Doğumgününü kutlayacağım arkadaşımın mesajı. Sizce kırılmakta abarttım mı?

benzer bir durumu bende 2 hafta önce yaşadım. eşim doğum günüm için sürpriz yapmış ve yakın arkadaşlarımızı davet etmiş. biz evde yokken gelip evi süslemişler. eve gelip şok oldum. şokum geçince en yakın arkadaşımın olmadığını fark ettim. çağırmadın mı diye sordum.
eşim aradığında demiş ki ''benim o akşam işim var neden erken kutluyorsun ki gününde yap bugün gelemem''
prenses hazretleri sürpriz dediğin erken yapılır ve buna uyman gerekir.
sonra bana msj attı erken yapmasaydı gelirdim ama işim vardı diye.
bende 5 dk dahi uğramanı beklerdim kırıldım dedim.
bunun üzerine dakikalarca tartıştık. abartıyormuşum bunda kırılacak ne varmış her özel günümde yanımdaymış bunda olamadıysa nolurmuş gibi gibi gibi yüzlerce kırılmamı sallamayıp kendisini üste çıkarmaya çalıştığı bahaneler...

sonuç olarak o günden beri ne görüşüyorum ne de konuşuyorum.
gereken önem verilmiyorsa çokta yakın değilmiş demek ki
sizinkininde sizden önemli durumları gelişmiş

Kırılmakta çok haklısınız. Plan yaptıktan sonra aklına işi gelmiş. Bildiğin önemsemiyor sizi öncekileri çok farklı. Ama sizde de hata var. Her şeye evet der sorun yok izlenimi verirseniz oda böyle davranır size ne yazikki.

Bu kadin kim ve neden herkes dogum gununu kutlamak istiyor bu kadar.
Belli ki samimi arkadasiniz degil yoksa sizi de plana dahil etmeye calisirdi onun yerine sizden "ufak degisiklik" olarak bahsediyor.

Ayy kimsenin dogum gununun peşinde koşmuyorum, kimse de benim. İyi ki dogdun vs diyoruz bitiyor.

Kadın değil, erkek… :) belki de bu yüzden kırıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…