( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

canım ben ilk doktora 3buçuk aylıkken gittim o zaman uyumluydu haftası us la.bulantıdan dolayı hastanede yattım 9 tane serum aldım.ondan sonra 4buçuk aylıkken gittiğimde başladı bu uyumsuzluk.o zamandan beride düzelmedi.tek tesellim hep aynı süre geriden gelmesi.yani bir buçuk hafta falan geriden gelmesi.biliyosun ben doktor değiştirdim.inan bu doktor diğerine göre daha olumlu yaklaşıyor.diğeri aldırma hakkınız var falan diye saçmalıyodu.bu ilk defa ölmesinden korkuyorum o yüzden daha sık görüşelim dedi.daha önceki kontrollerde hep demek istedi ama söyleyemiyodu.farkediyoduk.adet düzensizliği bekarkende vardı.ilk hamileliğimde bi sorun olmamıştı kafam karışık ama dediğim gibi allaha emanet yavrum

anladım seni canım.. hadi bu haftayıda hayırlısıyla tamamla İnşaAllah.. ondan sonra hem doğum hem aklındaki karmakarışık düşünceler bitmiş olur..sen en emin yere emanet etmişsin yavrunu.. itimadın tam olduktan sonra geriye birşey kalmıyor..Mevlam korktuğuna uğratmasın zeytinim..:Saruboceq:

inş. gıymatlım.ayy o son günlerde yavaşlamalar ne korkutuyordu beni hatta korkumdan eve küçük doplerler varya onlrdan almıştım alp atışlarını duymak için ama ne güzel ne heyecan dolu bekleyiştir o :)))

selam kızlar ben geldim.. haftasonu giremedim nete ama forum almış başını gitmiş bakıyorumda. gıymatlım ben daha doğurmadım ama bu hafta günü belli olcak. zeytinim ne yaptın merak ettim seni. nasıl bebişin durumu ve tabiki senin. bu arada dün akşam tansiyonum çıktı acayip korktum kızlar ya.. başım felan nasıl dönüyo. bir bardak limon suyu içip yattım şimdi iyiyim.

Canım genel anestezi oldu aslında ben epidural falan istemiştim ama anestezi ve kadın doğum doktorum bendeki telaşı görünce eşimde durumdan korkunca 'en iyisi uyutalım' dediler.Aslında birden olmadı her şey belliydi günler öncesinden ama biz her an her şey değişebilir kimseyi panik yapmayalım diye söylemedik.Tarih belliydi sadece bekliyorduk sessizce.Çok şükür bitti geçti şimdi içerde uyuyor güzel kızım... Evet minyon tipli bir kız oldu teyzesi.Kimse ne babasına benzetti nede bana :) Şu an için ikimizdende bir şeyler almış gibi.Büyüdükçe belli olur belki...

Kesinlikle bu dediklerine bende katılıyorum.Bence bebişin sağlıcakla doğacak Allahın izniyle.Hiç bu söylenenlerle ilgili alakalı şeyler olmayacak gibime geliyor... Hadi hayırlısı...

selam kızlar uzun zaman oldu her zaman giremiyorum nete hiç fırsatım olmuyor ama aklım hep sizde,bugün 23 günlük olduk kızımda bende yavaş yavaş düzene giriyoruz benimde ağrılarım ancak şimdi geçiyor,kızım da gündüzleri hep uyuyor geceleri sürekli ağlma krizleri gazı oluyor çok,gecemiz gündüzümüz karıştı birbirine o kadar uykusuzum ki hasret kaldım uyumaya ama inşallah daha da iyi olucaz bu arada kızımın mevlüdünü de okuttum 2 gün önce 40ni beklemedik çok güzel oldu çok kalabalıktı,doğuma kadar 16 kilo almıştım ve şimdiye kadar 11 kilosu gitti çok az bi göbeğim var yok denecek kadar az ama henüz korse kullanmaya başlamadım ameliyat yerim acıyor biraz,aay aklıma gelenleri yazdım valla biz iyiyiz her gün biraz daha iyi olucaz inş.fırsat buldukça girerim yine hoşçakalın..

bu gün sabah 9 dan 4 buçuğa kadar hastanede nst için bekledim kızlar.iki kez girdim.kalp atışları iyiymiş.perşembe günüüde gircem cumayada doğum var.lokal anestezi yapılıyormuş hastanede.anestezistle perşembe görüşcez.inş. kolaylıkla geçer benimkide.yalnız bi sorun var hastaneden çıktım dolmuşa doğru hızlandım hareket etmeye başlıyordu çünkü.yolun ortasındaki kaldırımda yağmurdan dolayı toprak çamurlaşmış.bende dolmuşa ve yoldan geçen arabalara çarpılmamaya odaklanmışım çamura basmışım.tam sağ ayağımı kaldırımdan indiriyordumki sol ayağım arkaya doğru hızlıca kaydı.o kadar canım yandıki pıt diye bir ses duydum sol kasığımdan.bacağımla birlikte çok fena ağrıyor şu anda. bebeğin hareketi var çok şükür.inş. suyum falan gelmez bunun için çok korktum hatta o an hastanede kalmayı falan düşündüm bişey olursa diye.off çok kötü ağrıyor kızlar ne yapsam bilmiyorum üzerine basamıyorum yatamıyorum oturamıyorum hareket ettiğim an ağlamak istiyorum acıdan

gününüzde belli olunca hiç geçmiycek vakit yani bende böyle oldu.sağol canım ilgin için.iyiyim çok şükür sağol bacağımda ağrımasa daha iyi olucam bebeğin durumu iyi heralde yani hareketleri falan normal şimdilik doğumda cumaya nasipse benim tansiyonumda 9 5 ti baya başım döndü benimde geçmiş olsun düşük olması neysede yüksek olması önemli dikkat et kendine

kopuzcum özledik kız gerçekten. bak daha iyi olduğunu söylüyorsun, MaşaAllah bu günler geçtikçe daha da iyi olacaksınız.. sana bi tavsiyem olacak arkadaşım.. gece bebeğinin uyumadığğını söylemişsin, nasıl vakit geçirdiğinizi bilmiyorum ama, yatak odanızda kırmızı ışıklı düşük voltajlı bi gece lambasını açık tut sadece, sakın odanın yada koridorun ışığını açarak bebekle ilgilenme, ne yaparsan yap o az ışıkla yetinmeye çalış.. insan beyninde karanlığa uyum vardır ve beyin uyku salgılar.. inşaAllah bu şekilde yaptıkça uyku düzeniniz oturur canım.. hadi kolay gelsin. arada uyra merak ediyoruz, özlüyoruz eski günleri.. olumunekankayizsmile

ah canım hastaneye dönüverseydin o sırada gönlün rahat ederdi.. muhtemelen kas sıkışması olmuş.. dünde bana olmuştıu, ayakta aniden hapşırınca.. olduğum yerde kaldım yatak odasındaydım o sırada yatağa uzanıverdim ama robot gibiydim sağıma soluma bile dönemedim..ayağımın üstüne basamadım.. belim ve bacağım kasıldı sanki.. annemle konuştuk o da hemen birşey sar dedi, atkı şal v.s.. çok iyi geldi ısınınca yumuşadı.. şu an hala var ama hareketlerimi kısıtlamayacak şekilde.. galiba geçmesi zaman alacak..
seninkide daha şiddetlenirse zaten doktora gidersin ama bu şal sarma işini tavsiye ederim, boş bi anına denk gelmiş canım.. yazdığını okurken o çamurdan kayıp düştüm diyeceksin sandım yüreğim hopladı Allah korusun.. tabi bu da önemli Mevlam şifalar versin zeytinim. yorma kendini canım zeytinyağ sür ve şalla sar. geçmiş olsun zeytinim

hayırlı sabahlar bişeyle sarmadım zor bir yer yani bacağımın bittiği kasığımın başladığı yer ama yinede sarmaya çalışayım.bitkisel içerikli bi kas gevşeltici krem vardı arkadaşta onu gönderdi akşam eşiyle.allaha şükür onu kullandıktan sonra dizimi bükebiliyorum ama öksürük hapşuruk mahvediyor.doğumdan sonra yaşayacaklarımı 4 gün önce yaşamaya başladım.buda allahtan inş. doğuma kadar geçer.en azından hafifler.sabah namazdan sonra(oturarak kıldım ama) kalkamadım bile yerimden başladım ağlamaya.öyle bişeyki acıdan gözyaşlarım kendiliğinden akıyor.acile gitsem bunun için serum veya iğne yaparlarmıki ya.giderdim aslında dün akşam falan ama doğumu başlatmasındanda korkuyorum çünkü zaten çektiğim ağrıyla etkileniyodur doğum yollarıda.dua edin kızlar

zeytinim müsait değilsin galiba.. her ihtimale karşı doktorunu arayıp bi söyleseydin canım. gönlün rahat ederdi...

eşin bir şey demedi mi senin halini görünce

benden tel bekliyodu gelip beni almak için.bende servisi hazır görünce çağırmıyım iş yerini kapatıp gelmesin diye servise bindim.servisten iş yerine en yakın yerde indim beni ee o götürdü habr beklediğin falan söyledi söylendi biraz ama olanla ölenin önüne geçilmiyor
doktorla perşembe günü yine görüüşcez o zaman söylerim diye düşündüm .şimdi arasam gel der bende hiç gitmek istemiyorum bişey olursa diye 3 gün 3 gündür.kendimi cumaya hazırladım ama acile gitsemmi diye düşünüyorum hala.arıycam bu gidişle çok kötüyüm günler sürüyomuş bu tür kas ağrıları yapabileceği bişey varmı bu na bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…