Hurma rahim kasılması yapar canım bildiğim kadarıyla.Doğuma gideceklere önerirler genelde son hafta yiyin derler.Bebişine maaşallh kocaman olmuş... İnş. herşey dilediğin gibi olur Allah yardımcın olsun...
1.5 hafta geri olması çok aşırı birşey değiştirmez.senin adetlerin düzenlimiydi, hamile kaldığın günü hatırlaybiliyor musun zeytinim
zeytinim ne yaptın tekrar gittin mi doktora
gittim canım dün.nst de baya bi zorlandım nefes alamadım çünkü.sırt üstü yatmayı hiç sevmem zaten.yan döndüm ama yinede rahatsız oldum.2 kez girdim.ilkinde karnım yeterince tok değilmiş.bişeyler yeyip gel dedi hemşire çünkü kalp atışları çok yavaştı.çikolata yedim bende tekrar gittim.bu seferde bebğim coştu öyle hareketlendiki bi türlü tutturamadı hemşire yerini.kalp atışını buluyor yerleştiiyor aleti oturuyor bebek hareket ediyor kayıyor sürekli böyle oldu.hemşire bebeğin dalga geçiyo benimle dedi.kız olduğunu sandı çok hareket edince.doktorda sonuca baktı güzel dedi hareketlerine dikkat et dedi 12 sine kadar bişey olmasın diye sanırım 12 martta tekrar görüşcez doktorla.inş. bişey olmaz.ha bide pazartesi yine nst ye gel dedi bu kadar
kopuzcum senin sezeryanla doğum yapacağını hep hissetmiştim içimde.. hatta hatırlarsan bir gün normal doğumun farklı yönlerinden bahsederken sana "sanki bunlara hiç gerek kalmayacak gibi hissediyorum" demiştimde, sen, evet herkes kolayca doğum yapacağımı düşünüyor deyip, benim sana normal doğum yapacağını kastettiğimi sanmıştın. halbuki daha ilk yazışmalarımızda anlamıştım benn :a015:
olsun kurtuldun ya Allaha şükür, telaş etme.. benim gibi biraz ortalığı yıkarak girmişsin doğuma. buda bize özel bi durum arkadaşım. hassas insanlar her durumda kendilerini belli ediyor dimi. o kadar hengamenin sonunda doğum bitince yatağımda kendi kendime dedim ki, Allahım sana şükürler olsun bütün korkular kaygılar endişeler bitti.. şimdi de yavaş yavaş iyileşmesi kaldı. nasılsa bunları atlattımya iyileşirim diye sevinmiştim.... sende sevin kopuzcum. bitti herşey. bundan daha güzel ne olabilir. bebeciğin kime benziyor kız :ecrin_bebek:
şimdi sana neden nst yapılıyor yani sancı görünse doğumamı alacaklar yoksa sancı geciktirici mi kullanacaksın zeytinim. kız yavruya sadece çikolata mı yolladın o devamında ne gelecek diye zıp zıp zıplamış. hemşirenin dediğinede güldüm. 12 marta 1 hafta var inşaAllah rahat bi şekilde geçirirsin.
Amin canım cumlemize inşallah .Epidural cok rahat zeytinimm inan bana ben en cok iğnesinden korkuyordum ama ınan kolundan serum takarlarken nasıl bir ağrı oluyorsa bu ondan da hafif canım ve bende yan etki olarak sadece 1 gun sonra hastanedeyken inanılmaz bir kasıntı oldu epiduralin yan etkisi dediler 1 avil yaptılar 5 dk. sonra gecti.gördüm canım bebişini allah uzun hayırlı ömürler versin.sanada geçmiş olsun bahsetsene canım vaktin olursa doğumdan özellikle epiduralden yan etkileri falan oldumu.bende öyle olmak istiyorum ama devlet hastanesinde yapıcam doğumu.o nedenle biraz çekiniyorum aslında neyse sende kurtuldun darısı başımıza
Canım bilgisayarım ne zamandan beri arızalıydı giremedim o yuzden birde kızım sarılık oldu ama cok sukur gecti. Kavustuk sonunda hayal gibi geliyordu dusuk tehlikesi erken dogum tehlikesi iğneler 9 ay boyunca yatmalar sonucunda rabbime cok sukur aldım kızımı kucagıma.stres bitmedi gıymatlım yaa simdi tekrar basladı panık atagım.Stresden dolayı sutumde azaldı.eylülcüm nerelerdeydin kız. tabi kızını bulunca gelesin yok artık... hayırlı olsun yavruşun.. ne güzel kavuştunuz öyle mi, doğumu atlattın ya artık iyileşirsin canım hiç düşünme.. artık gerginlik stres bitti.. her gün biraz daha büyüyen bi bebeğin oldu MaşaAllah size.. :lepi:
Meg cok teşekkür ederim canım inşallah canım hepimiz sağlıkla buyutelim bebişlerimizi Darısıda sana olsun inşallah sağlıklı bir şekilde al bebeğini kucagınaEvet nihayet eylülcümde atlattı.Hayırlısıyla sağlıcakla büyütsün bebişini inş. Sıra bizlerde bakalım hakkımızda hayırlısı olsun....
yanlış anlamışım demek ki seni ama çok merak ettim nerden anladın yada nasıl hissettin sezeryan olacağımı ,ama gerçekten herkes kolay doğum yapacağımı söylüyordu son ana kadr da öyleydi fırsat bulupta doğum hikayemi yazamadım bi türlü sezeryana gitmeden önce açıklığım 6cm olmuştu ve ben hiç anlamamıştım neyse yazarım doğum hikayemi,benim sezeryan sonrasını çok zor geçirdiğim için hiç sevinemedim bile hastanede 2 gün yataktan kalkamadım bile bundann sonrasını böyle yarım bi insan olarak geçireceğimi düşünüp üzülüyordum ama artık şmdi şimdi biraz daha iyiyim 13 gün oldu ama ameliyat yerim halen daha ağrıyor,nankörlük etmek istemiyorum bebeğimi sorunsuz bi şekilde kucağıma aldım ya gerisi de mutlaka düzelir diye düşünüyorum,bebişim biraz bana ama sanki daha çok babasına benziyor..sağlıklı olsun da..
eylülcüm kolay bi şekilde atlatmışsın epidurali. peki doktorunla hiç konuştun mu spinalle epidural arasında nasıl bi fark varmış, neye göre tercih yapılabiliyormuş?
ayrıca kızının resmini nerde görmüşler.. bende görmek istiyorum nasılmış bakayım annesinin miniği.
maşaallah ya fındık gibi bir kızın var allah bağışlasın bir kadın için en güzel duygu anne olmak değilmi bambaşka bişey yaşadığın ağrı sızı hiç aklına gelmiyor onu kucağına aldığın anboshayallersmile bunu ikinci kez yaşamak inanın daha bambaşka hem birinci çocuğunuza ihanet ediyor gibi hissediyosunuz hemde yeni bir sevinci içinizde büyütüyosunuz rabbim herkese yaşatsın inş.bebeğinle sana güzel günler nasip etsin rabbim
inş. canım sanada en kısa zamanda yaşatsın rabbim.ben ilkinde yaşadığım acemilikleri pek telafi edemedim hamilelik dönemimde ama inş. sana nasip olur.hayal ettiğim gibi olmadı yani.oda allahtan.ama şu anda ikinci kez anne olmanın nasıl bişey olacağına yoğunlaşmaya çalışıyorum.bari doğum ve sonrası biinciye benzemesin diye dua ediyorum.küçük bir bebek resmi bile annelik güdülerini nasıl harekete geçiiyor değilmi.rabbimin hikmeti.eğer bu şefkat içimizde olmasa ikinci kez hamileliğe kimse cesaret edemezdi heralde hakkında hayırlısı olsun kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?