( *Doğumu Yaklaşanlar, Dokuz Doğuranlar..Sorunlar ve Tecrübeler için Buyrun Sohbete*)

canım mamayı kaşıkla veriyorum ama bebişim hiç sevmiyor. zorla veriyorum.bugün tartıldık kilo almışız:lepi: yakında mamayı bırakacağız inşallah. umarım o zamana kadar da alışmaz kuzucuğum.ay ama hakkatten çok zor dönemler bunlar.

senin bebişe kavuşmana da az kalmış canım, hadi inşallah hayırlı bir şekilde kavuşursun bebişine.

kusura bakma arkadaşım çok üzgünüm ben 18 nisanda senin doğum var sanıyordum..İnşallah tez zamanda sende hayırlısıyla hamile kalırsın gerçekten çok üzgünüm tekrar kusura bakma

ne kusuru arkadaşım, hiç önemli değil..
dua niyetine geçsin inşaAllah, sen hamileyim zannettin ya, inşaAllah hamileyimdir.. kısmet.. :1hug:

şuan 34.haftalık gebeyim ve hala çalışıyorum ( 2 haftam daha var izne çıkmak için allahım nasıl geçer bu 2 hafta ayaklarım acayip şişiyo bu aralar,uyku uyuyamıyorum tam uykum gelio servise yetişmem gerekiyo,ne zaman dinlecim ben

arkadaşım artık işten çıkman gerekmez mi sence.. bu yoğun tempoyla hiç dinlenemiceksin ve bebeğin doğduğu zaman zaten tüm düzenin altüst olacak.. Allah yardımcın olsun

Benimde 10 günüm kaldı arkadaşım inşalah bir aksilik olmazsa şimdilik normal doğum.Senden ne haber?:1hug:

iyi hadi az kalmış, artık bütün sıkıntıların streslerin geride kalacak İnşaAllah..
benim henüz bi değişiklik yok.. bakalım bu ay ne olacak.. Mevlam hayırlısını versin hepimize olumunekankayizsmile

selamlar arkadaslar... bende 40+1 gunluk gebeyim, dun dogum yapmam gerekiyordu ama hala tik yok... kontroldeydik hersey yolunda çok sukur ama doktor muayene ettikten beri hem sanci hemde kanama çekiyorum moralim çook bozuk... kanama olacagini soylemisti ama psikolojik olarak zor biseymis.. bebek içerde ve kanaman var agir degil ama , inanilmaz moral bozucu bisey... ne yapacagimi bilmiyorum kafam çok karisik insallah saglicakla kavusurum Ceylin Azra'ma....

inşaAllah hayırlısıyla kavuşursun kızına arkadaşım.. genelde doktor muayene edince lekelenme oluyor diyorlar.. seninde kanaman başladığına göre yakın bi zamanda doğumunda başlar..
belki şu an doğuma gittin bile.. Allah yardımcın olsun.. Kolaylıklarla kurtulursun İnşaallah :Saruboceq:

ALLAH kurtarsın bi avazda inşaalhh darısı bizee dogumu yaklaşanlarr gerideki arkadaşlara dualarınızı eksik etmeyinnnnn lüttfennnn:gitme:

kızlar rüyanızda bebeğinizi görüyormusunuz bilmiyorumkismile

yaa evet benimde il bebeğim, 6. ayıma girmek üzereyim :) kızım olucak benimde Allahın izniyle kaydirigubbakcemile5 geçenlerde kızımı gördüm rüyamda o kadar
güzeldiki...bembeyaz bi yüzü kapkara saçları ve kapkara gözleri vardı yaaa :dance: çok tatlıydıııııııııııııı :dance:

inşallah arkadaşım allah bir nefeste kurtarsın seni ve tüm bekleyenleri hayırlısıyla seni kızına kavuştursun benimde 1 haftam kaldı çok zorlu geçiyor allah hepimizin yardımcısı olsun.

arkadaşlar benim de son 16 günüm Allah nasip ederse, tarih belli oldu çünkü sezeryan. bebek çok iri olduğu için doktor sezeryan önerdi. ben de kabul ettim. aslında normal doğumu çok istiyodum ama napalım nasip değilmiş. yavrum sağ salim doğsunda. zaten kendi de sezeryanla doğmak istiyo sanırım. çünkü 35 haftaya kadar tersti, sonra kanala girdi bu sefer de boynuna kordon dolandı, o da açıldı şimdi de oldukça iri bir başı var.... hayırlısı Rabbim hepimizi yavrusuna kavuştursun, isteyen herkese de nasip etsin inşallah... (gıymatlım seni her sayfada görüyorum arkadaşım, her gördüğümde de Allahın gönlüne göre hayırlısıyla sana bir evlat vermesini diliyorum) aminnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…