- Konu Sahibi Perizekaaaali
-
Merhaba arkadaşlar benimkide dertmi bilmem ama 38.haftama girdim daha doğum yapmadim. Hep erken doğum riskim vardi erken olacak diye bekledik gününü dolduruyor kizim:) ama ben cok sıkıldım bittim artk tasiyamiyorum sezeryan istemiyorum normal istiyorm isin aksi ufak bi sancim bile yok. Nasil doğal yontemlerle dogumu başlatabilirim bide bise olurmu sizce ? Aci biber yiyin yaziyordu nette iki gundr yiyorm hic bise olmadi merdiven cikin diyor ama benim yuruyecek halim kalmadi
Vakti zamanı vardır mutlaka. Acele etme bol bol dinlen. Zira doğumdan sonra ayakta uyucaksın :) Ben kızımı 41+1 de doğurdum normal yolla. İçinde ne kadar kalırsa o kadar tombik oluyor ayrıca :)
Kac kilo dogdu kizin canim ben smdi kilo almiyor diye duydum 39dan sonra kilo alimi duruyomus. Ya benim erken doğum riskim vardi 2aydir ha bgn ha yarn diye bekledk o yüzden baya sıkıldım yani. Hergun defalarca arayip dogurdun mu diye soranlar iyice strese soktular. Yok icimde kalsin dogurmayacam diyorum artik :)
Merhaba arkadaşlar benimkide dertmi bilmem ama 38.haftama girdim daha doğum yapmadim. Hep erken doğum riskim vardi erken olacak diye bekledik gününü dolduruyor kizim:) ama ben cok sıkıldım bittim artk tasiyamiyorum sezeryan istemiyorum normal istiyorm isin aksi ufak bi sancim bile yok. Nasil doğal yontemlerle dogumu başlatabilirim bide bise olurmu sizce ? Aci biber yiyin yaziyordu nette iki gundr yiyorm hic bise olmadi merdiven cikin diyor ama benim yuruyecek halim kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?