ayazcım bugün nasılsın arkadaşım. burda olmana sevindim
allaha şükür canım idare ediyorum.çatı ağrım var biraz hareket edince falan artıyo onun dışında iyiyim sen nasılsın
çok sıkıldım artık bu son haftalar geçmek bilmiyormuş yahu..
bir doğurabileydim çok güzel olacaktı ama hareket var gelen yok :sm_confused:
gelir gelir .. ondan sonra bir ömür berabersiniz inşaAllah :1hug:
canım ben ilk doumumda yaşadım aynısını.normal istediğim için doktor deneyelim dedi.çatım pek msait olmadığına bebeğim biraz büyük olduğuna ve ilk doğumum olmasına rağmen çok istemiştim.suyum gelince gittik doğuma.sancı yoktu suni sancı verdiler ama benyinede çok az ağrı hissediyodum.sonunda oda bitti.açılmada olmadı haliyle.sezaryen kaçınılmaz oldu benim için.belkide ben çok içime attım kotkumu falan ondan olmuştur bilmiyorum ama doktorumda ağrı hissetmemen daha iyi bu durumda sezaryene alıyorum dedi.ben şansımı denedim ama allahım yardım etti çok fazla bi sancı hissetmedim hakkında hayırlısı olsun.
kopuzcum hayırlı uğurlu olsun.ALLAH analı babalı büyütsün inşallah.darısı başımıza artık.bende bugün doktora gidiyorum bakalım ne dicek,son aylık kontrolümüz.bilmiyorumkismile
korkuda heyecanda olucak tabi.peki senmi tercih ettin sezeyanı,doktormu
hayırlısı olsun canım.inş normal doğum yapabilirsin bana şuan verseler öyle bir şans hiç düşüneden evet derdim.adı üstünde normal ama işte oladı.allah yardımcın olsun.kaç haftalıktın sen az kaldı heralde doğumu konuştuğunuza göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?