( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

çok sıkıldım artık bu son haftalar geçmek bilmiyormuş yahu..
bir doğurabileydim çok güzel olacaktı ama hareket var gelen yok :sm_confused:

allaha şükür canım idare ediyorum.çatı ağrım var biraz hareket edince falan artıyo onun dışında iyiyim sen nasılsın

geçmiş olsun sabret elden gelen bir şey yok.. Allah mükafatını elbet verecektir canım hiç bir şey zayi olmaz
bende iyiyim hamdolsun akşam telaşları..olumunekankayizsmile

hayırlı sabahlar hepinize kızlar...... bugününüz çok güzel geçsin, yediklerinizin hepsi bebeciklerinizi çok beslensin ınşaallah delikafadulden

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,gıymatlım sonunda kızımı kucağıma aldım evet doğum tarihi 20 şubat saat 15.27. normal doğum diye gittik sabah 8 den öğlen 3 e kadar herşey normaldi açıklığım 6cm olmuştu ama dr um suyumu çok erken patlattığı için bebek resmen göğsümün altına kadar tekrar yukarı çıktı bir türlü yola girmedi suni sancılarımda çok artınca ve dr da normal olursa alttan çok keseriz dikiş olur deyince ne eşim ne kayınvalidem kimse istemedi normal doğumu ve sezeryanla aldılar bebeği,çok şükür kızım çok iyi 3.860 gr doğdu ama ben hiç iyi değilim ayrıntıları sonra anlatırım size merakta bırakmak istemedim sadece hiç fırsatım olmuyor interenete girmeye kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok ağrım var iki büklüm yürüyorum resmen ,bugünde kızımı ilk dr kontrölüne götürcez sarılık olma ihtimali var ama atlatıcaz inş.neyse arkadaşım daha sonra tekrar görüşürüz bi kaç günde iyi olurum inşallah.meg ryann noldu acaba onuda merak ettm..

ayyy canımmmmmmmmmmm
Hayırlı olsun arkadaşım, çok iyi anlıyorum seni, zor işler.. ama geçecek sabret mükafatını Allah tan bekle emi
çok mutlu oldum kurtuldun ya Allaha şükür

kopuzcum sakın canını sıkma. 20 günde tekrar eskiye dönmüş olacaksın. bu ağrılar sızılar kolay değil bende senin gibi çok duygusal ve nazlıydım, neye uğradığımı şaşırmıştım. ama bak geçti canım. hemde tekrar bebek istiyoruz artık. o günlerde kendi acımdan yavrumun tadına varamamıştım.
sende sakın sıkıntı yapma sütün azalmasın canım. bol yeşillik salatası ye, özellikle bal şerbeti iç canım hem sütünü arttırır hemde yaranın çabuk toparlanmasını sağlar, iltihabı dışa atar

haydin kızlar, bakın doğuran geliyor korkulcak bişey yok, sizinkide geçicek böyle canlarım :lepi:

bende normali denemeye karar verdim.dün gittim doktora kararımı söledim.bakalım hayırlısı artık korkuyorum gerçi ama kendime hiç kilo almadım görenler nohut yutmuş solucan diyo bana :) hiç çatlağımda olmadı eğer normal doğurabilirsem eski görüntüme çok rahat koavuşurum diye düşünürüm.hayırlısı artık:)

hayırlısı olsun canım.inş normal doğum yapabilirsin bana şuan verseler öyle bir şans hiç düşüneden evet derdim.adı üstünde normal ama işte oladı.allah yardımcın olsun.kaç haftalıktın sen az kaldı heralde doğumu konuştuğunuza göre

kopuzcum hayırlı uğurlu olsun.ALLAH analı babalı büyütsün inşallah.darısı başımıza artık.bende bugün doktora gidiyorum bakalım ne dicek,son aylık kontrolümüz.bilmiyorumkismile

kopuzcum hayırlı uğurlu olsun.ALLAH analı babalı büyütsün inşallah.darısı başımıza artık.bende bugün doktora gidiyorum bakalım ne dicek,son aylık kontrolümüz.bilmiyorumkismile

kız beni de heycanlandırıp duruyonuz.son ay deyince içim bi hoş oluyor 37.haftaya girdimde tam gaz ilerliyoruz hadi hayırlısı

şafak 8 :lepi: çoğu gitti, hiç bişe kalmadı yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…