- 20 Ekim 2015
- 71
- 29
- 8
- Konu Sahibi gamzeeezmag
-
Oğlumu haziranda doğurdum çok sıcaktı 2013 senesiydi emzirirken yapış yapış oluyordum çocuk benden isilik çıkarmıştı terimden ama iyi yanlarıda var hastalç olmuyorlar kışın emekliyorlar o brz zor oluyor tabi ama kış bebeği daha zor cnm şükret ben ikinciye hamilleyim o da ağustosta gelecek inşallah :)Kızlar merhaba,yeni hamile olduğumu öğrendim ağustos başı gibi doğum yapcam..yanlız bazı yerlerde okudum yazın hamilelik çok çok zor gibi yorumlar okuyunca biraz gedirgin oldum.. kişi hamilelikte son üç ayın yaz sıcağına gelmesi çok zor oluyo sıcak basmaları,ödem, yerinden kıpırdayamıyosun sıcakta evde oturmak zor diyo..bence birtek bu konuda zorluğu doğru olabilir ama bi şekilde zaman geçiyo, yanlız bebek için mantıklı geldi..havalar çok soğuk değillen hem dışarı çıkarıp hava bile aldırılabilir,sık sık banyo yaptırılanilir,artık kış geç geliyo yine güneş olduğu için insanın içi de bunalmaz evde olmaktan,kışa kadar iyce toparlanır,yaza iyce büyür,herşeyden anlar,emeklemesi yürümesi yaza gelir diye düşünüyorum..yazı hamile olarak geçirenlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum...hamileliği yazın geçirmek nasıl oluyo???
Cevap için teşekkürler..sanırım yazın bebeği giydirmesi en zoru olcak..ben şöyle duymuştum,siz ne giyiyorsanız bebeği bir kat fazla giydirin diye söyleniyo...kışa göre yine de yazın daha az kalın giydirilmesi yeter diye düşünmekteyim ama??Siz efil efil giydiricem sanıyorsunuz bebekleri değil mi ağustos sıcağında
Ihhh giydiriliyor bebekler malesef yaz da olsa kışta olsa yeni doğan bebeği sarıp sarmalıyorsunuz.
Emzirirken sıcsklar bunaltabilir doğru...yazın başında doğurmak bu yönden zor bence..benim ki artık yazın ortası gibi olcak şimdi eylül ayı da yaz gibi sıcak geçebiliyo gerçi ama..max 4-5 hafta bunaltan sıcaklar olur diye düşünüyorum..ankara da oturuyorum her yıl bu şekilde aşağı yukarıOğlumu haziranda doğurdum çok sıcaktı 2013 senesiydi emzirirken yapış yapış oluyordum çocuk benden isilik çıkarmıştı terimden ama iyi yanlarıda var hastalç olmuyorlar kışın emekliyorlar o brz zor oluyor tabi ama kış bebeği daha zor cnm şükret ben ikinciye hamilleyim o da ağustosta gelecek inşallah :)
Ankara dayımSıcak bi memlekette İzmir,mersin gibi iseniz evet çok zorlayıcı...
Hayırlı doğumlar olsunYazın sıcağı bunaltabilir tabi ama normalkende bunaltıyor zaten, öyle böyle zamanı gelince doğcaklar, bende Mart ın ilk haftasında doğum yapcam Rabbimin izniyle
Emzirirken sıcsklar bunaltabilir doğru...yazın başında doğurmak bu yönden zor bence..benim ki artık yazın ortası gibi olcak şimdi eylül ayı da yaz gibi sıcak geçebiliyo gerçi ama..max 4-5 hafta bunaltan sıcaklar olur diye düşünüyorum..ankara da oturuyorum her yıl bu şekilde aşağı yukarıBen bu yıl temmuzun 29 unda doğum yaptım çok fazla zorlanmadım sıcaktan hamikekiğim boyunca ama bebek doğunca çok terledim bilmem nedendir, emzirirken özellikle tabi bebişimde isilik oldu sıcaktan
O zaman cekincek bir şey yokAnkara dayım
Kış bebeği ve gebeliği sıcskları yaşamamak adına güzel ve tercih ediliyo...artık eskisi gibi kışlar yaşanmıyor..hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama,benim gözlemlediğim son 2-3 yıldır kış artık ocak sonu gibi başlıyo o kara kış dedikleri kış,nisana kadar sürüyo..oyüzden bence sizin doğumunuz asıl kış gelmeden olabilir..hayırlı doğumlar olsun inşBence ikisi de zor bizim için ama ben ocakta doğum yapacağım için korkuyorum.Bebiş hasta olursa vs diye.Arabamız da yok.Hastaneye gitmek bile sorun olacak sanki.İnşallah korktuğum gibi olmaz.
İnşallah..gerçi ankarada yaz o aşırı sıcakların olduğu yaz max5-8 hfta sürüyo..ama iç anAdolu sonıçta karasal iklim.gündüzleri sıcak,geceleri sıcsklık mutlaka düşüyo gündüze göre..artık gündüz çok bunalınca klima akşamda yürüyüş özdllikle yüksek olan açık hava yerleri daha serin oluyo öyle geçicek gibi görünüyo inşO zaman cekincek bir şey yok
Eylül iyidir yaa temmuz ağustos kadar kavurucu olmaz en azından hem rahatlıkla bebeğini sık sık banyo yaptırabilir,kat katda sarmamış olursnEmzirirken sıcsklar bunaltabilir doğru...yazın başında doğurmak bu yönden zor bence..benim ki artık yazın ortası gibi olcak şimdi eylül ayı da yaz gibi sıcak geçebiliyo gerçi ama..max 4-5 hafta bunaltan sıcaklar olur diye düşünüyorum..ankara da oturuyorum her yıl bu şekilde aşağı yukarı
Aynı düşüncedeyim..Eylül iyidir yaa temmuz ağustos kadar kavurucu olmaz en azından hem rahatlıkla bebeğini sık sık banyo yaptırabilir,kat katda sarmamış olursn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?