( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

Canım kurtulmuşsun çok şükür senin adına sevindim.Ama ağrının sızının devam etmesinede çok üzüldüm.Korkuyorum böyle günlerce ağrı çekenler olunca bende onlardan olacağım diye.İnş. en kısa zamanda sende ağrılarından kurtulur iyileşirsin.Bebeğini sağlıcakla analı babalı büyüt inş. Kendinede bebişinede iyi bak fırsat buldukça bol bol uyu ve dinlen....

Hurma rahim kasılması yapar canım bildiğim kadarıyla.Doğuma gideceklere önerirler genelde son hafta yiyin derler.Bebişine maaşallh kocaman olmuş... İnş. herşey dilediğin gibi olur Allah yardımcın olsun...

Haklısın öyle veya böyle doğum zor bir olay zamanla hepsi geçer inş.

teşekkür ederim canım iyi dileklerin için,bugün tam 12 gün oldu doğum yapalı ve her gün biraz daha iyileşiyorum sanki,birazda bünye meselesi heralde herkes benim gibi olacak değil, ben kendimi normal doğuma çok hazırlamıştım sezeryandan çok korkuyordum,ameliyata ağlaya ağlaya gittim arkamdaki herkesi de çok ağlattım korktuğum başıma geldiği için biraz da kendimi toparlamakta zorlanıyorum,ama herşeye rağmen yine de şükürler olsun ki bebeğimi kucağıma aldım rabbim size de nasip etsin inşallah sağlıkla..

arkadaslar bızde 36 olduk ama doktorumuza gore 37 haftalık gozukuyor bebıs.. ben bır seyı merak edıyorum kızlar, ben son adet tarıhımı hatırlamıyorum net olarak.. 25 hazıran dıyıp gecmıstım doktora ama 10 gun ılerı yada gerı gıdebılır, hatta daha bıle fazla.. cok endıselenıyorum bu bır seyı etkıler mı??? bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırm arkadaslar..

Arkadaşlar 20 gün oldu doğum yapalı çok güzel birşey miş yaa normalde daha 5 günümüz vardı doğmasına çok erken geldi

arkadaşım son adet tarihini bilmiyorsan doktor bebeğin ölçümlerine göre karar veriyordur. mecburen ona göre hareket edeceksin, zaten normal doğum düşünüyorsan bebeğin zamanı geldiğinde doğumu başlatır. Allah yardımcın olsun :1hug:

Arkadaşlar 20 gün oldu doğum yapalı çok güzel birşey miş yaa normalde daha 5 günümüz vardı doğmasına çok erken geldi

bestecim vaktin olduğu bir gün bize doğumunu anlatırmısın, neler yaşadığını ayrıntısıyla merak ediyorum. o stresli ve endişeli günleri geride bıraktığın için Allaha şükretmelisin. bebeciğin nasıl uyumlu bi bebek mi kime benziyor?

kopuzcum senin sezeryanla doğum yapacağını hep hissetmiştim içimde.. hatta hatırlarsan bir gün normal doğumun farklı yönlerinden bahsederken sana "sanki bunlara hiç gerek kalmayacak gibi hissediyorum" demiştimde, sen, evet herkes kolayca doğum yapacağımı düşünüyor deyip, benim sana normal doğum yapacağını kastettiğimi sanmıştın. halbuki daha ilk yazışmalarımızda anlamıştım benn :a015:
olsun kurtuldun ya Allaha şükür, telaş etme.. benim gibi biraz ortalığı yıkarak girmişsin doğuma. buda bize özel bi durum arkadaşım. hassas insanlar her durumda kendilerini belli ediyor dimi. o kadar hengamenin sonunda doğum bitince yatağımda kendi kendime dedim ki, Allahım sana şükürler olsun bütün korkular kaygılar endişeler bitti.. şimdi de yavaş yavaş iyileşmesi kaldı. nasılsa bunları atlattımya iyileşirim diye sevinmiştim.... sende sevin kopuzcum. bitti herşey. bundan daha güzel ne olabilir. bebeciğin kime benziyor kız :ecrin_bebek:

kızlar kaç kilo aldınız ben 27 haftalık oldum 10 kilo aldım normalmi

hamileliğe kaç kiloyla başladığında önemli arkadaşım. eğer normalde zayıf bi tipin varsa bu kilolar gayet normal. kendine sıkıntı yapma....son haftalara doğru biraz daha heybetin artar. analar güçlü olur. sonra vericeksin kiloları zaten, istesende kalmaz yerimseniben

teşekkür ederim inşallah benim gibi bekleyen tüm anneler sağ sağlim alırlar bebeklerini kucaklarına. stresten ne yapıcağımı bilmiyorum artık.

arkadaşım bende hep birileri gelsin diye bakıyorum azıcık laf ederiz diyorum ama son zamanlarda kimseyle karşılaşamıyorum. ben yokken mi damlıyorsunuz yahu bilmiyorumkismile
ben geldiğimdede kimsecikler olmuyo gıymatlım.benimde doğuma az kaldıeyvahedigeldismile konuşacak insan ağrıyorum.ama herkes ben yokken giriyo
:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…