gıymatlım,iyileşmeye çalışıyorum ameliyat yerim halen daha ağrıyor sancım oluyor dr ağrı kesici verdi ama birazda bünye meselesi heralde halen daha toparlanamadım ,kızım iyi ama biraz sarılığı var ilk günler pek emziremedim o da alamadığı için biraz acemilik çektik ve doğduğu hafta 300 gr verdi ama şimdi emzirme konusunda düzene girdik çok şükür bende tam olarak bi iyileşebilsem kendimi daHA iyi hissedicem de,internete girmeye hiç fırsatım olmuyor gecemiz gündüzümüz birbirne karıştı valla,şimdi yalnızım kızımda mışıl mışıl uyuyor,biz iyiyiz daha da iyi olucaz inşallah,kendinize iyi bakın..zemuszemus
bu gün yine doktordaydım canım.bebeğimin gelişimi normal olsaydı ben yarın doğuma giriyodum ama 36 haftalık göründüğü için biraz daha büyümesini bekleyelim dedi.12 sinde tekrar gidicez o zaman verecek günü.tabi o zamana kadar sancı veya su gelmezse.inş. olmaz.başından beri böyle olduğu için doktorda geç döllenme olabilir diyor.çok kilo almışım ya.balık yağı kullanıyodumya heralde bana yaramış.gerçi suyu azdı oda düzelmiş maşallah çok iyi dedi doktor.1 ayda bebekte 900 g almış.ben enejim tükenmesin bebek kilo alsın diye heralde iyce azalttım ondan aldımm bu kadar.ama şimdiden sonrada fazla hareket edemem çünkü bebeğim baş gelişiymiş.sorun olabilir diye düşünüyorum.hurma yiyorum canımda hep bana yapışıyo kilolar sanki.bide havucun üstüne süt iç demişsin ne işe yarıycak çok merak ettim.hiç duymamıştımbilmiyorumkismile
kopuzcum 1 hafta daha sabret arkadaşım inan çok değişeceksin o zaman, önceki sağlığına doğru her gün yol katediyorsun.. mevlam böyle takdir etmiş. öyle yada böyle nasıl doğurursan doğur bi şekilde o doğumun mükafatını alabilmek için çileye tabi tutuluyoruz canım. olsun hayırlısıyla atlattın ya Allaha şükür.. bebeklerin çoğu ilk haftalarda kilo kaybediyor sakın endişelenme, sarılığınıda atlatır inşaAllah.. yavaş yavaş düzeniniz yerine oturuyor sıkıntı yapma sütünü etkilemesin.. iyileştikçe bize yaz, merak ediyoruz.Allah yardımcın olsun arkadaşım..a.s.
merhaba kızlar bende gün sayanlardanım doğum şeklini düşünüp stres oluyorum habire 37+3 bakalım nezaman olcak bizim bebiş
Canım kurtulmuşsun çok şükür senin adına sevindim.Ama ağrının sızının devam etmesinede çok üzüldüm.Korkuyorum böyle günlerce ağrı çekenler olunca bende onlardan olacağım diye.İnş. en kısa zamanda sende ağrılarından kurtulur iyileşirsin.Bebeğini sağlıcakla analı babalı büyüt inş. Kendinede bebişinede iyi bak fırsat buldukça bol bol uyu ve dinlen....
arkadaslar bızde 36 olduk ama doktorumuza gore 37 haftalık gozukuyor bebıs.. ben bır seyı merak edıyorum kızlar, ben son adet tarıhımı hatırlamıyorum net olarak.. 25 hazıran dıyıp gecmıstım doktora ama 10 gun ılerı yada gerı gıdebılır, hatta daha bıle fazla.. cok endıselenıyorum bu bır seyı etkıler mı??? bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırm arkadaslar..
Arkadaşlar 20 gün oldu doğum yapalı çok güzel birşey miş yaa normalde daha 5 günümüz vardı doğmasına çok erken geldi
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için,bugün tam 12 gün oldu doğum yapalı ve her gün biraz daha iyileşiyorum sanki,birazda bünye meselesi heralde herkes benim gibi olacak değil, ben kendimi normal doğuma çok hazırlamıştım sezeryandan çok korkuyordum,ameliyata ağlaya ağlaya gittim arkamdaki herkesi de çok ağlattım korktuğum başıma geldiği için biraz da kendimi toparlamakta zorlanıyorum,ama herşeye rağmen yine de şükürler olsun ki bebeğimi kucağıma aldım rabbim size de nasip etsin inşallah sağlıkla..
Haklısın öyle veya böyle doğum zor bir olay zamanla hepsi geçer inş.
kızlar selam yokmu kimseciklerr:hulya:
kızlar kaç kilo aldınız ben 27 haftalık oldum 10 kilo aldım normalmi
ben geldiğimdede kimsecikler olmuyo gıymatlım.benimde doğuma az kaldıeyvahedigeldismile konuşacak insan ağrıyorum.ama herkes ben yokken giriyoarkadaşım bende hep birileri gelsin diye bakıyorum azıcık laf ederiz diyorum ama son zamanlarda kimseyle karşılaşamıyorum. ben yokken mi damlıyorsunuz yahu bilmiyorumkismile
ben 37+ 4 oldum şu saat itibariyle 47 ile başladım 58 bazen 57 buçuk çıkıorum.
ben geldiğimdede kimsecikler olmuyo gıymatlım.benimde doğuma az kaldıeyvahedigeldismile konuşacak insan ağrıyorum.ama herkes ben yokken giriyo
:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?