arkadaşım mama veriyorsun ya, bebeğin bi zaman meme vermene tepki gösterebilir.. aklında bulunsun.hatta emmeyi bırakma aşamalarına gelebiliyor..
ben o vakitlerde çok zorladım, hatta uyuyunca uyurken alıp emziriyordum, bi süre emiyordu. sonra gözünü açıp bakıyordu ki ben emziriyorum, yaygarayı basıyordu.. öyle öyle zor zahmet atlattık o zamanları..
sonra 2 yaşına kadar emdi cadoloz kızım :lepi:
ilahi elevit :lepi:
kız ben daha hamile kalmayı bekliyorum.. :hooray:
kusura bakma arkadaşım çok üzgünüm ben 18 nisanda senin doğum var sanıyordum..İnşallah tez zamanda sende hayırlısıyla hamile kalırsın gerçekten çok üzgünüm tekrar kusura bakma
zaman geçmioooo sositosositooy oyyyy 20 temmuz ne zaman gelirrrrrrrrsositososito
ne kusuru arkadaşım, hiç önemli değil..
dua niyetine geçsin inşaAllah, sen hamileyim zannettin ya, inşaAllah hamileyimdir.. kısmet.. :1hug:
herkes doğum yapınca bi ben kaldım canım, senin kaç günün kaldı doğum şeklin belli mi
şuan 34.haftalık gebeyim ve hala çalışıyorum( 2 haftam daha var izne çıkmak için allahım nasıl geçer bu 2 hafta ayaklarım acayip şişiyo bu aralar,uyku uyuyamıyorum tam uykum gelio servise yetişmem gerekiyo,ne zaman dinlecim ben
Benimde 10 günüm kaldı arkadaşım inşalah bir aksilik olmazsa şimdilik normal doğum.Senden ne haber?:1hug:
selamlar arkadaslar... bende 40+1 gunluk gebeyim, dun dogum yapmam gerekiyordu ama hala tik yok... kontroldeydik hersey yolunda çok sukur ama doktor muayene ettikten beri hem sanci hemde kanama çekiyorum moralim çook bozuk... kanama olacagini soylemisti ama psikolojik olarak zor biseymis.. bebek içerde ve kanaman var agir degil ama , inanilmaz moral bozucu bisey... ne yapacagimi bilmiyorum kafam çok karisik insallah saglicakla kavusurum Ceylin Azra'ma....
selamlar arkadaslar... bende 40+1 gunluk gebeyim, dun dogum yapmam gerekiyordu ama hala tik yok... kontroldeydik hersey yolunda çok sukur ama doktor muayene ettikten beri hem sanci hemde kanama çekiyorum moralim çook bozuk... kanama olacagini soylemisti ama psikolojik olarak zor biseymis.. bebek içerde ve kanaman var agir degil ama , inanilmaz moral bozucu bisey... ne yapacagimi bilmiyorum kafam çok karisik insallah saglicakla kavusurum Ceylin Azra'ma....
kızlar rüyanızda bebeğinizi görüyormusunuz bilmiyorumkismile
elevit bebeğinin cinsiyeti ne arkadaşım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?