- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.036
- 798
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Atsın.Kendini yerden yere atıyor.
Benim kızım da etkileniyor.
Kızım etkilenmesin diye mecbur kaldım.
Annesi de hiç demiyor mu bu balonlar nerden geldi, bunları sana kim aldı diye. Cidden garipler.
Bende anlamıyorum onuAnnesi de hiç demiyor mu bu balonlar nerden geldi, bunları sana kim aldı diye. Cidden garipler.
Bende anlamıyorum onu
Baştan almayacaktınız. Başkasının çocuğuna ebeveyni yanında yokken ve onun izni olmadan yemek yedirmeyiz de, birşeyler almanız da zaten hiç doğru bir davranış değil. Siz belki iyi niyetle yaptınız ama hani demissiniz ya ben sapık da olabilirdim diye, o kız şu an cesaretlendi ve belki de bir gün kötü niyetli birinin elinden tutup gidecek. Hemen anne babasını bulun ve durumu anlatın. Ne olursa olsun, bağırsa da ağlasa da bir sakız bile almayın. Rezil falan olmazsınız. Gerekirse polise başvurun bu çocuğu buldum diye.Gecen hafya kızımla evimizin önündeki parka gittik. Yanımda örtü yiyecek bişeyler de göturdum kızım Parktan çıkmak istemiyor çünkü. Neyse orada 4 5 yaşında bir kız çocuğu geldi yanımıza. Beraber yedik ne varsa. Sonra biz markete gittik bu kız da Peşimize takıldı. Markette bende bişey alabilir miyim dedi tamam al dedim. Neyse o ara ben kızıma bakarken kasadan en az 10 çeşit şey geçirmiş. Sıra da vardı odemek zorunda kaldım. Markette tanıdık üstelik.balon vs ne bulduysa almis.sonra zorla benim kızımın elindeki balonu da aldı ustune.geri istedim senin var dedim. kızım aglayinca. Tekrar döndük vs derken toplam 4 saat geçirdik. Ve annesi camdan başını uzatıp ya benim kızım ne oldu ne yaptı öldü mu acikti mi diye bakmadı bile. Benim.yerimde art niyetli biri veya sapık ta olabilirdi. Neyse sonra biz eve gidecektik kız yine takıldı Peşimizde. Annen merak eder diyorum yok diyor eve kadar geldi. Git diyorum anlamıyor. Kalbini kırmak ta istemiyorum.
Şimdi ne zaman dışarı çıksak markete gitmek kabus oldu bize. Çünkü Peşimizde hep . Ne var ne yoksa topluyor almazsam kıyamet kopuyor. Laftan anlamiyor.KasAda millete rezil oluyorum. Ne çocuğu ne annesini tanıyorum.
Hoş annesinin de umrunda değil zaten belli. Gidip soylesen ne olacak. Çok sinirlendim yazmak istedim.
Lütfen bakmayacaksaniz dogurmayin.
Bir daha asla olmayacak.Çok yanlış yapmışsınız.kimsenin çocuğunu annesinden izinsiz eve almayın ve markete götürüp bir şeyler almanızda çok yanlış.Allah korusun başına bir iş gelirse sizden bilinir.yanlış anlaşılmalar olur.başınız çok ağrır.çocuğu bu şekilde alıştırmayın kötü niyetli insanlara karşı çok savunmazsız kalır.
Tanımadığınız çocuğu sizinle birlikte markete götürmeniz asıl yanlışken kasadan geçen 10 şeye takmışsınız.Gecen hafya kızımla evimizin önündeki parka gittik. Yanımda örtü yiyecek bişeyler de göturdum kızım Parktan çıkmak istemiyor çünkü. Neyse orada 4 5 yaşında bir kız çocuğu geldi yanımıza. Beraber yedik ne varsa. Sonra biz markete gittik bu kız da Peşimize takıldı. Markette bende bişey alabilir miyim dedi tamam al dedim. Neyse o ara ben kızıma bakarken kasadan en az 10 çeşit şey geçirmiş. Sıra da vardı odemek zorunda kaldım. Markette tanıdık üstelik.balon vs ne bulduysa almis.sonra zorla benim kızımın elindeki balonu da aldı ustune.geri istedim senin var dedim. kızım aglayinca. Tekrar döndük vs derken toplam 4 saat geçirdik. Ve annesi camdan başını uzatıp ya benim kızım ne oldu ne yaptı öldü mu acikti mi diye bakmadı bile. Benim.yerimde art niyetli biri veya sapık ta olabilirdi. Neyse sonra biz eve gidecektik kız yine takıldı Peşimizde. Annen merak eder diyorum yok diyor eve kadar geldi. Git diyorum anlamıyor. Kalbini kırmak ta istemiyorum.
Şimdi ne zaman dışarı çıksak markete gitmek kabus oldu bize. Çünkü Peşimizde hep . Ne var ne yoksa topluyor almazsam kıyamet kopuyor. Laftan anlamiyor.KasAda millete rezil oluyorum. Ne çocuğu ne annesini tanıyorum.
Hoş annesinin de umrunda değil zaten belli. Gidip soylesen ne olacak. Çok sinirlendim yazmak istedim.
Lütfen bakmayacaksaniz dogurmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?