( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

kızlar tekrar selam.doktora gittim bugün.martın 10 unda spinal anesteziye karar verildi.10 martta bebeğimi kucama alıcam inşallah:lepi:.şimdiden çok heyecanlıyım.ama daha erkende gelebilirmiş bebek.çünkü çok aşşağaya inmiş.önümüzdeki 3-4 gün doğum olmaz ama sonrası için garanti veremem dedi doktor.2 kilo 700 grammış bebeğim.haftasına göre biraz geride ama yinede tehlike arzedecek bi durum yok dedi.kızlar dua edin bebeğim şu son 2 haftada tosunlaşsın.tombik bi bebeğim olsun.alkisalkisalkis

arkadaslar 34+5 olduk.. zmaan ne zor gecıyor yaa ((( bu arada kızlar bebıs 34. haftanın basında 2500gr dı. kılosu ıyı mı? bırde ne zamn dogarsa kuveze falan gırmez.. bende erken dogum rıskı varda ondan soruyorum. sımdı dogarsa mesela allah korsuun bı sey olur mu ?? nefes problemı falan.. cıger gelıstırıcı falan vurulmadım oyle cok kırıtık bır durum yoktu sadece ıstırahat verdı doktorum artık onuda kaldırdı ıstedıgın gıbı davranabılırsın dedı ama ben yıne korkuyorum :uhm:

gız bacım hadi az zamanın kalmış, bitti günlerin öyle mi.. oysaki ilk hamile kaldığında daha ne kadar çok zaman vardı dimi..
eşim hep anlatır.. ben hamileyken bir gün, hayatım ya , kalan altı ay nasıl geçecek demişim..şimdi söyleyip söyleyip gülüyor.. o 6 ay geçeli, 6 yıl oldu delikafadulden

Maşaallah bebeğinin kilosu gayet iyi, muhtemelen kuvez ihtiyacı kalmamıştır. gönlün rahat olsun arkadaşım..hayırlısıyla kavuşun inşaAllah :ecrin_bebek:

megryann nerelerdesin korkutma bizi kızz, bi haber et iyiyim de, evde yeyip yeyip yuvarlanıyorum de.. yeter ki birşey de :a015:

evet az zamanım kaldı gıymatlım.çok heyecanlaıyım.ilk hamile olduğumu öğrendiğim günkü kadar heyecanlıyım.tek dileğim sağlıklı bibebek olsun.hayırlı bi bebek olsun.
bu arada megryann nerelerde cidden.benimde dikkatimi çekti.doğummu yaptı acabafisfisfis

selam kızlar bilin bakalım ben kimim
xxayazxx diye biri ardıya burda işte o artık benim.çünkü msn adresim çalındı.pc ye format çekmiştim.burayada giriş yapmak için şifre lazım oldu.ama ben unutmuşum.şifre gönderildi ama msn şifrem değiştirildiği için maillerimide göremiyorum allahtan çok önemli bişey yoktu.banka bilgileri falan varmıdır diye hackliyolarmış.aman dikkat.:gitme:

ben bu gün 37+1 oldum.kötü bir gece daha geçirdim.oğluşum ateşliydi çünkü ve hala ateşli.annem vardı allahtan yanımda sabah dinlenebildim biraz.daha doktora gitmedim meraktan çatlıycam.martı bulmaz heralde doğum.:CüvCüv: çok seviniyorum şu hantallıktan kurtulacağıma.inş hepimiz için herşey yolunda gider.bu arada megryann ı dün mart annelerinde gördüm bu sefer eminim

ayazcım bu isminde güzel olmuş. biraz zorlanıcaz ama yinede alışırız. oğlundan esinlendin galiba. zeytin gibi gözleri mi var MaşaAllah. annende gelmiş gözün aydın. bence annen sana iyi bakacağı için doğum vaktini beklersin inşaAllah. stres yapma kız.ne bulursan ye

evet oğlumun gözlerinden esinlendim canım.sağol annem geldi çok şükür yanıma.doktora gitmediğim için biraz evham yapıyorum heralde.hayırlısı bakalım.inş.bi sorun çıkmaz.haftaya kaldı artık bizim kontrolmafoldumben

haftaya dediğin nedir ki şurda iki gün kalmış canım stres yapma.. hem annen seni besiye çeksinde yavruşunu biraz daha büyümüş görürsün. gece uyuyabiliyormusun nasıl oldun zeytinim

Merhaba,

Ben de yarın 34. haftayı dolduruyorum.bu hafta gittiğimizde doktor bu kız 40. haftayı beklemez dedi.Panik oldum biraz:)
Valizi hazırladık, eksikler için bugün çıkıcam inşallah.
Güzel bir bebek ve anne için liste önerisi olan varsa çok sevinirim.

haftaya dediğin nedir ki şurda iki gün kalmış canım stres yapma.. hem annen seni besiye çeksinde yavruşunu biraz daha büyümüş görürsün. gece uyuyabiliyormusun nasıl oldun zeytinim

gece uykularımı hiç sorma canım ya nefes almam zorlaştığı için uyumamda çok zor oluyor.çok yorgun olursam eğer uyuyabiliyorum biraz.idare ediyoruz bakalım.sen ne yaptın rejimi bıraktınmı yoksa kız.geçende sordum cevap gelmedihihoyyyt

sanki 34.haftayı ve diğer haftaları hiç yaşamamış gibiyim canım.nasıldım o zaman hiç hatırlamıyorum şu anda.allah hakkında hayırlısın versin inş. zamanında gelir bebeğin.panik yapma boşver bazı doktorlar sadece panik yaptıryolar ben kaç kez yaşadım bunu

Merhabalar kızlar gıymatlımın dediği gibi ben doğurdum geeldim cok sukur 9 gunluk oldu kızım teyzeleri epidural sezeryan oldum cok rahat gercekten ilk gunler eve geldikten sonra biraz zor oldu ama artık daha rahat hareket edebiliyorum cok sukur.ınşallah sizlerde hayırlısıyla alırsınız bebeklerinizi kucagınıza.

gördüm canım bebişini allah uzun hayırlı ömürler versin.sanada geçmiş olsun bahsetsene canım vaktin olursa doğumdan özellikle epiduralden yan etkileri falan oldumu.bende öyle olmak istiyorum ama devlet hastanesinde yapıcam doğumu.o nedenle biraz çekiniyorum aslında neyse sende kurtuldun darısı başımıza

ay ben daha doktora gitmedim hafta içi gidip gün alıcam sezaryen olunca daha erken alınıyorya.normalde 17 mart son tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…