( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

gız bacım hani nerdesin.. hangi ara gelipte gittin :icecream:

buralardayım aslında gıymatlım.çarşamba günü geliyo bebeiş.hazırlaık yapıyoruz.temizlik falan son toparlanmaları hallediyoruz.pazartesiden sonra.hep nette olurum inş.işler bitiyo yani.sempatiksalakcinni

bu aralar herkes çok meşgul malum hazırlıklardan kimsede nete ayırcak vakit yok heralde

Yok zeytinim ondan diil.evde pc var ama net yok benim.anneme gelip gittikçe nete girebiliyorum.bugün kahvaltyıya çağırdılar annemdeyim yine.1saate kadar çıkıcam eve gidicem.temizliğimi bitirip yaron öğleden sonra gelecem.doğuma kadar ve doğumdan sonra burda kalacaz bi müddet.evde net olsa arada iş yaparken girerdim nete.ma yok maselef.senin doğuma ne kadar kaldı.

aslında bebeğim haftasına göre uyumlu olsaydı gelişimi şimdiye doğum yapmış olcaktım ama doktor biraz daha kalsın büyüsün dedi.2700 gr olmuş 38.haftada.haftaya cuma gidecem tekrar o zaman gün vercek.cumartesi pazar olmaz derse pazartesi olur diye düşünüyorum tabi o güne kadar bizim oğlan süpriz yapmazsa

oo son günlern artık iyi dinlen bol bol enerji topla temizlik hiç bitmiyor zaten.doğum temizliği yaptım ama doğuma kadar yine mahvolcak bu gidişle.annem varda dert etmiyorum pek oh sen temiz temiz gircen bebeğinle evine inş. allah yardımcın olsun kardeşim

benimde yarın 38. hafta olcak. yarın gitcem doktora hala doğum şekli belli değil bebek 36+4 de 2700 dü sancı arada gelio ama düzenli değil bekliyoruz sabırsızlıkla bebeği 40 a kadar beklemesin yoksa sezeryan olcak heralde kararda veremiyorum bu kararı bana bırakmadan söylese doktor sezeryan olman gerek dese üstümden sorumluluğu atcam şimdi korku var sadece

buarada çatlaklıklar oldu mu sizde bende şu ana kadar yoktu bugün baktım sanki tam göbeğimin çevresinde deri incelmesi var çatlak gibi de görünmüyor ama zayıflayınca çatlak olarak kendini göstercek heralde

canım hakkında hayırlısı olsun ama normalden bu kadar korkmamaya çalış ya.adı üstünde normal olan o.benim ikinci olduğu için biliyorum başımıza gelecekleri.normal doğum yapan kadın vardı yanımda tekerlekli sandalyeye otırtmuşlar bebeğinide kucağına vermişler geldi yattı yatağına akşamada çıktı gitti evine.her kadın o gücü içinde taşır.bir doğum anında allah tarafından bir kadına 7 erkek cesareti ve gücü verilirmiş.düşünsene 1 erkek doğum yapamaz ancak 1 kadın bunu yapabilir amma çok konuşmuşum neyse... bir problem yoksa denemeni tavsiye ederim ama heralde sen sezaryen olmayı daha çok istiyorsun allah gönlüne göre versin bebeğinin kilosuda iyi maşallah

çok çok büyük bir göbeğim vardı 1.de çok hafif oldu ama karnımda değil kasıklarımla bacaklarımın belime yakın olan yerinde.zaten için doluyken pek anlaşılmıyor zayıflayınca görüyosun bundada yok gibi ama yinede emin değilim zayıflayınca anlıycam çünkü artık göbek deliğimi bile göremiyorum ne alemdeyim bilmiyorum

aslında sezeryan olmaktan da korkuyorum kesicekler evet sen görmeyeceksin ama ağrısı kolay kolay gitmeyecek gerçi herkesin bünyesi farklıymış heralde kimisinde ağrı uzun zaman sürüyormuş kimisi ise hiç ağrı çekmedim diyor sezeryandan sonra. epiduralli normal doğum aklımda var ağru eşiğim baya bi düşük sanırım. muayene ederken açıklık için çok acı çektim. o yüzden sanki normal oğum çok zor olcakmış gibi geliyor ama zamanda daraldı bilmiyorum artık şu iki haftada neler olur neler değişir

bu gece uyurken kasılma oldu bende 2 kere.uykumun içinde doğumun başladığını görüyodum rüyamda.uyanıyorum kasılmayı hissediyorum ama yatağımdayım.çok ilginçti.2 kere aynı şeyi yaşadım.kızlar dua edinde 12 sine kadar dayansın oğlum çünkü ben gün alarak gitmek istiyoruuuuumakannehir

canım bende çok dayanıksızım.sezaryenden sonra çok aşırı bi ağrı çekmedim.hatta normal olsun istediğim için suyum geldikten sonra gittim hastaneye ağrı hissetmedim.kendimi çok hazırlamıştım normal doğuma çok güveniyodum ama bebek gelmedi 3 cm de kaldı açıklık.suni sancı verdiler onu bile çok az hissettim düşün.bende anlamadım.bende bu kez epidural olmak istiyoum daha doktorla konuşmadım.toparlanman zaman alıyor ameliyat oluyosun yani bakımın zor oluyor bebeğinle yalnız sen ilgilenemiyosun falan falan.ben bu halimde şansım olsa normal yapmak isterdimdelikafadulden ne güzel olurdu açılmaya bakarlarken sıktıysan kendini ondan çok acımıştır belki

inşallah istediğin zaman gelir bebeğin çünkü gece bana da sancı geldi bir okadar korkuttu. sezeryan olcaksın değil mi haftaya mı gün isteyeceksin.inşallah istediğin gibi olur doğumun. zor ve stresli zamanlar bu zamanlar

yok göbek kalmadı bende neden bilmiyorum.eltimde sezaryen oldu 5 aylık hamile gibi göbeği kalmıştı benimde öyle olur sanmıştım ama çok şükür olmadı.haftaya cuma randevum var o zaman belli olucak doğum günümüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…