- 25 Ekim 2014
- 1.576
- 1.715
- 133
- 40
- Konu Sahibi gamzeeezmag
-
Oğlumu 24 temmuzda dogurdum hanı o civciv sıcakları varya..
Ne sen sor ne ben soyliyim bide sezeryan
Son 400 yılın sıcağı denk geldi sıcaklar bitene kadar bi citcitli bady le durdu bebeğim isilik oldu ben ne olduğunu bilmediğim bi şeyler çıkardım aşırı kaşıntılı teşhis konamadi her yerim fos fos kabardi
Her gün banyo yaptırdım bebegime
Çok zordu benim için
Klimayi yaktım yukarı verdim havasını öyle durduk oglanda rahat ediyordu o zaman
İnşallah bu yaz okadar sıcak olmazsa rahat edersin hem sen hem bebisin canim
Aynen yaa kapalı havalar beni de çok bunaltır..bende kısmetse yaşayarak tecrübe edicem bunları ama tahminimce sizin söylediklerinize katılarak bende iyi ki yaz olmuş diye memnun olurum inşValla benden hatay da yaşıyorum sıcağı meşhur buraların nisanda yaz geliyo nerdeyse...haziran da doğum yaptım çok memnunum evet sıcaktı biraz ama bebek için senin psikolojinin için iyi...çocuk üşür derdi yok hava soğuk eve kapan derdi yok insan bunaliyo kasvetli havalar daha da bayar beni ...doğumdan sonra gezebiliyorsun rahatça ve evet 1 yas yine yaza geliyor emeklemek vs ...ikinci bebeğim nasip olursa yine ekim kasım gibi hamile kalmak isterim
Sadece hamileliği yazın geçirenler yorum yapacak galiba. Ben daha bir hamilelik bile geçirmediğim için baştan kaybettim hakkımıKızlar merhaba,yeni hamile olduğumu öğrendim ağustos başı gibi doğum yapcam..yanlız bazı yerlerde okudum yazın hamilelik çok çok zor gibi yorumlar okuyunca biraz gedirgin oldum.. kişi hamilelikte son üç ayın yaz sıcağına gelmesi çok zor oluyo sıcak basmaları,ödem, yerinden kıpırdayamıyosun sıcakta evde oturmak zor diyo..bence birtek bu konuda zorluğu doğru olabilir ama bi şekilde zaman geçiyo, yanlız bebek için mantıklı geldi..havalar çok soğuk değillen hem dışarı çıkarıp hava bile aldırılabilir,sık sık banyo yaptırılanilir,artık kış geç geliyo yine güneş olduğu için insanın içi de bunalmaz evde olmaktan,kışa kadar iyce toparlanır,yaza iyce büyür,herşeyden anlar,emeklemesi yürümesi yaza gelir diye düşünüyorum..yazı hamile olarak geçirenlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum...hamileliği yazın geçirmek nasıl oluyo???
Ben Temmuz 21 de doğum yaptım hamilelikten de bebektende çok memnunum :) dediğin gibi ilk ayları yazın geçirmek çok iyi oldu ilk haftadan pikniğe bile gittik :) hem bebeği her gün yıkayabiliyorsun ki doktorlar da hergün yıkamayı öneriyor..Kızlar merhaba,yeni hamile olduğumu öğrendim ağustos başı gibi doğum yapcam..yanlız bazı yerlerde okudum yazın hamilelik çok çok zor gibi yorumlar okuyunca biraz gedirgin oldum.. kişi hamilelikte son üç ayın yaz sıcağına gelmesi çok zor oluyo sıcak basmaları,ödem, yerinden kıpırdayamıyosun sıcakta evde oturmak zor diyo..bence birtek bu konuda zorluğu doğru olabilir ama bi şekilde zaman geçiyo, yanlız bebek için mantıklı geldi..havalar çok soğuk değillen hem dışarı çıkarıp hava bile aldırılabilir,sık sık banyo yaptırılanilir,artık kış geç geliyo yine güneş olduğu için insanın içi de bunalmaz evde olmaktan,kışa kadar iyce toparlanır,yaza iyce büyür,herşeyden anlar,emeklemesi yürümesi yaza gelir diye düşünüyorum..yazı hamile olarak geçirenlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum...hamileliği yazın geçirmek nasıl oluyo???
Ben ilk haftadan sonra çocuğa sadece Askılı çıtçıtlı bady giydirmeye başlamıştım . Kapalı giydirince isilik oluyordu. Sen bence çocuğunun rahatını anlayıp ona göre davranırsınCevap için teşekkürler..sanırım yazın bebeği giydirmesi en zoru olcak..ben şöyle duymuştum,siz ne giyiyorsanız bebeği bir kat fazla giydirin diye söyleniyo...kışa göre yine de yazın daha az kalın giydirilmesi yeter diye düşünmekteyim ama??
Aa çok yakın zamanlarda doğum yapmışız, benim bebiş 8 gün büyük sizdenBen bu yıl temmuzun 29 unda doğum yaptım çok fazla zorlanmadım sıcaktan hamikekiğim boyunca ama bebek doğunca çok terledim bilmem nedendir, emzirirken özellikle tabi bebişimde isilik oldu sıcaktan
Öylemii ne güzel prensesmi var şehzademi sizdeAa çok yakın zamanlarda doğum yapmışız, benim bebiş 8 gün büyük sizden
Çok pardon hatrkadm şimdiii sizin de oğlunuz vardı geçenlerde sünnet olduuAa çok yakın zamanlarda doğum yapmışız, benim bebiş 8 gün büyük sizden
Doğru aslında bakalım zaman çabuk geçiyo..bi şekilde zor da olsa kolay da olsa geçicek..ama son aylar herşekilde zor oluyo diyolar yazı kışı çok da fark etmiyo galibaYazi hamile gecirmeyi yazin dogum yapmaya tercih ederim. Kis bebegi daha kolaymis, oglum en sicak zamanda dogdu emeklemesi de kisa geldi daha zor oldu. Ama agustos iyi bence ve bu konuyu cok da dusunmryin, saglikli olsun da, oyle cok da zorlanmazsiniz gecer bir sekilde. Kizimda ekimde dogum yaptim. Butun yazi hamile gecirdim, aman aman bi zorlugunu hatirlamiyorum.
Biraz öyle olmuşSadece hamileliği yazın geçirenler yorum yapacak galiba. Ben daha bir hamilelik bile geçirmediğim için baştan kaybettim hakkımı
Beni o sıcaklar mahvetti demek istemiyorum..ay ben dogum yapalı 3 ay oluyor agustosta dogum yaptı bebişi emzırıken terlerım nasıl akıyordu eşim siliyordu habıre yuzumu ama baya kılo verdım ter atarak :)
Beklenmedik süpriz olunca bizimki hiç bişeye fırsat kalmadıolan olmu$ hamilesiniz , bu yaz ki$ olayini once dusuncekdin :)
Allah tammaina edirsin hamilelik her turlu zor son aylari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?