gız bacım hani nerdesin.. hangi ara gelipte gittin :icecream:
bu aralar herkes çok meşgul malum hazırlıklardan kimsede nete ayırcak vakit yok heralde
çarşambaya yani ayın onuna doğuracak olanlar var mı
Yok zeytinim ondan diil.evde pc var ama net yok benim.anneme gelip gittikçe nete girebiliyorum.bugün kahvaltyıya çağırdılar annemdeyim yine.1saate kadar çıkıcam eve gidicem.temizliğimi bitirip yaron öğleden sonra gelecem.doğuma kadar ve doğumdan sonra burda kalacaz bi müddet.evde net olsa arada iş yaparken girerdim nete.ma yok maselef.senin doğuma ne kadar kaldı.
Yok zeytinim ondan diil.evde pc var ama net yok benim.anneme gelip gittikçe nete girebiliyorum.bugün kahvaltyıya çağırdılar annemdeyim yine.1saate kadar çıkıcam eve gidicem.temizliğimi bitirip yaron öğleden sonra gelecem.doğuma kadar ve doğumdan sonra burda kalacaz bi müddet.evde net olsa arada iş yaparken girerdim nete.ma yok maselef.senin doğuma ne kadar kaldı.
benimde yarın 38. hafta olcak. yarın gitcem doktora hala doğum şekli belli değil bebek 36+4 de 2700 dü sancı arada gelio ama düzenli değil bekliyoruz sabırsızlıkla bebeği 40 a kadar beklemesin yoksa sezeryan olcak heralde kararda veremiyorum bu kararı bana bırakmadan söylese doktor sezeryan olman gerek dese üstümden sorumluluğu atcam şimdi korku var sadece
buarada çatlaklıklar oldu mu sizde bende şu ana kadar yoktu bugün baktım sanki tam göbeğimin çevresinde deri incelmesi var çatlak gibi de görünmüyor ama zayıflayınca çatlak olarak kendini göstercek heralde
aslında sezeryan olmaktan da korkuyorum kesicekler evet sen görmeyeceksin ama ağrısı kolay kolay gitmeyecek gerçi herkesin bünyesi farklıymış heralde kimisinde ağrı uzun zaman sürüyormuş kimisi ise hiç ağrı çekmedim diyor sezeryandan sonra. epiduralli normal doğum aklımda var ağru eşiğim baya bi düşük sanırım. muayene ederken açıklık için çok acı çektim. o yüzden sanki normal oğum çok zor olcakmış gibi geliyor ama zamanda daraldı bilmiyorum artık şu iki haftada neler olur neler değişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?