Eşim ben kesinlikle giremem diyor ben bayılırım diyo.Çenesi düşük birini arıyorum bende yanıma kaydirigubbakcemile3Hah tamam işte aynı ben kaydirigubbakcemile3
Bende epidural yada spinalde yada normal doğumda dikkatim kaymasın acıya diye birileri beni çeneye tutsun istiyorum hep.Ha hı derken bir bakayım her şey olmuş bitmiş olsun.
kızlar biliyomusunuz sağlık ocağından geldiler ve tetanoz aşısı yaptılar bana şimdi
Eşim ben kesinlikle giremem diyor ben bayılırım diyo.Çenesi düşük birini arıyorum bende yanıma kaydirigubbakcemile3
kızlar doktorlarınızdan iyice öğrenin şu spinal epidural farkını. gelip bizede anlatın kafamız karmakarışık oldu
megicim sende geçmişinde ciddi günler atlatmışsın. kolay şeyler değil. haklısın şimdide ters tepiyor işte böyle. sende bi karar versen rahatlıcan biraz.
Çok ilginç.Ben ikinci dozu vurdurmamıştım şimdi gelip banada yapmasınlar kapıda aşıyı ? eyvahedigeldismile
Kaçıncı haftadasın şimdi ? Banada erken olur diyorlar ama bende senin gibi mart başına kadar gelebilmek isterim.25 şubat çok güzel bir gün.Mevlid kandili perşembe günü ve eşiminde doğum günü.Bebeğim o zamana kadar dursa keşke banada erken gelir diyorlar hep.
36+3 oldum,sat ıma göre doğum 27 şubat gözüküyor ama dr hsonu 25 şubat dedi,çevremdekiler ise 25 i almaz sen 10-15 gün içinde doğurursun diyorlar zaten kasılmalarımda başladı nezamandır kasıklarım da çok ağrıyor yattığım yerden kalkamıyorum çok ağrı oluyor..allahım hepimizi bi avazda inşallah..
Ay evet ben kaderdende korkuyorum canım.Benim karar vermemle olmuyor her şey diye düşünüyorum.Konuşurum şöyle olsun böyle olsun diye ama bir bakarım hiç bir şey düşündüğüm gibi geçmez diye korkuyorum.Bu yüzden hiç net olamıyorum bu konuda.Evet isterimki planlı olsun rahat bir sezeryanla sancısız sıkıntısız çabucak ayağa kalkarak kızımıda alıp evime döneyim ama biliyorumki hayatta yaptığımız planların hiçbiri olmuyor.O yüzden dilimizde hep hayırlısı diyerek dolaşıyoruz... Hakkımızda hayırlısı olsun inş.
kopuzcum evet kaygılarını beraber yaşıyoruz ama ne yapcaksın canım zaman yaklaşacak doğum gerçekleşecek hayırlısıyla.. sen aklındaki tedirginlikleri inşaallah bu hafta sonu netleştirirsin, o zaman hiç değilse beynin rahatlar biraz
Aslında epidura yaptıran arkadaşlar diyorlarki doktor ve anestezi uzmanıda rahatlatmak için seni surekli konusuyorlarmıs şakalar yapıyorlarmış ayy hakkımızda hayırlısı olsun inşallahEşim aslında istiyor bende istiyorum ama gittiğim hastaneye sorduk almıyorlarmış içeri eşleri.Bu nedenle çenesi düşük beni konuşturacak birilerini bende istiyorum.
eylülcüm bende eşimin girmesini isterim aslnda. daha kendisine hiç söylemedim böyle bişeyi ama öyle niyetim var. işin ciddiyetini anlaması açısından görmesi gerektiğine inanıyorum. o kadar kolaymıymış bakalım.. sonra naz mı yapıyoruz, yoksa gerçekten mi acıyor :mymeka:kendi karar versin
amin canım inş.heycanlandım ya kim bilir sen nasılsın
canımbenim ilk aşım daha us da küçük çıktığı için yapmamıştı ebe.bende plasenta önde yatıyorum demiştim aradığında o çıkmış gelmiş kapıya şaka maka çok acımaya başlıyor yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?