( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

saol canım ya daha iyiyim çok şükür. dün tansiyonumu tekrar ölçtürdüm 11-7 çıktı. problem yok artık, sana da geçmiş olsun. çok üzüldüm, kendine dikkat et, hele şimdi daha bir özen gerektiriyor. hayırlısıyla kavuşsak bebişlerimize

bence bir doktora görünsen iyi olur arkadaşım, doğuma kadar geçmezse doğumda ve sonra daha da büyüyebilir ağrıların. ne olur ne olmaz.

inşaAllah bi sorun olmadan atlatırsın zeytinim.. belki kas gevşetici granül tarzı bi ilaç verirlerde doğumun başlamasına bi katkısı olmadan biraz rahatlarsın..

daha iyi hissediyorum akşamdan beri.kasılmalarım oldu gece 3 kez ama baya belirgin şekilde o biraz korkuttu bacağımda dinlendikçe geçiyor artık cumaya kadar ne kadar iyleşirse yarın nst var zaten bahsederim doktorada
korkumdan gitmedim yani acile

kurban bayramında kramptan hiç kimseyi ziyaret edememiştim ama bu o değil canım.kas sıkıştı sanırım sol kasığımla birlikte oda sağ tarafada vurdu baya bi canımı yaktı ama hamdolsun şu anda dünkü kadar ağrı yok yalancı doğum sancılarını yaşadım gecede artık ne olduğunu neye benzediğini biliyorum çok merak ediyodum

yarın doktoruna söylediğinde elbet birşey tavsiye edecektir.. cuma günü çantanı alıp mı gideceksin zeytinim.. özlicez seni.. zaten bebeğini alan unutuyor bizi :a015:

bu arada benim karnım hala kasılıyor. bu sabah test yaptım ama çıkmadı. daha 3 4 günüm var . biraz erken olmuş test dimi :1ninca:

yarın doktoruna söylediğinde elbet birşey tavsiye edecektir.. cuma günü çantanı alıp mı gideceksin zeytinim.. özlicez seni.. zaten bebeğini alan unutuyor bizi :a015:

evet canım çantaları yüklenip gidecez unutmam inş.biraz zaman alıyor tabi iyleşip normal hayata dönmek ama yattığım yerden mümkün olduğunca fırsat buldukça kaçarım buraya inş.

bu arada benim karnım hala kasılıyor. bu sabah test yaptım ama çıkmadı. daha 3 4 günüm var . biraz erken olmuş test dimi :1ninca:

adet olmanamı 3 4 gün var ooo çok acele etmişsin hakkaten.hadi hayırlısı canım.kendini nsıl hissediyorsun benimde şu anda çok fena kasılmam var arka tarafa falan çok kötü baskı hissediyorum:bbo:

kendimi bi tuhaf hissediyorum içimde sürekli kıpırdanmalar ve işte kasılmalar var..bide adete yakın göğsümüz hassaslaşır dokunulmaz ya, hiç öyle birşey yok ama neden anlayamadım

adet olmanamı 3 4 gün var ooo çok acele etmişsin hakkaten.hadi hayırlısı canım.kendini nsıl hissediyorsun benimde şu anda çok fena kasılmam var arka tarafa falan çok kötü baskı hissediyorum:bbo:

bebeğin hareket ederken mi genelde baskı hissediyorsun.. yoksa oturma şeklinden mi kaynaklandı kii.. son günlerin inşaAllah hayılısıyla kurtulursun canım yaa.. sabret şurda ne kaldı ki..

hayırlısı olsun canım bende merakla bekliyor olacağım senin sonucu
karnımda kasılma başladığı zaman aşağıyada baskı oluyor.sabaha kadar karnım falan inmiş aşağıya.rahimde açılma falan vardır büyük ihtimalle.zaten bu gün 40.haftamız doldu.hadi hayırlısı.2 gün daha kaldı bir doğumu yapabilseydim herkes rrahatlıycak.millet telefon etmekten helak oldu doğurdunmu diye ve bende sinir olmaya başladım bazılarına söylüyorumherkesin içine dert oldum düşünmeyin ya ben stres oluyorum diye nazımın geçtiklerine tabi hayırlısı

evet haklısın olumsuz cevap vermek insanı bunaltır..40. haftan doldu he maşaAllah.. iki gün daha vakti varsa durur inşaAllah.. eğer rızkı dünyaya indiyse bi sürprizle geliverir.. Allah yardımcın olsun arkadaşım

tavsiyen için çok teşekkürler canım,geceleri sarı renkte bi gece lambasıı kullanıyoruz sabah kadar açık oluyor,heralde bebeğim henüz gece ile gündüzü ayırt edemiyor bizimse uyku düzenimiz tamamen değişti bebiş sayesinde ama herkes kırkında sonra düzelir diyor inşallah bende öyle ümit ediyorum,sende hamile msin yoksa öyle anladım yazdıklarından inş. öylesindir,rabbim gönlüne göre versin..

hadi hayırlısı bende de var aynı şikayet karnımda kasılma olduğunda aşağıya baskı oluyor ama daha aşağı inmemiş dedi doktorumbilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 ben artık telefonu daha doğurmadım diye açıyorum. doğursam haber vermicem sanki, tamam ilgi güzel bişey de hakkaten stres oluyosun

evet bazı bebkler kırkı çıkınca düzene oturuyorlar inşaAllah seninkide öyle olur .. 1 ayı doldurmak üzeresiniz, gelişimi nasıl bebeğinin.. sadece sütle mi besleniyor..
benim henüz belli değil kopuzcum, günümü bekliyorum bakalın durum ne olarak, biraz kasılmalar oluyor karnımın içinde.. o sebepten belki olabilir diyorum.. kısmet bakalım.. mevlam hayırlılardan sağlıklılardan salihlerden versin inşaAllah tüm isteyenlere ve bana...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…