, çocukları mutlu etmek için yapılacak bir şey bence. Siz öyle düşünmüyorsunuz anladım ama çok mu önemliyiz, bu dünya için ne yapmışız da bu kadar üstün göreceğiz kendimizi, yani o gün doğduysak ne olmuş, kime ne. İnsanlara emri vaki yapma hakkı mı tanınıyor o gün doğan kişiye. Bunları bir düşünmek lazım.
1 hafta önceden haber verildi.
ayarlanabilir bir zaman dilimi olduğu için dargınım zaten .
yorum düzeltmeye kapandığı için maalesef düzeltemiyorum. eksik yazdığım için millet ateş püskürüyor bukadar olay olacağını bilsem an an gelişme şeklinde yazardım yorumu
yada sıfırdan bir konu mu açsam
konu sahibi hanımefendinin başlığınıda hiç ettim istemeden :/
O zaman olabilir. Ama siz yine de yıllarca en yakın arkadaşım dediğiniz iyi günde kötü günde birbirinize destek verdiğiniz kişinin arkasından hoş olmayan şekilde konuşmayın yasanmisliklarin hatrina.dogum gününüz kutlu olsun