( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

çok kilo almadıysan ondan olabilir. korse filanda kullandın mı doktor 2 gün sonra kullanabilirsin eğer sezeryan olursan demişti. buarada şimi kaçıncı haftandasın?

tam 26 kilo aldım canım korsede büyük beden bi korse vardı onu kullandım çünkü diğeri çok rahatsız etti.şu an 39. haftanın içindeyim

cuma günü senin kontrol ozaman 40 hafta yakın olucaksın inşallah sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın

Kızlar ne güzel anlatmışsınız, son günlerini dolduran hanımlar olarak birbirinizin halinden iyi anlıyorsunuz

Gülen sen kaç kilo aldıun bu vakte kadar, bebeğinin cinsiyeti belli mi
Zeytinim önceki hamileliğinde mi 26 kilo almıştın? şimdikinde toplamda kaçtasın? Bu cuma günü çantanla gitmiceksin diil mi, sadece kontrol olup doktor fün verecek.. sakın bize haber etmeden gitme kız, ide merak ettiğim sadece göbekten mi kilo alıyorsun. hep derler ya erkek olunca sırf göbek alırmış, kalça basen almazmış diye, senin ikiside erkek olunca belki bunu daha iyi farkedebilmişsindir, acaba vücut tipimizle mi alakalı bu..

Kızlar karnımın içi kasılıyor taş gibi oluyor, acaba hamilemiyimdir.. hani rejimdeyim ya, bu akşam koşma hareketleri yapıyordum o an aklıma geldi hemen durdum, ne yapıyorsun dedim kendi kendime..ardından karnım iyice kasıldı şu an yürürkende hissettiriyor, düşen bebişimdede karnım hep sertti ve kasılıyordu.. acaba psikolojik mi etkileniyorum psikopat mı oldum :1ninca:

ben 11 kilo aldım sadece karından karnımda sanki yastık varmış gibi duruyor. bebeş erkek. 38 haftaya girdim artık gelsin die bekliyorum umarım 42 e kadar beklemezlmaz: içimden bir ses öyle olcak diyor ama ben daha fazla bekleyemicekmişim gibi dayanamıyorum artık

az daha sabret arkadaşım, son haftalarda bebek iyi besleniyor. tosun gibi bi oğluşun doğar. bu günler elbet geçecek hayırlısıyla..
bende yatıyorum artık Allah rahatlık versin

megryann galiba doğum yapmış çok merak sardı beni.. iyidirler inşaAllah, kızım marta kadar dursa deyip duruyordu. ne yaptı ki. doğumu nasıl oldu acaba çok endişeleri vardı :a015:

megryann galiba doğum yapmış çok merak sardı beni.. iyidirler inşaAllah, kızım marta kadar dursa deyip duruyordu. ne yaptı ki. doğumu nasıl oldu acaba çok endişeleri vardı :a015:

ben canlı şahidi olarak me cuma günü sabah sezaryanla dogum yaptıı.
kızı oldu ayşenurumuz...iyii şuan eve geçtilerrr

meg doğum yapmış canım ayşenuru gelmiş allah annesine babasına bağışlasın.
3 4 gün oldu sanırım doğum yapalı sezeryanla doğum yspmış...

kızlar dua edin yaaaaaa bende salı günü gidicem doğuma.

ben canlı şahidi olarak me cuma günü sabah sezaryanla dogum yaptıı.
kızı oldu ayşenurumuz...iyii şuan eve geçtilerrr

teşekkür ederim cevabın için. ayrıca çok şaşırdım.. aniden oldu galiba, gitmeden haber verirdi yoksa, dua edin filan derdi.. Allaha şükür kurtulmuş kızıyla kavuşmuşlar..Nasıl atlattı acaba.. İnşaAllah toparlanınca gelip yazmasını merakla bekliyorum..

Allah hayırla sağlıkla sıhhatle yavrunla kavuştursun inşaAllah arkadaşım.. hem korkuyorsun hem seviniyorsun İnşaAllah kolaylıkla atlatıp gelirsin.. sen ikinci bebeğini dünyaya getireceksin değil mi

evet canım birincide 26 kilo almıştım.bunda 19 kilo aldım şu ana kadar.toplamda 80 kiloyum malesef ama neremde o kilolar kimse anlayamıyor.öncekinde her yerim irileşmişti omuzlarım bile.şu anki göbeğimin iki katıydı diye hatırlıyorum.ve karnım geniş ve yayvandı.bunda ise tam tersi karnım top gibi sivri diğer taraflarımda boy olunca heralde göstermiyor kalçadan aldığımı farkedeiyorum sadece çünkü öncekinde kalçadan almamıştım.bide cilt değişikliği oldu sivilce çıkıyor çene kemiğimde ne alakaysa omuzlarımda falanda var.lekelerde var ama öncekindeki kadar çok değil.öncekinde bide yüzüm çok şişiyodu bunda o kadar olmadı.yani anlayacağın ikisinin alakası yok ama ikiside oğlan.herkes çok şiddetli bulantılarım falan oldu diye kız sanmıştı.hani cinsiyet değişince böylesin diyolardı.ama 4 doktor onaylı oğlan yani hayırlı sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.yani benim oğlanlar vücut şekline göre cinsiyet belirleme tezini çürüttülerkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…