( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

kızlar doktorlarınızdan iyice öğrenin şu spinal epidural farkını. gelip bizede anlatın kafamız karmakarışık oldu

Eşim ben kesinlikle giremem diyor ben bayılırım diyo.Çenesi düşük birini arıyorum bende yanıma kaydirigubbakcemile3

megicim sende geçmişinde ciddi günler atlatmışsın. kolay şeyler değil. haklısın şimdide ters tepiyor işte böyle. sende bi karar versen rahatlıcan biraz.

Eşim ben kesinlikle giremem diyor ben bayılırım diyo.Çenesi düşük birini arıyorum bende yanıma kaydirigubbakcemile3

Eşim aslında istiyor bende istiyorum ama gittiğim hastaneye sorduk almıyorlarmış içeri eşleri.Bu nedenle çenesi düşük beni konuşturacak birilerini bende istiyorum.

kızlar doktorlarınızdan iyice öğrenin şu spinal epidural farkını. gelip bizede anlatın kafamız karmakarışık oldu

Epiduralde belden iğneyi yaptıktan sonra cok ince bir hortum kalıyor belinde ordan surekli agrı kesici gonderiyorlar.Spinalde hortum kalmıyor uyusturduktan sonra tek farkı bu diye biliyorum.Ama yine Perşembe gunu drumla konustuktan sonra bilgi veririm sizlerede

kızlar ben devlet hastanesinde yapcam doğumu ama güvenemiyorum spinal yada epidural yapmak çok istiyorum aslında.hani bunların uzmanları oluyoya devlet hastanelerinde sadace anestezi uzmanı var napcam bilmiyorum

eylülcüm bende eşimin girmesini isterim aslnda. daha kendisine hiç söylemedim böyle bişeyi ama öyle niyetim var. işin ciddiyetini anlaması açısından görmesi gerektiğine inanıyorum. o kadar kolaymıymış bakalım.. sonra naz mı yapıyoruz, yoksa gerçekten mi acıyor :mymeka:kendi karar versin

ayazcım zaten anestezi uzmanı önemli bunda. gerisini doktor sadece ameliyatı hallediyor.

megicim sende geçmişinde ciddi günler atlatmışsın. kolay şeyler değil. haklısın şimdide ters tepiyor işte böyle. sende bi karar versen rahatlıcan biraz.

Ay evet ben kaderdende korkuyorum canım.Benim karar vermemle olmuyor her şey diye düşünüyorum.Konuşurum şöyle olsun böyle olsun diye ama bir bakarım hiç bir şey düşündüğüm gibi geçmez diye korkuyorum.Bu yüzden hiç net olamıyorum bu konuda.Evet isterimki planlı olsun rahat bir sezeryanla sancısız sıkıntısız çabucak ayağa kalkarak kızımıda alıp evime döneyim ama biliyorumki hayatta yaptığımız planların hiçbiri olmuyor.O yüzden dilimizde hep hayırlısı diyerek dolaşıyoruz... Hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Çok ilginç.Ben ikinci dozu vurdurmamıştım şimdi gelip banada yapmasınlar kapıda aşıyı ? eyvahedigeldismile

canımbenim ilk aşım daha us da küçük çıktığı için yapmamıştı ebe.bende plasenta önde yatıyorum demiştim aradığında o çıkmış gelmiş kapıya şaka maka çok acımaya başlıyor yavaş yavaş

36+3 oldum,sat ıma göre doğum 27 şubat gözüküyor ama dr hsonu 25 şubat dedi,çevremdekiler ise 25 i almaz sen 10-15 gün içinde doğurursun diyorlar zaten kasılmalarımda başladı nezamandır kasıklarım da çok ağrıyor yattığım yerden kalkamıyorum çok ağrı oluyor..allahım hepimizi bi avazda inşallah..

amin canım inş.heycanlandım ya kim bilir sen nasılsın

çok güzel söylemişsin kesinlikle sana katılıyorum.
ben karar derken, tedbir mahiyetinde demiştim. yoksa İlahi takdirin önüne geçmek yada büyük konuşmak ne haddimize.. sonuçta kullara bi seçme hakkı vermiş Rabbimiz, bizde tedbiri alıp takdiri bekleyeceğiz yerimseniben

inşallah bu hafta sonu herşey güzel olacak dün akşamda nisa hastanesini aradım sancı odaları tek kişilikmiş ve yanına istediğin bi kişiyi alabiliyormuşsun daha hastaneye gitmeden biraz rahatlamış gibiyim,o kadar ümitsizliğe kapılmıştım ki şimdi kafam daha rahat gidicem hastaneye..

Eşim aslında istiyor bende istiyorum ama gittiğim hastaneye sorduk almıyorlarmış içeri eşleri.Bu nedenle çenesi düşük beni konuşturacak birilerini bende istiyorum.
Aslında epidura yaptıran arkadaşlar diyorlarki doktor ve anestezi uzmanıda rahatlatmak için seni surekli konusuyorlarmıs şakalar yapıyorlarmış ayy hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Evet bende onun için istiyordum şimdi onlara naz yapıyormusuz gibi geliyor.Herkes dogum yapıyor bir tek senmi doguracan diyor eşim bana klava:klava:

amin canım inş.heycanlandım ya kim bilir sen nasılsın

heyecan had safhada akşamları hele çok kötü oluyorum kalbim çok hızlı atıyor ve nefes alıp vermem çok düzensiz hele ki karnımda kasılmam olduğu zaman o anda nefes almayı unutuyorum sanki,nefesimi tutuyorum ve ağrı olan yerime odaklanıyorum doğumda nasıl ıkıncam hiç bilmiyorum,sen kaç haftalıksın..

epidural olayında bende öyle duymuştum drlar seni konuşturuyorlarmış ki dikkatini oraya verme diye..

Komik olmuş aslında.Yolda görseler çevirecekler 'gel bakayım aşıya' diye demekki.kaydirigubbakcemile3 Bu arada biraz o kolunu az kullan olurmu ağırlık yapar bir kaç gün genelde...

eylülcüm eşlerimiz bizi hiç bir zaman anlayamayacaklar. dışardan bakmak çok keyifli olsa gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…