bu tedirginlikler seni iyice gerdi zeytinim.. doktorun genel anlamda moralsiz birisi gibi geldi bana.. mutlu olmayan insanlar karşılarındaki kişiyide olumsuz ruh haline sokuyorlar.. sen Satı karıştırma bence işin içine çünki o zaman daha çıkılmaz hale geliyor, yumurtlaman daha geç olmuş olabilir, o zamanda doğumunun süresi uzayacak... doktor buna ihtimal vererek günleri erteliyor olmasın..hadi bebeğin kilosunu geçtik sağlığıyla ilgili bi sorun olsaydı zaten acilen doğuma alırlardı seni.. ve 17 mart son günümdü diyorsun, eğer vakti o ise bebeğin doğumu başlatacaktır..büyük ihtimal daha ilerki tarihtir. çünki bi ara gebe kaldığın sıralarda adetlerinin düzensizliğinden bahsetmiştin..bilmiyorumkismile
canım ben ilk doktora 3buçuk aylıkken gittim o zaman uyumluydu haftası us la.bulantıdan dolayı hastanede yattım 9 tane serum aldım.ondan sonra 4buçuk aylıkken gittiğimde başladı bu uyumsuzluk.o zamandan beride düzelmedi.tek tesellim hep aynı süre geriden gelmesi.yani bir buçuk hafta falan geriden gelmesi.biliyosun ben doktor değiştirdim.inan bu doktor diğerine göre daha olumlu yaklaşıyor.diğeri aldırma hakkınız var falan diye saçmalıyodu.bu ilk defa ölmesinden korkuyorum o yüzden daha sık görüşelim dedi.daha önceki kontrollerde hep demek istedi ama söyleyemiyodu.farkediyoduk.adet düzensizliği bekarkende vardı.ilk hamileliğimde bi sorun olmamıştı kafam karışık ama dediğim gibi allaha emanet yavrum
gözün aydın hadi atlattın darısı başımıza.allah hayırlı uzun ömür versin kızına
megryanncım seni çok merak ettik, doğum yaptığını duyunca şaşırdık. birden oldu galiba. sezeryan olmuşsun. olaylar nasıl gelişti, epidural yada spinal yaptırabildin mi.. bebeğinle ilk buluşma anınız nasıldı.. biraz iyileşte herşeyi anlat bize... kızının tipi sana benziyor, peki yüzüde benziyor mu :ecrin_bebek:
bu tedirginlikler seni iyice gerdi zeytinim.. doktorun genel anlamda moralsiz birisi gibi geldi bana.. mutlu olmayan insanlar karşılarındaki kişiyide olumsuz ruh haline sokuyorlar.. sen Satı karıştırma bence işin içine çünki o zaman daha çıkılmaz hale geliyor, yumurtlaman daha geç olmuş olabilir, o zamanda doğumunun süresi uzayacak... doktor buna ihtimal vererek günleri erteliyor olmasın..hadi bebeğin kilosunu geçtik sağlığıyla ilgili bi sorun olsaydı zaten acilen doğuma alırlardı seni.. ve 17 mart son günümdü diyorsun, eğer vakti o ise bebeğin doğumu başlatacaktır..büyük ihtimal daha ilerki tarihtir. çünki bi ara gebe kaldığın sıralarda adetlerinin düzensizliğinden bahsetmiştin..bilmiyorumkismile
selam kızlar ben geldim.. haftasonu giremedim nete ama forum almış başını gitmiş bakıyorumda. gıymatlım ben daha doğurmadım ama bu hafta günü belli olcak. zeytinim ne yaptın merak ettim seni. nasıl bebişin durumu ve tabiki senin. bu arada dün akşam tansiyonum çıktı acayip korktum kızlar ya.. başım felan nasıl dönüyo. bir bardak limon suyu içip yattım şimdi iyiyim.
selam kızlar uzun zaman oldu her zaman giremiyorum nete hiç fırsatım olmuyor ama aklım hep sizde,bugün 23 günlük olduk kızımda bende yavaş yavaş düzene giriyoruz benimde ağrılarım ancak şimdi geçiyor,kızım da gündüzleri hep uyuyor geceleri sürekli ağlma krizleri gazı oluyor çok,gecemiz gündüzümüz karıştı birbirine o kadar uykusuzum ki hasret kaldım uyumaya ama inşallah daha da iyi olucaz bu arada kızımın mevlüdünü de okuttum 2 gün önce 40ni beklemedik çok güzel oldu çok kalabalıktı,doğuma kadar 16 kilo almıştım ve şimdiye kadar 11 kilosu gitti çok az bi göbeğim var yok denecek kadar az ama henüz korse kullanmaya başlamadım ameliyat yerim acıyor biraz,aay aklıma gelenleri yazdım valla biz iyiyiz her gün biraz daha iyi olucaz inş.fırsat buldukça girerim yine hoşçakalın..
bu gün sabah 9 dan 4 buçuğa kadar hastanede nst için bekledim kızlar.iki kez girdim.kalp atışları iyiymiş.perşembe günüüde gircem cumayada doğum var.lokal anestezi yapılıyormuş hastanede.anestezistle perşembe görüşcez.inş. kolaylıkla geçer benimkide.yalnız bi sorun var hastaneden çıktım dolmuşa doğru hızlandım hareket etmeye başlıyordu çünkü.yolun ortasındaki kaldırımda yağmurdan dolayı toprak çamurlaşmış.bende dolmuşa ve yoldan geçen arabalara çarpılmamaya odaklanmışım çamura basmışım.tam sağ ayağımı kaldırımdan indiriyordumki sol ayağım arkaya doğru hızlıca kaydı.o kadar canım yandıki pıt diye bir ses duydum sol kasığımdan.bacağımla birlikte çok fena ağrıyor şu anda. bebeğin hareketi var çok şükür.inş. suyum falan gelmez bunun için çok korktum hatta o an hastanede kalmayı falan düşündüm bişey olursa diye.off çok kötü ağrıyor kızlar ne yapsam bilmiyorum üzerine basamıyorum yatamıyorum oturamıyorum hareket ettiğim an ağlamak istiyorum acıdan
eşin bir şey demedi mi senin halini görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?