- 20 Ekim 2015
- 71
- 29
- 8
- Konu Sahibi gamzeeezmag
-
İnş bende de böyle olurBen kış mevsimindekinden daha çok memnun kaldım.
Son aylar her şekilde zor deniliyor..bencede yaz bebeği daha avantajlı gibi duruyoBen Temmuz 21 de doğum yaptım hamilelikten de bebektende çok memnunum :) dediğin gibi ilk ayları yazın geçirmek çok iyi oldu ilk haftadan pikniğe bile gittik :) hem bebeği her gün yıkayabiliyorsun ki doktorlar da hergün yıkamayı öneriyor..
Hamileliğin son ayları zordu ama sıcaktan kaynaklanmıordu sadece.. Bence kışa da denk gelse son ay zor ya mide yanmaları falan
Ben o yorumu yaşayınca yapıcam artık kış mı olmalı yaz mı diyeBen 6 agustosta dogum yaptim dogumdan sonra sabaha kadar uyumadim sürekli ter basıyordu sıcak sicak uyurken su gibi oluyrdum. Cok zordu bi daha cocuk yapmaya niytlenirsem kışa denk getircem. Kizima da zıbın ve normal hastane çıkışı giydirdim ama kışın zıbın normal badi uzerinede kapson ve suveter giydiriyorum. Kansiz olduklari için bizim gibi değiller
O işler hesaplamayla olmuyo gerçekten..yaşayıp görücez artık yapcak bişi yok şu saatte tabi ama ben herkesin tecrübesini merak ediyorum nasıl geçti nasıl oluyor diye en azından psikolojimi ona göre hazırlayım diyeKasimda doguum yaptim bende hep yazin doguranlari dusunurdüm nasil geçiyor diye.kasim çok iyiydi, evi isitmasi kolay havalar isininca terliyo bebek usutmemek daha zor sicakda.dikkat etmek lazim.ama allah yardim etsin her şekilde zorluguda kolayligida var..tarih hesaplayip yapacak degildinizo yuzden bu kadar dusunmeyin akisina birakiip hamileligin bile tadini cikarin...
Bence biraz zor olur dusunsene insan kendi basina zor dayaniyor sicaga,ben hic dayanamam bide minnacik bebekle biraz zor geçer gibi , saglikla gelsin ddünyada gerisi bos:)gamzeeez82219 .!.:O işler hesaplamayla olmuyo gerçekten..yaşayıp görücez artık yapcak bişi yok şu saatte tabi ama ben herkesin tecrübesini merak ediyorum nasıl geçti nasıl oluyor diye en azından psikolojimi ona göre hazırlayım diye
Aynen sizinki nasıl dönmeye başladı mı :) oturtuyor musun, ay çok heyecanlı oğlumun yaşıtıÇok pardon hatrkadm şimdiii sizin de oğlunuz vardı geçenlerde sünnet olduu
Bilmem yanlış mı yapıyorum ama oturtuyom ben yavaş yavaş , şuan yüz üstü dönebiliyo ama sırt üstü yapamıyo sizinki neler yapıyo . 4 aylık aşınızı oldunuzmu olmadık biz daha nasıl geçiyo olduysanız anlatın birazcıkAynen sizinki nasıl dönmeye başladı mı :) oturtuyor musun, ay çok heyecanlı oğlumun yaşıtı
Bende oturtuyom ya dayanamıyom valla :) hafif hafif dönmeye başlamıştı sünnetten sonra bıraktıBilmem yanlış mı yapıyorum ama oturtuyom ben yavaş yavaş , şuan yüz üstü dönebiliyo ama sırt üstü yapamıyo sizinki neler yapıyo . 4 aylık aşınızı oldunuzmu olmadık biz daha nasıl geçiyo olduysanız anlatın birazcık
Bizimde 3 aralık bakalım nasıl olcak hiç kıyamıyormBende oturtuyom ya dayanamıyom valla :) hafif hafif dönmeye başlamıştı sünnetten sonra bıraktı
4. Ay aşısı ne ki acaba en son 1 Ekim'de bir sürü aşı olduk verem falan, hala kolu sert, yarada olmadı henüz . Bi de 1 Aralık'ta aşı var
Ya çok kötü bir duygu gerçekten ben şimdiden korkmaya başladım bileBizimde 3 aralık bakalım nasıl olcak hiç kıyamıyormaşı olurken o ağlıyo ben ağlıyorm
Öyle böyle büyüyolar işte kuzularımızYa çok kötü bir duygu gerçekten ben şimdiden korkmaya başladım bile
Annelik ne zormuş, onun canı yanında benim çok daha fazla yanıyo
Ay yok artıkÖyle böyle büyüyolar işte kuzularımız. Bi bakmışın kaynana olmuşuz
Daha dün doğurmuştum bugün dört aylık olmuş baksanaAy yok artık
Ya ben hala inanamıyorum bir çocuğum olduğuna, gözlerimin içine bakan, şuan Hayatında benden başka kimsesi olmayan bir oğlum var .Daha dün doğurmuştum bugün dört aylık olmuş baksanabide bana sorr tabi nası geçti o dört ay
Oyy ne mutlu sana Allah bağışlasın isteyen herrkese cennet kokuları versin inş.Ya ben hala inanamıyorum bir çocuğum olduğuna, gözlerimin içine bakan, şuan Hayatında benden başka kimsesi olmayan bir oğlum var .
Zor çok zor ama güzel bir duygu, kokusunu 5 dk duymasam özlüyorum :)
Haklisin canim :) herseye tecrube lazimBen o yorumu yaşayınca yapıcam artık kış mı olmalı yaz mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?