Doğumum yaza denk gelmesi sıcaklarda çok mu zor sizce??

Oğlumu 24 temmuzda dogurdum hanı o civciv sıcakları varya..
Ne sen sor ne ben soyliyim bide sezeryan
Son 400 yılın sıcağı denk geldi sıcaklar bitene kadar bi citcitli bady le durdu bebeğim isilik oldu ben ne olduğunu bilmediğim bi şeyler çıkardım aşırı kaşıntılı teşhis konamadi her yerim fos fos kabardi
Her gün banyo yaptırdım bebegime
Çok zordu benim için
Klimayi yaktım yukarı verdim havasını öyle durduk oglanda rahat ediyordu o zaman
İnşallah bu yaz okadar sıcak olmazsa rahat edersin hem sen hem bebisin canim

Teşekkür ederim..İnş olmaz dediğiniz sıcaklar bu yaz ankarada...

Valla benden hatay da yaşıyorum sıcağı meşhur buraların nisanda yaz geliyo nerdeyse...haziran da doğum yaptım çok memnunum evet sıcaktı biraz ama bebek için senin psikolojinin için iyi...çocuk üşür derdi yok hava soğuk eve kapan derdi yok insan bunaliyo kasvetli havalar daha da bayar beni ...doğumdan sonra gezebiliyorsun rahatça ve evet 1 yas yine yaza geliyor emeklemek vs ...ikinci bebeğim nasip olursa yine ekim kasım gibi hamile kalmak isterim

Aynen yaa kapalı havalar beni de çok bunaltır..bende kısmetse yaşayarak tecrübe edicem bunları ama tahminimce sizin söylediklerinize katılarak bende iyi ki yaz olmuş diye memnun olurum inş

Yazi hamile gecirmeyi yazin dogum yapmaya tercih ederim. Kis bebegi daha kolaymis, oglum en sicak zamanda dogdu emeklemesi de kisa geldi daha zor oldu. Ama agustos iyi bence ve bu konuyu cok da dusunmryin, saglikli olsun da, oyle cok da zorlanmazsiniz gecer bir sekilde. Kizimda ekimde dogum yaptim. Butun yazi hamile gecirdim, aman aman bi zorlugunu hatirlamiyorum.

Sadece hamileliği yazın geçirenler yorum yapacak galiba. Ben daha bir hamilelik bile geçirmediğim için baştan kaybettim hakkımı

ay ben dogum yapalı 3 ay oluyor agustosta dogum yaptı bebişi emzırıken terlerım nasıl akıyordu eşim siliyordu habıre yuzumu ama baya kılo verdım ter atarak :)

olan olmu$ hamilesiniz , bu yaz ki$ olayini once dusuncekdin :)
Allah tammaina edirsin hamilelik her turlu zor son aylari

Ben Temmuz 21 de doğum yaptım hamilelikten de bebektende çok memnunum :) dediğin gibi ilk ayları yazın geçirmek çok iyi oldu ilk haftadan pikniğe bile gittik :) hem bebeği her gün yıkayabiliyorsun ki doktorlar da hergün yıkamayı öneriyor..
Hamileliğin son ayları zordu ama sıcaktan kaynaklanmıordu sadece.. Bence kışa da denk gelse son ay zor ya mide yanmaları falan

Ben ilk haftadan sonra çocuğa sadece Askılı çıtçıtlı bady giydirmeye başlamıştım . Kapalı giydirince isilik oluyordu. Sen bence çocuğunun rahatını anlayıp ona göre davranırsın

Ben bu yıl temmuzun 29 unda doğum yaptım çok fazla zorlanmadım sıcaktan hamikekiğim boyunca ama bebek doğunca çok terledim bilmem nedendir, emzirirken özellikle tabi bebişimde isilik oldu sıcaktan
Aa çok yakın zamanlarda doğum yapmışız, benim bebiş 8 gün büyük sizden

Ben 6 agustosta dogum yaptim dogumdan sonra sabaha kadar uyumadim sürekli ter basıyordu sıcak sicak uyurken su gibi oluyrdum. Cok zordu bi daha cocuk yapmaya niytlenirsem kışa denk getircem. Kizima da zıbın ve normal hastane çıkışı giydirdim ama kışın zıbın normal badi uzerinede kapson ve suveter giydiriyorum. Kansiz olduklari için bizim gibi değiller

Doğru aslında bakalım zaman çabuk geçiyo..bi şekilde zor da olsa kolay da olsa geçicek..ama son aylar herşekilde zor oluyo diyolar yazı kışı çok da fark etmiyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…