( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

hurmayı abartmadan yemeye çalışıyorum besin değeri nedeniyle.ilk bebeğimdede çok yemiştim son ay kilo aldırmıştı ama rahim kasılması falan anlamadım yani.bünyeye göre değişiyor sanırım.amin canım hepimizin dilediğini versin inş. rabbim

zeytinim ne yaptın tekrar gittin mi doktora

gittim canım dün.nst de baya bi zorlandım nefes alamadım çünkü.sırt üstü yatmayı hiç sevmem zaten.yan döndüm ama yinede rahatsız oldum.2 kez girdim.ilkinde karnım yeterince tok değilmiş.bişeyler yeyip gel dedi hemşire çünkü kalp atışları çok yavaştı.çikolata yedim bende tekrar gittim.bu seferde bebğim coştu öyle hareketlendiki bi türlü tutturamadı hemşire yerini.kalp atışını buluyor yerleştiiyor aleti oturuyor bebek hareket ediyor kayıyor sürekli böyle oldu.hemşire bebeğin dalga geçiyo benimle dedi.kız olduğunu sandı çok hareket edince.doktorda sonuca baktı güzel dedi hareketlerine dikkat et dedi 12 sine kadar bişey olmasın diye sanırım 12 martta tekrar görüşcez doktorla.inş. bişey olmaz.ha bide pazartesi yine nst ye gel dedi bu kadar

şimdi sana neden nst yapılıyor yani sancı görünse doğumamı alacaklar yoksa sancı geciktirici mi kullanacaksın zeytinim. kız yavruya sadece çikolata mı yolladın o devamında ne gelecek diye zıp zıp zıplamış. hemşirenin dediğinede güldüm. 12 marta 1 hafta var inşaAllah rahat bi şekilde geçirirsin.

yanlış anlamışım demek ki seni ama çok merak ettim nerden anladın yada nasıl hissettin sezeryan olacağımı ,ama gerçekten herkes kolay doğum yapacağımı söylüyordu son ana kadr da öyleydi fırsat bulupta doğum hikayemi yazamadım bi türlü sezeryana gitmeden önce açıklığım 6cm olmuştu ve ben hiç anlamamıştım neyse yazarım doğum hikayemi,benim sezeryan sonrasını çok zor geçirdiğim için hiç sevinemedim bile hastanede 2 gün yataktan kalkamadım bile bundann sonrasını böyle yarım bi insan olarak geçireceğimi düşünüp üzülüyordum ama artık şmdi şimdi biraz daha iyiyim 13 gün oldu ama ameliyat yerim halen daha ağrıyor,nankörlük etmek istemiyorum bebeğimi sorunsuz bi şekilde kucağıma aldım ya gerisi de mutlaka düzelir diye düşünüyorum,bebişim biraz bana ama sanki daha çok babasına benziyor..sağlıklı olsun da..

Bebişim:ben 34 haftalık hamileyim doğuma 4 hft.var bir aksilik olmazsa tabi benim 1 haftadır sol bacağım dışa bakan kısmında uyuşmalar var his yok anormal bi durummu acaba merak ediyorum aynı durumda olanlar varmı içinizde acabaa?....

bebeğin kalp atışlarını dinletiyor doktor sancı konusunda bişey konuşmadık canım inş. son 1 hafta inş iyi geçer

Amin canım cumlemize inşallah .Epidural cok rahat zeytinimm inan bana ben en cok iğnesinden korkuyordum ama ınan kolundan serum takarlarken nasıl bir ağrı oluyorsa bu ondan da hafif canım ve bende yan etki olarak sadece 1 gun sonra hastanedeyken inanılmaz bir kasıntı oldu epiduralin yan etkisi dediler 1 avil yaptılar 5 dk. sonra gecti.
bebeği cıkarırlarken de biraz tedirgin oldum oda baskı hissinden dolayı ama yine acı agrı hiç bir şey yok.dikerken uyuttular beni kendiliğimden uyandım ameliyathanedeyken hala bir şeyler yapıyorlardı bittimi dedim bitiyor dediler ve beni cıkardılar.Korkulacak hiç bir şey yok inan bana.Birtek ilk ayaga kalkarken biraz zorlandım canım bıraz yandı tabii ama sonrası daha kolay oldu.Ve eve geldikten sonrada dogru duzgun yatmadım ve cok sukur atlattık.Canım darısı sana inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde al bebişini kucagına.

Canım bilgisayarım ne zamandan beri arızalıydı giremedim o yuzden birde kızım sarılık oldu ama cok sukur gecti. Kavustuk sonunda hayal gibi geliyordu dusuk tehlikesi erken dogum tehlikesi iğneler 9 ay boyunca yatmalar sonucunda rabbime cok sukur aldım kızımı kucagıma.stres bitmedi gıymatlım yaa simdi tekrar basladı panık atagım.Stresden dolayı sutumde azaldı.

Evet nihayet eylülcümde atlattı.Hayırlısıyla sağlıcakla büyütsün bebişini inş. Sıra bizlerde bakalım hakkımızda hayırlısı olsun....
Meg cok teşekkür ederim canım inşallah canım hepimiz sağlıkla buyutelim bebişlerimizi Darısıda sana olsun inşallah sağlıklı bir şekilde al bebeğini kucagına

eylülcüm kolay bi şekilde atlatmışsın epidurali. peki doktorunla hiç konuştun mu spinalle epidural arasında nasıl bi fark varmış, neye göre tercih yapılabiliyormuş?
ayrıca kızının resmini nerde görmüşler.. bende görmek istiyorum nasılmış bakayım annesinin miniği.

kopuzcum sezeryan sonrasının zor geçmesi ameliyat yerindeki acıyla mı alakalıydı yoksa mikrop filan mı kaptın. bilmiyorumkismile çünki daha doğumdan 8 saat sonra hemşireler mecburen gelip kaldırıyorlar sürekli yürütüyorlar.. hastaneden ve doktorundan memnun kaldın mı. müsait olduğunda inşaAllah bahsedersin, neden bu kadar sıkıntılı geçti senin için üzülüyorum. hayırlısıyla iyileşte konuşuruz arkadaşım..

slm kızlar bende sona yaklaştıkça doğum şeklinden çok
bebişimin nezamn geleceğii düşüncesine sıkılıyorumm erken mi
gelecek vaktindemi diye çalışmaya devam ediyorumm halenn

Canım epiduralde belinde cok ince bir hortum kalıyor dogumdan sonrada o hortumdan ağrı kesiciyi gonderiyorlar ama spinalde belinde hortum kalmıyor ağrı kesiciyi kalçadan yapıyorlar.Epidural daha rahat oluyor ağrın sızın en az seviyede oluyor.
Dur bebişimin resmini ekleyebilirsem ekleyeyim burayada

maşaallah ya fındık gibi bir kızın var allah bağışlasın bir kadın için en güzel duygu anne olmak değilmi bambaşka bişey yaşadığın ağrı sızı hiç aklına gelmiyor onu kucağına aldığın anboshayallersmile bunu ikinci kez yaşamak inanın daha bambaşka hem birinci çocuğunuza ihanet ediyor gibi hissediyosunuz hemde yeni bir sevinci içinizde büyütüyosunuz rabbim herkese yaşatsın inş.bebeğinle sana güzel günler nasip etsin rabbim

zeytinim sana katılıyorum, anne olmak gibisi var mı..... bende yine istiyorum.. her dakikasının tadını çıkarmak istiyorum.. birinciler çok acemiliğimize geldi.. doyasıya yaşayamadık.. rabbim hayırlısını versinnn.. dua edin banada kızlar bilmiyorumkismile

inş. canım sanada en kısa zamanda yaşatsın rabbim.ben ilkinde yaşadığım acemilikleri pek telafi edemedim hamilelik dönemimde ama inş. sana nasip olur.hayal ettiğim gibi olmadı yani.oda allahtan.ama şu anda ikinci kez anne olmanın nasıl bişey olacağına yoğunlaşmaya çalışıyorum.bari doğum ve sonrası biinciye benzemesin diye dua ediyorum.küçük bir bebek resmi bile annelik güdülerini nasıl harekete geçiiyor değilmi.rabbimin hikmeti.eğer bu şefkat içimizde olmasa ikinci kez hamileliğe kimse cesaret edemezdi heralde hakkında hayırlısı olsun kardeşim

size katılıyorum kızlar.ben de ikinci bebişimi alıcam yakında kucağıma ve ilki gibi aynı heyecanı yaşıyacağımı hiç sanmıyordum aksine şimdi hem babamız hem ben hem de abisi sabırsızlıkla ve büyük bir özlemle bekliyoruz yavrumuzu.yeniden o kokuyu duymak yeniden minnacık bir bedene sarılmak....süper olacak inşallah...hayırlısıyla gelsin artık...:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…