( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

kopuzcum özlettin kendini nerelerdesin :)
yavruş nasıl büyüyormusunuz beraber, agucuklar başladı mı annesi kaydirigubbakcemile5

bende bi değişiklik yok, aynı tas aynı hamam be canım....

valla bende özledim burdaki sohbet ortamını,bebişim büyüyor teyzesi 2.5aylık oldu artık sesler çıkarmaya başladı her gün yeni birşey çıkarıyor çok tatlı oldu kızım doyamıyorum valla ona rabbim isteyen herkese nasip etsin bu sevgiyi..

amin bende gorurmuyum acaba o gusel duyguyu

adını mustafa koydukk.o gün hastanede kaldım eşim laptop getirmiş yanıma sırf sizi fazla meraklandırmamamk için getrittim.sizlere de dua ettim merak etmyin.inşallah herkes kolay doğum yapar bir de herkes kolay doğum yapmış diye diye nazara gelecem diye korkuyom yaaa.

kızlar nasılsınız bebekleriniz nasıl :)))))))

saol arkadaşım bende bebeğimde gayet iyiyiz anne oğul 9 ayın hasretini gidermeye çalışıyoruz.Allahım herkeze tattırsın bu mutluluğu bambaşka birşey annelik anlatılamaz.Senden ne haber arkadaşım sen nasılsın?:1hug:

slm kızlar.yaaa ben dahaa yeni hamileyim 5 haftalık zemuszemus ama o kadar çok heycanlıyım ki herşey bebiş oldu benm için şimdiden herşeyini almak istiyorum.eşim de kızıyo tabimafoldumben hele bi cinsiyetini öğrenelim diyo.ama ben çıldırcammmm.siz de böyle miydinizbilmiyorumkismile

Ben de hamile olduğumu öğrendiğimden beri internetten bakıyorum ve liste yapıp duruyorum kış bebeği olucak ya daha bi özenir oldum listeme 4.ayım bitti dr kız gibi dedi gelecek kontrolde kesin belli olur dedi ben dr kontrolu gelse de bir an önce cinsiyeti öğrensem hmn bişeyler alsam çıkıp alışverişe derken gelecek kontrolde kesin belli olur demez mi deliriyorum bişey alamadım daha diye

elevit doğuran bebeğini alıp gitti be gülüm, görüyorsun yalnız bıraktılar artık.........

ben iyiyim hamdolsun arkadaşım, henüz bi değişiklik yok , bakalım kısmetse bebek çalışmaları devam ediyor
doktora başladım , takip altında değerlendiriyor canım. dua et bizede :)

sen nasılsın bebeğin büyüyordur, uyum sağladınız mı birbirinize ?
anlatsana biraz olumunekankayizsmile

Saol arkadaşım iyi olmaya çalışıyorum işte oğlum büyüyor bugün 22 günlük oldu.Ama beni uykusuz bırakıyor onun dışında hiçbir sorunumuz yok çok şükür uyum da sağladık Allah ım en kısa zamanda sanada hayırlı uğurlu elli ayaklı sağlıklı sıhatli bir bebek versin inşallah.:1hug:

biyolojik ritmi o şekilde demek ki elevitcim, henüz gece gündüz ayırmaksızın uyuyor bebişin :) gece uyumadığı zaman her işini karanlıkta yap canım, yatak odanda yatırıyorsan çok kısık bi kırmızı ışık kullan, koridor ışığı filan yakmadan halletmeye çalış işlerini, uyumasa bile karanlığın içinde olması beynini uykuya yönlendirecektir yavaş yavaş.. böylelikle gece uykusu ritmi oluşur arkadaşım ..

içten dualarınada amin diyorum, şu mübarek cuma hürmetine Mevlam geciktirmeden hayırlısıyla nasib etsin, tüm isteyenlere, bekleyenlere inşaAllah........

ayrıca doktor bana elevit vitamin verdi... her içerken sen aklıma geliyorsun gülüyorum :lepi:

Tavsiyelerin için saol arkadaşım yavaş yavaş düzene girer inşallah bebişim aynı vitamin ilacını bende kullandım çok sıkıldığım için de nikimi elevit olarak aldım.Kendine iyi bak bi değişiklik olursa beni haberdar et arkadaşım...:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…