gününüzde belli olunca hiç geçmiycek vakit yani bende böyle oldu.sağol canım ilgin için.iyiyim çok şükür sağol bacağımda ağrımasa daha iyi olucam bebeğin durumu iyi heralde yani hareketleri falan normal şimdilik doğumda cumaya nasipse benim tansiyonumda 9 5 ti baya başım döndü benimde geçmiş olsun düşük olması neysede yüksek olması önemli dikkat et kendine
yarın doktoruna söylediğinde elbet birşey tavsiye edecektir.. cuma günü çantanı alıp mı gideceksin zeytinim.. özlicez seni.. zaten bebeğini alan unutuyor bizi :a015:
bu arada benim karnım hala kasılıyor. bu sabah test yaptım ama çıkmadı. daha 3 4 günüm var . biraz erken olmuş test dimi :1ninca:
adet olmanamı 3 4 gün var ooo çok acele etmişsin hakkaten.hadi hayırlısı canım.kendini nsıl hissediyorsun benimde şu anda çok fena kasılmam var arka tarafa falan çok kötü baskı hissediyorum:bbo:
kopuzcum özledik kız gerçekten. bak daha iyi olduğunu söylüyorsun, MaşaAllah bu günler geçtikçe daha da iyi olacaksınız.. sana bi tavsiyem olacak arkadaşım.. gece bebeğinin uyumadığğını söylemişsin, nasıl vakit geçirdiğinizi bilmiyorum ama, yatak odanızda kırmızı ışıklı düşük voltajlı bi gece lambasını açık tut sadece, sakın odanın yada koridorun ışığını açarak bebekle ilgilenme, ne yaparsan yap o az ışıkla yetinmeye çalış.. insan beyninde karanlığa uyum vardır ve beyin uyku salgılar.. inşaAllah bu şekilde yaptıkça uyku düzeniniz oturur canım.. hadi kolay gelsin. arada uyra merak ediyoruz, özlüyoruz eski günleri.. olumunekankayizsmile
hayırlısı olsun canım bende merakla bekliyor olacağım senin sonucu
karnımda kasılma başladığı zaman aşağıyada baskı oluyor.sabaha kadar karnım falan inmiş aşağıya.rahimde açılma falan vardır büyük ihtimalle.zaten bu gün 40.haftamız doldu.hadi hayırlısı.2 gün daha kaldı bir doğumu yapabilseydim herkes rrahatlıycak.millet telefon etmekten helak oldu doğurdunmu diye ve bende sinir olmaya başladım bazılarına söylüyorumherkesin içine dert oldum düşünmeyin ya ben stres oluyorum diye nazımın geçtiklerine tabi hayırlısı
tavsiyen için çok teşekkürler canım,geceleri sarı renkte bi gece lambasıı kullanıyoruz sabah kadar açık oluyor,heralde bebeğim henüz gece ile gündüzü ayırt edemiyor bizimse uyku düzenimiz tamamen değişti bebiş sayesinde ama herkes kırkında sonra düzelir diyor inşallah bende öyle ümit ediyorum,sende hamile msin yoksa öyle anladım yazdıklarından inş. öylesindir,rabbim gönlüne göre versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?