kızlar tekrar selam.doktora gittim bugün.martın 10 unda spinal anesteziye karar verildi.10 martta bebeğimi kucama alıcam inşallah:lepi:.şimdiden çok heyecanlıyım.ama daha erkende gelebilirmiş bebek.çünkü çok aşşağaya inmiş.önümüzdeki 3-4 gün doğum olmaz ama sonrası için garanti veremem dedi doktor.2 kilo 700 grammış bebeğim.haftasına göre biraz geride ama yinede tehlike arzedecek bi durum yok dedi.kızlar dua edin bebeğim şu son 2 haftada tosunlaşsın.tombik bi bebeğim olsun.alkisalkisalkis
arkadaslar 34+5 olduk.. zmaan ne zor gecıyor yaa((( bu arada kızlar bebıs 34. haftanın basında 2500gr dı. kılosu ıyı mı? bırde ne zamn dogarsa kuveze falan gırmez.. bende erken dogum rıskı varda ondan soruyorum. sımdı dogarsa mesela allah korsuun bı sey olur mu ?? nefes problemı falan.. cıger gelıstırıcı falan vurulmadım oyle cok kırıtık bır durum yoktu sadece ıstırahat verdı doktorum artık onuda kaldırdı ıstedıgın gıbı davranabılırsın dedı ama ben yıne korkuyorum :uhm:
gız bacım hadi az zamanın kalmış, bitti günlerin öyle mi.. oysaki ilk hamile kaldığında daha ne kadar çok zaman vardı dimi..
eşim hep anlatır.. ben hamileyken bir gün, hayatım ya , kalan altı ay nasıl geçecek demişim..şimdi söyleyip söyleyip gülüyor.. o 6 ay geçeli, 6 yıl oldu delikafadulden
haftaya dediğin nedir ki şurda iki gün kalmış canım stres yapma.. hem annen seni besiye çeksinde yavruşunu biraz daha büyümüş görürsün. gece uyuyabiliyormusun nasıl oldun zeytinim
Merhaba,
Ben de yarın 34. haftayı dolduruyorum.bu hafta gittiğimizde doktor bu kız 40. haftayı beklemez dedi.Panik oldum biraz:)
Valizi hazırladık, eksikler için bugün çıkıcam inşallah.
Güzel bir bebek ve anne için liste önerisi olan varsa çok sevinirim.
Merhabalar kızlar gıymatlımın dediği gibi ben doğurdum geeldim cok sukur 9 gunluk oldu kızım teyzeleri epidural sezeryan oldum cok rahat gercekten ilk gunler eve geldikten sonra biraz zor oldu ama artık daha rahat hareket edebiliyorum cok sukur.İnşallah sizlerde hayırlısıyla alırsınız bebeklerinizi kucagınıza.
selam kızlar.nasılsınız.yine kimse online diil sanırım:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?