arkadaşlar benim de son 16 günüm Allah nasip ederse, tarih belli oldu çünkü sezeryan. bebek çok iri olduğu için doktor sezeryan önerdi. ben de kabul ettim. aslında normal doğumu çok istiyodum ama napalım nasip değilmiş. yavrum sağ salim doğsunda. zaten kendi de sezeryanla doğmak istiyo sanırım. çünkü 35 haftaya kadar tersti, sonra kanala girdi bu sefer de boynuna kordon dolandı, o da açıldı şimdi de oldukça iri bir başı var.... hayırlısı Rabbim hepimizi yavrusuna kavuştursun, isteyen herkese de nasip etsin inşallah... (gıymatlım seni her sayfada görüyorum arkadaşım, her gördüğümde de Allahın gönlüne göre hayırlısıyla sana bir evlat vermesini diliyorum) aminnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
Benımde 20 günüm kaldı eger oglum zamanında dogarsa ben de 23 nısan ıtıbarıyle ızne ayrıldım bıraz dınlenmek ıstıyorum dogumdan once.ama son zamanlar gercekten zor kalca kemıklerım cok acıyo yururken sızlıyo resmen topallıyorum
inşallah hayırlısıyla oğlum olacaka arkadaşım Allah sanada tez zamanda gönlünün muradını versin:1hug:
arkadaşlar benim de son 16 günüm Allah nasip ederse, tarih belli oldu çünkü sezeryan. bebek çok iri olduğu için doktor sezeryan önerdi. ben de kabul ettim. aslında normal doğumu çok istiyodum ama napalım nasip değilmiş. yavrum sağ salim doğsunda. zaten kendi de sezeryanla doğmak istiyo sanırım. çünkü 35 haftaya kadar tersti, sonra kanala girdi bu sefer de boynuna kordon dolandı, o da açıldı şimdi de oldukça iri bir başı var.... hayırlısı Rabbim hepimizi yavrusuna kavuştursun, isteyen herkese de nasip etsin inşallah... (gıymatlım seni her sayfada görüyorum arkadaşım, her gördüğümde de Allahın gönlüne göre hayırlısıyla sana bir evlat vermesini diliyorum) aminnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
selam arkidşlee.selam gıymatlım.gıymatlım valla inemedim bu aralar.gelen giden oldu hep.kalan zamanlardada temizlik yaptım.kırk'ımızı bitireli 10 gün oldu bu arada ve ben lohusalık kanamam bittikten 4 gün sonra regl oldum.acaba başka bi kanamamı bu.çok fazla geliyo.bide bana kızacaksın gıymatlım ama ben hala dikişlerimi aldıramadım.bana komşum bu dikişler kendi atar ve çürür dedi.doktorumda hiç şu gün gel dikişlerini alalım dememişti.bende gitmedim.sonra 20 gün sonra falan annenme dikişler çürümedi hala dedim.annem bi kızdı anlatamam.daha aldırmadınmı sen onları diye.meğer normal doğumda atılan dikişler çürüyen cinstenmiş:1no2:.sezeryan dikişleri tel gibi olduğu için çürümüyomuş.bende sonra doktor kızar diye gitmedim aldırmaya.bu güne kadar aklın nerdeydi dicek diye.korktum gitmedimeyvahedigeldismile.ama hala duruyo dikişler.yarısını çıkardım yarısı kaldı.çıkmıyo.ete yapışmış heralde.çekmeye kalkınca çok canım yanıyo.ben nasıl böyle bir aptallık yaptım anlamıyorum:çok üzgünüm:.öle işte.ben çıkıyım artık kızım uyuya kaldı eve gidelim yatırıyım.rahat uyusun bebeğim.öpüyorum hepinizi hoşçakalın.:a015:
benimde 25 günüm var arkideşler.epidural normal doğum istiorum allah kısmet ederse tabi...ama çok korkuyoruuuuuuuuuuuummmm...eyvahedigeldismile
hayırlısı olsun arkadaşım allah bir avazda hepimizi kurtarsın inşallah oğlum zamanında doğarsa benimde 6 günüm kaldı bir aksilik olmazsa şimdilik normal doğum inşallahsüprizzzzz[/QU
ayy acaba elevit doğum yaptı mı?? dediğine göre bugünlerde olması lazım. doğmuşsa Allah bağışlasın, doğmamışsa Allah kurtarsın :))))bilmiyorumkismile
kızlar merhaba heralde en cok gun benım var 7 haftam kaldı doguma onceden bukadar heyecan yoktu ama şimdi bi heyecan sardı Allah hepimizin yardımcısı olsun...
sağolun kızlar Allah razı olsun.daha doğum yapmadım bekliyorum.3 mayıs beklenen doğum tarihi ama bende hala tık yok.doktor 5 ine kadar bekle yinede sancın gelmezse suni sancıyla doğum yapcaz dedi.günlerde geçmek bilmiyor artık..
uzun bir aradan sonra herkese günaydın,gıymatlım nasılsın bacım var mı sende bi gelişme..
arkadaslar bu sabah odoğum olduu.cok güzel bir duygu yaaaa.O kadar rahat bir doğum oldu ki ebeler bile cok şaşırdı.10 dakika bile sürmedi doğum.Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin.canım oğlumm çok tatlıı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?