Doğumumun ilk günü kavga

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadir gecesinde mi doğdunuz

Ay resmen kıskanmış sizi hemen hamile kalmış

hangisine sasircagimi sasirdim.

kv ile birlikte yasamana mi
ikinizin ayni anda hamile kalmasina mi

samimiyetle söylüyorum, tartıştığım için anladı.çünkü ilk başlarda konuyu kapatacağımı umuyordu.Dırdır ediyorsun muhabbetine getirip benim konuyu kapatmamı bekliyordu, ısrarla oldu geçti artık kapat moduna geçmişti.Ne zaman konuşmak istesem ve sorular sorsam suratını asıp öfleyip püflüyordu, sen sorunlu bir insansın diyordu, eğer beni yıldırabilseydi yaptıkları yanlarına kar kalacak üstelikte başka bir konuda yine aynı şeyleri bana yaşatacaklardı.Ne tavrından ne de dırdır yapıyorsun sözlerinden yılmadım, oturacağız konuşacağız dedim, kavga çıkardıysa kavga ettim, konuştuysa konuştum.Son noktada beni anladı.

Belki eşim istisnadır bilemiyorum, ama açıkçası standart erkek olsaydı da bu haksızlığı ömür boyu taşıyamazdım.ya aile olacaktık, ya da tümden dağılacaktık.

Bence haklisiniz sanki doğum yapan kayinvalideniz ne bu hâller acaba koca kadın . Biraz anlayış gostercek loğusa anneyi üzmeyecek vall dusuncesiz çocuk akıllıymış kvalideniz.Siz haklısnız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…