( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

Benımde 20 günüm kaldı eger oglum zamanında dogarsa ben de 23 nısan ıtıbarıyle ızne ayrıldım bıraz dınlenmek ıstıyorum dogumdan once.ama son zamanlar gercekten zor kalca kemıklerım cok acıyo yururken sızlıyo resmen topallıyorum

hayırlısı olsun arkadaşım allah bir avazda hepimizi kurtarsın inşallah oğlum zamanında doğarsa benimde 6 günüm kaldı bir aksilik olmazsa şimdilik normal doğum inşallahsüprizzzzz

evet haklısın arkadaşım gerçekten son zamanlar çok zorlu geçiyor ama sende bitirmişsin gününü allah hayırlısıyla oğluna kavuştursun seni ve senin gibi tüm bekliyenleri:1hug:

inşallah hayırlısıyla oğlum olacaka arkadaşım Allah sanada tez zamanda gönlünün muradını versin:1hug:

Allah razı olsun kızlar, öyle mutlu oldum ki.. sizlerden dua almak benim için çok önemli.. hiç tanımadığınız halde böyle içten söylediğinizde kabul olacağı ümidini taşıyorum.. İnşaAllah hakkımızda en hayırlı zamanda , hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasib etsin Mevlam.. tüm isteyenlere .....

Sizinde doğumunuz hayırlısıyla en kolay şekilde, hiç ummadığınız kadar çabucak geçsin gitsin... :Saruboceq:

selam arkidşlee.selam gıymatlım.gıymatlım valla inemedim bu aralar.gelen giden oldu hep.kalan zamanlardada temizlik yaptım.kırk'ımızı bitireli 10 gün oldu bu arada ve ben lohusalık kanamam bittikten 4 gün sonra regl oldum.acaba başka bi kanamamı bu.çok fazla geliyo.bide bana kızacaksın gıymatlım ama ben hala dikişlerimi aldıramadım.bana komşum bu dikişler kendi atar ve çürür dedi.doktorumda hiç şu gün gel dikişlerini alalım dememişti.bende gitmedim.sonra 20 gün sonra falan annenme dikişler çürümedi hala dedim.annem bi kızdı anlatamam.daha aldırmadınmı sen onları diye.meğer normal doğumda atılan dikişler çürüyen cinstenmiş:1no2:.sezeryan dikişleri tel gibi olduğu için çürümüyomuş.bende sonra doktor kızar diye gitmedim aldırmaya.bu güne kadar aklın nerdeydi dicek diye.korktum gitmedimeyvahedigeldismile.ama hala duruyo dikişler.yarısını çıkardım yarısı kaldı.çıkmıyo.ete yapışmış heralde.çekmeye kalkınca çok canım yanıyo.ben nasıl böyle bir aptallık yaptım anlamıyorum:çok üzgünüm:.öle işte.ben çıkıyım artık kızım uyuya kaldı eve gidelim yatırıyım.rahat uyusun bebeğim.öpüyorum hepinizi hoşçakalın.:a015:

Son düzenleyen: Moderatör:

Gız bacım ben sana ne diyim e mi :1ninca:
doktorun almıyacaktı zaten dikişleri, ama seni bilgilendirmesi gerekirdi..
sen doğum yaptığın hastaneye gidip doğumhaneye çık. ebe hemşirelerden birine durumu söyle, orda bakıp alırlar kalan dikişleri. hatta belki lüzum bile kalmamıştır..
senin normal dikiş mi atılmış, bende sezeryandım fakat estetik dikişti. bi hafta sonra sadece kenar kısımlarını çıtlattılar. yani dikiş alma gibi birşey olmamıştı. en kenarda kalan düğümün ucunu kesti galiba ebe hemşire..
bir an önce git ki aklın rahatlasın arkadaşım. hem tekrar kanaman olduğunu söylersin

ayrıca kırkınız çıktı he büyüdünüz demek yerimseniben sen iyice toparlandın mı, kızın huzurlu bi bebek mi.. ağrın var mı ameliyat yerinde canım..
kızını öpüyorum.. ihmal etme kendini, kalan ipleride çekiştirip durma, enfeksiyon oluşmasın arkadaşım.. haberdar et bizide , ne oldu diye meraktan çatlarım artık :a015:

benimde 25 günüm var arkideşler.epidural normal doğum istiorum allah kısmet ederse tabi...ama çok korkuyoruuuuuuuuuuuummmm...eyvahedigeldismile

benimde 25 günüm var arkideşler.epidural normal doğum istiorum allah kısmet ederse tabi...ama çok korkuyoruuuuuuuuuuuummmm...eyvahedigeldismile

arkadaşım her türlü doğum şeklinin kendine has artıları eksileri var.... duyduğum kadar epidural normal doğum daha kolay geçiyormuş, madem kararını vermişsin psikolojik olarakta kendini rahatlat... zaman gerçekten çok çabuk geçiyor,... insan bi hamile kalıyor 9 ay birden geçiveriyor, bu doğum hadiseide gün gelecek, bir anıdan ibaret kalacak ....
hayırla sağlıkla yavruna kavuşursun inşaAllah... :Saruboceq:

benimde son 12 günüm var ve çok korkuyorum kendimi biraz rahatlatıyorum sonra ne oluyorsa tekrar korkular başlıyor uyku denen birşey kalmadı nsıl doğuracam diye annemde doğurma tut içinde diyor senağlama

hakkaten bende çok merak ettim inşaAllah hayırlısıyla atlatıp kurtulmuştur kızcağız bilmiyorumkismile

kızlar merhaba heralde en cok gun benım var 7 haftam kaldı doguma onceden bukadar heyecan yoktu ama şimdi bi heyecan sardı Allah hepimizin yardımcısı olsun...

sağolun kızlar Allah razı olsun.daha doğum yapmadım bekliyorum.3 mayıs beklenen doğum tarihi ama bende hala tık yok.doktor 5 ine kadar bekle yinede sancın gelmezse suni sancıyla doğum yapcaz dedi.günlerde geçmek bilmiyor artık..

kızlar merhaba heralde en cok gun benım var 7 haftam kaldı doguma onceden bukadar heyecan yoktu ama şimdi bi heyecan sardı Allah hepimizin yardımcısı olsun...

şenaycım seninde az kalmış, hayırlsıyla atlatırsın da bebeğini alıp gelirsin inşaAllah :)

elevitcim demek daha doğıum yapmamıştın.. biz seni doğurdun zannettik kız :)
ama dediğine göre 3 mayıstan sonra olacak, o zaman ya herşey bitti, yada başlamak üzere....
hayırla sağlıkla en kolay şekilde yavrunla kavuşursun inşaAllah arkadaşım........
bizi gelişmelerden haberdar etmeyi unutma :1hug:

arkadaslar bu sabah odoğum olduu.cok güzel bir duygu yaaaa.O kadar rahat bir doğum oldu ki ebeler bile cok şaşırdı.10 dakika bile sürmedi doğum.Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin.canım oğlumm çok tatlıı yaaa

Allah analı babalı büyütsün elevit,çok sevindim. Allah hepimizi senin gibi kurtarsın:))) güle güle büyüt yavrunu.adını ne koydun?

uzun bir aradan sonra herkese günaydın,gıymatlım nasılsın bacım var mı sende bi gelişme..

kopuzcum özlettin kendini nerelerdesin :)
yavruş nasıl büyüyormusunuz beraber, agucuklar başladı mı annesi kaydirigubbakcemile5

bende bi değişiklik yok, aynı tas aynı hamam be canım....

elevitimmmm canım kurtulmuşsun çok sevindim, bi çırpıda duğuruverdin öyle mi kız... ah ah tatlı oğluna bir an önce kavuşmak için kimbilir nasıl hızlandırdın doğumu sen :lepi:

sabah doğum oldu, peki akşam eve mi geldin, yoksa hastaneden mi yazdın ? eve geldiysen aşırı tebrik ederim canım , bu ne kadar kolay olduğunu ispatlıyor zaten :dance:

bebeciğinide öpüyorum. Allah zihnen bedenen ve ruhen sağlıklı huzurlu bir evlat yapsın oğluşunu..... sanada çok geçmiş olsun.. bol bol sütün olsun, miniğin tosuncuk olsun inşaAllah...

şimdi doğru söyle bakim, bizede dua ettin mi gız bacım :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…