Doğumgününü kutlayacağım arkadaşımın mesajı. Sizce kırılmakta abarttım mı?

seni neden oraya çağırmadı acaba
Onun bir arkadaşı beni sinir etmişti kavga etmiştik. Hatta bu kişiylede aramı bozmuştu bu bana yalvarıp gönlümü aldı. Tabi o zamanlar cepte değiliz. O orda olacağı için sanırım ya da bir kızla buluşcak

Yorumlarda, ''yediğim içtiğim ayrı gitmez'' demişsin fakat bu arkadaş seninle olan arkadaşlığına çok fazla bir anlam yüklemiyor gibi geldi bana. Üstelik bu çocuğa aşıkmışsın vazgeç diyemem ama o sana nasıl geliyorsa sen de ona aynı şekilde git buluşma teklif etme o istediği zamanda hemen meraklıymış gibi tamam deme birkaç işinin olduğunu ve duruma göre ona haber vereceğini söyle cepte görüyorsa öyle olmadığını ispatla ağırdan al

Söz tutmak hassas çizgimiz de kırık bacakla da kulak deldirmeye gitme Nil beyazık değil mi canına?

Ay millet ne alingan ya. Ben alinmazdim. Sonucta A kisisi milleti cagirmis ve anladigim kadariyla siz sadece basbasa takilacaktiniz. Erkek oldugunu soylemissiniz. Muhtemelen adamdan hoslaniyorsunuz, alinmaniz ondan. Hoslansaydim ben de alinirdim zira iyiye isaret degil... ama sadece arkadassa alinmalar, silmeler mesafeler hep gereksiz tepkiler.

Neyle kutlandığını niye belirtiyor?Supangle de çok battı bana. Yetersiz bulup laf sokmuş gibi. Uzak durun konu sahibi.Gerek yok hiç.

Ayyy yıllar önce beni de bir arkadaşım 2-3 kez ekmişti. Birinde annemi doktora götürüyorum dedi, ötekisinde arabası bozuldu, bir sonrakinde de yine bir şey oldu. Ben de eee yeter be moduna gelmişti. Sonra ben buna bir güne randevu verdim, buluşmaya 15 dakika kala haber vermiştim gelemiyorum diye.
Onun yüzünden 3 kere saç baş yapıp kalakalmıştım evde. Oh olmuştu, bu erkeklere bu yarar.

İyi olmuş, sen de sakın gitme kız. Yazıp çapırırsa başka plan yaptım cnm kusura bakma de:)

Bu kişi gönül ilişkin olan biri değilse abartmış ve sacma bir tepki vermişsin. Ben hayatimdan böyle alinan, planı erteledim diye hemen 'baska biri mi buldun' diyen herkesi çıkarttım, vallahi genclestim.
İnsanın doğumgününü yüz kişi kutlar, o gün geri kalan 364 günden ziyade en meşgul olabilecegi gündür.
Ne vardı yani 'tamam,sorun degil' deseniz.
Belki de dediği gibi kalabalık organizasyon yaptılar,belki kardeşleri vs gelecek o gün size uğrasa da erken dönmesi gerekecek. Ne var yani

aynı durum değil. burda siz haksızsınız. insanların başka işleri olabilir ani sürprizler karşısında

önceden yapılmış plana daha cazip geldiği için uymamış ve başkalarını tercih etmiş bence çok kırıcı

önceden yapılmış plana daha cazip geldiği için uymamış ve başkalarını tercih etmiş bence çok kırıcı
E tamam, ama bu kişi sevgili değil , flört değil. Öyle olsa üçüncü sayfaya gelene kadar konu sahibi 'yakinim' , 'arkadasim' demezdi, durumu söylerdi. Yani bu kişi sadece arkadaş.
Eee, siz doğum gününüz için sadece arkadas biriyle plan yaptınız, ama sonra atıyorum anneniz dedi ki 'aa ablan,yeğenin, Hatice ve Ayşenur da gelecekti doğumgünün için. Gitme ya da erken gel, bebek var cok kalamazlar'
Böyle bir durumda mesela 'olsun, öncesinde söz verdim' der arkadaşıniza mi gidersiniz yoksa 'zaten iş çıkışı az vakit var,koştur koştur olmasın arkadaşımla daha geniş zamanda buluşuruz' mu dersiniz?
Planı başka güne aldiginiz arkadaş 'baskasina soz verdiğini söyleyebilirdin/başka birinin yanına mi gideceksin' deseydi, ya da konudaki yorumlar gibi sizi engelleseydi...mantıklı mı olurdu yani?
Doğumgününde buluşacak kadar yakın olduğun bir insana korkmadan 'baska güne ayarlayabilir miyiz' diyebilmeli insan ya. Ne bu her şeye trip, her şeyden mana çıkarmak.
Beni yoruyor açıkçası.
Ha bu kişi flört olur,sevgili olur, ya da o güne mekanda yer ayırtmistir, tiyatro bileti almıştır falan. Vallahi o zaman hak vereceğim. Ama alt tarafı bir kafeye gidip pasta yicekler yani. Hayat memat meselesi mi iki gün sonra gitse.
Ayrıca arkadaş arkadaşı ekedebilir zorunda kalrisa. Böyle şeylerden bitecek dostluk valla başlamadan bitsin, hiç bana göre değil.
Beni de sıklıkla eker arkadaşlarım, gerçekten sorun çıkartmam, başka plan yapmaya çalışırım. Salı deriz görüşmeyiz, gelicem deriz 'ay evden cikasim yok' deriz. ne var yani, dünyanın sonu mu?

tabi ki değiştirilebilir ama -sıfatı ne bilmiyorum doğum günü planı yapıldığı için yakın diye düşündüm- konu sahibiyle olan planından ona sormadan küçük değişiklik olarak bahsediyor. bence üzücü. ha şu da var belki konu sahibi karşıdakinin umrunda değil karşıdaki onu önemsemiyor o kendine kendine tripleks giriyordur. ayrıntıyı bilmiyorum tabi

Gercekten cok buyük simariklik. Bu kadar kolay mi en yakin arkadaşi silip atmak?

konu sahibinin sorusundan sonra öyle saçmalamış. Öncesinde gayet normal bir şekilde başka güne ertelemek istemiş. Ve doğumgünü, belli ki başka plan yapmış yani ne var ki bunda? Neden insanları geriyor başkasıyla mi plan yaptın,bilmem ne. Adamın dogumgunu sonuçta, demek ki iptal edemeyeceği bir teklifle gelindi. Ne var yani Perşembe değil de cumartesi buluşsan.
Açıkçası böyle basit şeylere takilan kişiler beni çok yoruyor. Onlarsiz hayatta daha mutluyum.
Kendim de ota b.ka alınan, kendi degerimi böyle küçük şeylerle ölçüp 'demek ki değer vermiyor' diyen biri değilim. Bana göre ilk sacmalayan konu sahibi olmuş.
Ama adam da ergen ruhlu biri ki bugün doğumgünü buluşmasına ekilip sitemli söz paylaşmış WhatsApp hikayesinde
Bilemedim, uyumlu bir çift olabilirler aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…