- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
hamıle olanlar bızlerede tez zamnda vermesı ıcın dua edınsaol ayazcım.sanada geçmiş olsun.bende bütün bitki çaylarını denedim.ama nafile.umarım kısa sürede geçer.doğumu geçtim,doğumdan sonra girpli girpli çocuğu sevip okşamak emzirmek olmaz.bilmiyorumkismile.hiç aklımda yoktu böle bişi.aklıma düşürdün şimdi baksempatiksalakcinni
sahteperi pek bi hamarat gördüm kız seni. başına bi iş almayasın Allah korusun. artık bırak temizliği yeter gari
hamıle olanlar bızlerede tez zamnda vermesı ıcın dua edın((((((((((((((
sahtepericim kendini harap ettin kız. daha ne halısıymış. hadi bi koşu buzdolabını silde gel, aniden yapılan iş çabuk bitiyor.. niyetlenipte yaparsan uzarda uzar..
şu anda annemdeyim gıymatlım.dün burda kaldık.eve gidincede iş yapmam artık bugün.yarında doktor kontrolü var.çarşmaba günü başlıcam işlere ALLAHIN izniyle.ama yavaş yavaş.doğuma kadar anca bitiririm benkaydirigubbakcemile3
herkese günaydın arkadaşlar.bugün herkes nasıl keyifler yerinde mi? sende kendini çok yorma bence sahteperi.son zamanlarda kendi yormak çok iyi değil,doktorum bana bol bol dinlen dedi.
herkese günaydın arkadaşlar.bugün herkes nasıl keyifler yerinde mi? sende kendini çok yorma bence sahteperi.son zamanlarda kendi yormak çok iyi değil,doktorum bana bol bol dinlen dedi.
ismin handan sanırımbilmiyorumkismileumarım doğru tahmin etmişimdir.yormuyorum hergün yavaş yavaş bi parça iş yapıyorum.bana yardımcı olabilecek kimsede yok pek.bide evimin kirli ksımlarını başkalarının görmesi hoşuma gitmiyokaydirigubbakcemile3
sen kaç haftalıksın
evet canım doğru tahmin ettin ismim handan.doğru haklısın insan evi kirli olunca kendini kötü hissediyor.ben 35+3 deyim canım
oo sende yaklaşmışsın baya hadi hayırlısı.ALLAH bir sancıda kurtarır inşallah.
çok teşekkürler canım.inşallah Allah herkese sağlıklı bi şekilde bebeğini kucagına almayı nasip eder.
ne kadar güzel.hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.sezeryanmı normalmi olacakalkisalkisalkis
kopuzu çok merak ediyorum ayazcım. ne yaptı acaba kızcağız sen bi haber aldın mı?
gece nasıl zaman geçiriyorsun uyuyamayınca sinirli oluyor musun
saol ayazcım.sanada geçmiş olsun.bende bütün bitki çaylarını denedim.ama nafile.umarım kısa sürede geçer.doğumu geçtim,doğumdan sonra girpli girpli çocuğu sevip okşamak emzirmek olmaz.bilmiyorumkismile.hiç aklımda yoktu böle bişi.aklıma düşürdün şimdi baksempatiksalakcinni
:roflol:en zor kısımları bitti işimin gıymatlım.koltuklarımı silecem.kalan bir kaç halımı silecem.sonra evi dip köşe silip süpürecem(buzdolabı ve mutfak dolabını silmekte var ama onlar kolaykafamçokkarıştıinşallah yani)bunlarıda oturduğum yerden yaparım.en zor olanı camlarımı silmek ve hali yıkamaktı.camlarımda çok büyüktü.karnımdan camın arka bölümlerine yetişmekte çok zorlandım ama bitirdim :lepi:çokda hamarat diilimdir aslında.hamileliğe vurdum yattım hep.yapmam yapmam yaptımmıda dip köşe girerim.işlerde biriktiği için daha çok zorlanırım:teytey:
şu anda annemdeyim gıymatlım.dün burda kaldık.eve gidincede iş yapmam artık bugün.yarında doktor kontrolü var.çarşmaba günü başlıcam işlere ALLAHIN izniyle.ama yavaş yavaş.doğuma kadar anca bitiririm benkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?