( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

hamıle olanlar bızlerede tez zamnda vermesı ıcın dua edın ((((((((((((((

sahteperi pek bi hamarat gördüm kız seni. başına bi iş almayasın Allah korusun. artık bırak temizliği yeter gari

:roflol:en zor kısımları bitti işimin gıymatlım.koltuklarımı silecem.kalan bir kaç halımı silecem.sonra evi dip köşe silip süpürecem(buzdolabı ve mutfak dolabını silmekte var ama onlar kolaykafamçokkarıştıinşallah yani)bunlarıda oturduğum yerden yaparım.en zor olanı camlarımı silmek ve hali yıkamaktı.camlarımda çok büyüktü.karnımdan camın arka bölümlerine yetişmekte çok zorlandım ama bitirdim :lepi:çokda hamarat diilimdir aslında.hamileliğe vurdum yattım hep.yapmam yapmam yaptımmıda dip köşe girerim.işlerde biriktiği için daha çok zorlanırım:teytey:

inşallah canım.rabbim herkese en az bi tane tattırsın.banada olmaz diyodu doktor.yok kist var.yok yumurtalıkların çatlama yapmıyo,yok miyom var.daha bir sürü şey.tedavi görmen lazım diyodu.evlendikten sonra bakarız dediler.sonra evlendim.aaaaaaaa bi baktım ikinci ayımda hamileyimkaydirigubbakcemile3.şok olmuştum.o kadar doktorun tezi yalan çıktı.ALLAH vermek istedikten sonra veriyo işte.umarım en kısa zamanda sende tadarsın bu güzel duyguyu.ne kadarlık evlisin.

sahtepericim kendini harap ettin kız. daha ne halısıymış. hadi bi koşu buzdolabını silde gel, aniden yapılan iş çabuk bitiyor.. niyetlenipte yaparsan uzarda uzar..

ah arkadaşım,
güzel mevlam diledikten sonra ne ölümün ne doğumun önüne geçilir.. Rabbim hakkında hayırlı yazılar yazsın.. sana salihlerden bi yavru(lar) dilesin ve en yakın zamanda gerçekleştirsin rabbim inşaAllah :Saruboceq:

sahtepericim kendini harap ettin kız. daha ne halısıymış. hadi bi koşu buzdolabını silde gel, aniden yapılan iş çabuk bitiyor.. niyetlenipte yaparsan uzarda uzar..

şu anda annemdeyim gıymatlım.dün burda kaldık.eve gidincede iş yapmam artık bugün.yarında doktor kontrolü var.çarşmaba günü başlıcam işlere ALLAHIN izniyle.ama yavaş yavaş.doğuma kadar anca bitiririm benkaydirigubbakcemile3

herkese günaydın arkadaşlar.bugün herkes nasıl keyifler yerinde mi? sende kendini çok yorma bence sahteperi.son zamanlarda kendi yormak çok iyi değil,doktorum bana bol bol dinlen dedi.

herkese günaydın arkadaşlar.bugün herkes nasıl keyifler yerinde mi? sende kendini çok yorma bence sahteperi.son zamanlarda kendi yormak çok iyi değil,doktorum bana bol bol dinlen dedi.

ismin handan sanırımbilmiyorumkismileumarım doğru tahmin etmişimdir.yormuyorum hergün yavaş yavaş bi parça iş yapıyorum.bana yardımcı olabilecek kimsede yok pek.bide evimin kirli ksımlarını başkalarının görmesi hoşuma gitmiyokaydirigubbakcemile3
sen kaç haftalıksın

ben o yüzden kendim yapmıyorum her ay bi bayan geliyor temizliğe bu perşembe gelcek.o dip bucak yapınca bana sadece günlük silme süpürme kalıyor.bazen onu bile zor yapıyorum valla hiç halim olmuyor gercekten.

evet canım doğru tahmin ettin ismim handan.doğru haklısın insan evi kirli olunca kendini kötü hissediyor.ben 35+3 deyim canım

kopuzu çok merak ediyorum ayazcım. ne yaptı acaba kızcağız sen bi haber aldın mı?
gece nasıl zaman geçiriyorsun uyuyamayınca sinirli oluyor musun

benimde bi bilgim yok canım.nete giremiyour belki bebişiyle uğraşıyosa
geceleri dolaşıyorum. eşimle uğraşıyorum uyurken.çünkü ben uyanıkken uyumasına sinir oluyorum:jeyyar: yada kalkmıyorum bazen yataktan aklımdan düşünceleri atmaya çalışıyorum:uhm:.derken uyumuş kalmışımboshayallersmile

benim başımdan bi doğum geçtiği için biliyorum canım.öksürüğümden korkuyorum çünkü çok fena olur. bide tabi hormonlar iyce şaşırıyor. gülmek ağlamak öksürmek hapşurmak benim en korktuğum şeyler doğum ve sonrası için.allahım korkularımızdan emin kılsın bizleri nane limon baya rahatlatıyor beni balla karıştırıp içiyorum tavsiye ederim denemediysen bide çok çeşit kullanamıyorum kasılmaları falan artırabilir diye

eşim daha halı koltuk silecek benimde.ama ben artık nerdeyse son haftama giriyorum kendimi çekiyorum herşeyden.:lepi:dinlenmeyi düşünüyorum bu hafta inş bi aksilik olmaz
olduğu kadar artık napayım camlarımı silemedim yağmurlu hala havalar.yinede bi fırsat bulup silerim ama çatı kemiklerim çok ağrıyor.korkuyorum ne olur ne olmaz.annem siler heralde yapamıycam çünkü ben

Son düzenleme:

ne dedi doktorun nasılmış minişin yazmayı unutma kaç haftalıktın canım 37.haftadan sonra dinlenmeye bak lohusalıkta ihtiyacın olucak fazla yorma kendini ben öyle yapmaya karar verdim:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…