kopuzcum özlettin kendini nerelerdesin :)
yavruş nasıl büyüyormusunuz beraber, agucuklar başladı mı annesi kaydirigubbakcemile5
bende bi değişiklik yok, aynı tas aynı hamam be canım....
valla bende özledim burdaki sohbet ortamını,bebişim büyüyor teyzesi 2.5aylık oldu artık sesler çıkarmaya başladı her gün yeni birşey çıkarıyor çok tatlı oldu kızım doyamıyorum valla ona rabbim isteyen herkese nasip etsin bu sevgiyi..
elevitimmmm canım kurtulmuşsun çok sevindim, bi çırpıda duğuruverdin öyle mi kız... ah ah tatlı oğluna bir an önce kavuşmak için kimbilir nasıl hızlandırdın doğumu sen :lepi:
sabah doğum oldu, peki akşam eve mi geldin, yoksa hastaneden mi yazdın ? eve geldiysen aşırı tebrik ederim canım , bu ne kadar kolay olduğunu ispatlıyor zaten :dance:
bebeciğinide öpüyorum. Allah zihnen bedenen ve ruhen sağlıklı huzurlu bir evlat yapsın oğluşunu..... sanada çok geçmiş olsun.. bol bol sütün olsun, miniğin tosuncuk olsun inşaAllah...
şimdi doğru söyle bakim, bizede dua ettin mi gız bacım :a015:
amin bende gorurmuyum acaba o gusel duyguyu
kızlar nasılsınız bebekleriniz nasıl :)))))))
elevit doğuran bebeğini alıp gitti be gülüm, görüyorsun yalnız bıraktılar artık.........
ben iyiyim hamdolsun arkadaşım, henüz bi değişiklik yok , bakalım kısmetse bebek çalışmaları devam ediyor
doktora başladım , takip altında değerlendiriyor canım. dua et bizede :)
sen nasılsın bebeğin büyüyordur, uyum sağladınız mı birbirinize ?
anlatsana biraz olumunekankayizsmile
Saol arkadaşım iyi olmaya çalışıyorum işte oğlum büyüyor bugün 22 günlük oldu.Ama beni uykusuz bırakıyor onun dışında hiçbir sorunumuz yok çok şükür uyum da sağladık Allah ım en kısa zamanda sanada hayırlı uğurlu elli ayaklı sağlıklı sıhatli bir bebek versin inşallah.:1hug:
biyolojik ritmi o şekilde demek ki elevitcim, henüz gece gündüz ayırmaksızın uyuyor bebişin :) gece uyumadığı zaman her işini karanlıkta yap canım, yatak odanda yatırıyorsan çok kısık bi kırmızı ışık kullan, koridor ışığı filan yakmadan halletmeye çalış işlerini, uyumasa bile karanlığın içinde olması beynini uykuya yönlendirecektir yavaş yavaş.. böylelikle gece uykusu ritmi oluşur arkadaşım ..
içten dualarınada amin diyorum, şu mübarek cuma hürmetine Mevlam geciktirmeden hayırlısıyla nasib etsin, tüm isteyenlere, bekleyenlere inşaAllah........
ayrıca doktor bana elevit vitamin verdi... her içerken sen aklıma geliyorsun gülüyorum :lepi:
kızlar nasılsınız bebeğini doğurup kaçanlar.. ah sizi gidi... :lepi:
33+3 yaklaşmış mı doğum sizcee benim inanasım gelmiyoorr da :)))
gününü tamamlamış sayılırsın heyacanınna bakılırsa ilk bebek Allah hayırlı saatlerde kurtarsın kolaylıklar versin inşallah..:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?