( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

Marienne sen kaç haftalık oldun tam olarak bilmiyorumkismile

kızlar hayırlı sabahlar öğleden sonra nst için gidicem hastaneye yarında allah nasip ederse oğlumla kavuşmaya gidicez doğuma.bir topikte bebek doğduktan sonra anne sütü almadan nar suyu verilirse ağzına gaz sorunu olmayacağını yazmışlar.deneyenler ve onaylayanlarda baya çoktu.bende kararsız kaldım.ilk bebeğimde hiç gaz sorunu yaşamadık hamdolsun.ama ya bunda olursa diye korkmuyorda değilim.ne dersiniz sizinde fikrinizi almak istedim.çok az zamanım var inş. cevaplarınızı görebilirim.(nar tanesini bebeğin ağzına sıkıyolarmış azıcık bende öyle yaparım karar verirsem ama nasıl olurkibilmiyorumkismile)

hurmadan önce düşünüyodum ama midesine ilk giden şey olmalıymış nar.hurma zemzem nar beni emmeyecek oğlum bu gidişleohaoldumsmile

ya canım hurma sünnette var, ben olsam hurmadan önce ağzına birşey sürmezdim.. biliyorsun ilim ve fazilet açısından önce hurma verilmeli.. narda önemli olabilir ama diğeri peygamberimizin tavsiyesi..

yalnız şunu farkettim, şimdiden gaz telaşına düşmüşsün.. muhtemelen bebğin gazlı olabilir.. mevlam şu an sana bağışıklık kazandırıyor olabilir mi acaba.. niye böyle evham yaptın arkadaşım.. bak ne güzel ilk oğlun gazsız büyümüş..

hurmayı önce veririm demek istedimde eksik yazmışım bebeği gazlı olanların bahsettiklerinden etkilendim heralde.hayırlısı olsun o telaşta zaten nar vermek aklımıza gelmez sanırım

kızlar yarın sabah 8 de doğumum var hepinizden dua istiyorum gece uyuyamadım çok uykum var esnemekten ağzım kapanmıyor ama gözümde uyku yok inş.sorunsuz atlatırım bende. doktorla konuştuk spinal anestezi ile olucak bu gün nst çekilirken bana içerde bi kadını hazırladılar çok heycanlandım seslerini duydukça.ben vazgeçtim doğurmaktan falan dedim eşime.umarım sabaha kadar biraz sakinleşebilirim.hiç bu kadar heycanlanacağımı beklemiyodum kuran okuyorum sakinleşmek için haberdar edeyim dedim sizi

ah canım.. bu güne eriştin hayırlısıyla.. içinden çıkamadığın karmakarışık düşüncelerin, doktorların dediği olumsuz sözler sıkıntılar stresler son bulacak... ne imtihanlı bir hamilelik geçirmişsin ve çok sabırlı bir kul olmuşsun.. yarınki imtihanınıda hayırlısıyla atlatıp yine aramıza dönmen için hep duacıyız..
bugün çok üzülmüşsün korkmuşsun.. zaten hastanelere gittikçe insanın psikolojisi altüst oluyor, o günler hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.. ilk bebeğinde yaşadığın gibi, bunlarda hayırlısıyla gelip geçecek şeyler.. sen bunun bilincinde bir insansın Allaha şükür.. sana nasıl manevi bi desteğim olur bilemem ama dualarımla hep gücüne güç katmaya çalışacağım.. yarın doğum saatinde sekine duasını okuyacağım.. mübarek cuma günü hürmetine, Mekke Medine ve Rasülü hürmetine Rabbim senin imdadına yetişsin.. seni kimsesiz bırakmasın, kimsenin anlamadığı yerde senin hakkını savunsun, bebeğinle ve doğumunla ilgili tüm korktuklarından emin kılsın inşaAllah..
spinalle yapacağına sevindim.. inşaAllah bunda daha fazla hayır bulursun..birkaç gün ayrı düşeceğiz ama senin gelipte güzel haberler vermen bize yeni bi sevinç mutluluk canlılık katacak.. diğer gidenler gibi sende bebeni alıp döneceksin inşaAllah.. bizim sana duacı olduğumuz gibi, sende bizleri duada unutma.. en aciz vakitlerinde Rabbim dualarını geri döndürmeyecektir.. bu arkadaşlarının maddi manevi sıkıntılarını ve hayırlı sağlıklı sıhhatli salihlerden sıddıklardan evlat isteyenleri unutmayasın..
İnşaAllah bu gece rahatça uyuyup yarına zinde ve dinç bir şekilde uyanırsın....hayır dualarımız seninle zeytinim..:Saruboceq:

çok güzel dualar etmişsin canım sadece amin diyebildim.dedimya sanki kelimelerin bittiği yerdeyim sizide unutmıycam dua edicem hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…