doğurup ortaya salanlar

Ay bu ne ya.
Minicikmiş daha nasıl gönderebiliyor annesi öyle başıboş?
Biri alıp götürse ruhu duymayacak yani,herşeyi geçtim.
Yerinizde olsam annene götür beni derdim,annesini bulur anlatırdım herşeyi,sahip çıksın çocuğuna.
Ay birde sizin yanınızdayken birşey olsa siz suçlu olursunuz,markete vs geliyormuş peşinize takılıp.

Kendini yerden yere atıyor.
Benim kızım da etkileniyor.
Kızım etkilenmesin diye mecbur kaldım.
Atsın.
Küçük çocuksa çocuk,ben olsam peşime taktırmazdım.
Eğer laftan anlamazsa da sert çıkar azarlardım.
Şimdi burda taşlanmayayım ama öyle.
Sonuçta o çocuğa benim yanımdayken birşey olsa kimse benim gözümün yaşına bakar mı?
Ee elin çocuğunu ben avutmak durumunda değilim.
Ne bileyim annesinin çocuğu arayası tutar,biri benim yanımda görür,yanlış anlarlar vs vs türlü türlü acayiplikler yaşanabilir.

Annesini bulun uyarın.
Çocuğun başına iş gelmeden zahmet etsin de ilgilensin.
Çocuğa da yüz vermeyin düşer yakanızdan elbet.
4-5 yaş diyorsunuz,benim de 4 yaşında çocuklarım.
Bu benim hayal bile edemeyeceğim bir durum, yuh diyorum annesine yuh yaa yuuh!

Baştan almayacaktınız. Başkasının çocuğuna ebeveyni yanında yokken ve onun izni olmadan yemek yedirmeyiz de, birşeyler almanız da zaten hiç doğru bir davranış değil. Siz belki iyi niyetle yaptınız ama hani demissiniz ya ben sapık da olabilirdim diye, o kız şu an cesaretlendi ve belki de bir gün kötü niyetli birinin elinden tutup gidecek. Hemen anne babasını bulun ve durumu anlatın. Ne olursa olsun, bağırsa da ağlasa da bir sakız bile almayın. Rezil falan olmazsınız. Gerekirse polise başvurun bu çocuğu buldum diye.

Henüz çocuğum yok ama herhangi biri benim çocuğuma yeğenime çikolata şeker alıp eline verse inanılmaz sinirlenirim. Çocuğu istismara açık hale getiriyorsunuz. Çok iyi bir annesınız. Çok iyi niyetlisiniz ama yaptığınız çok yanlış.

Çok yanlış yapmışsınız.kimsenin çocuğunu annesinden izinsiz eve almayın ve markete götürüp bir şeyler almanızda çok yanlış.Allah korusun başına bir iş gelirse sizden bilinir.yanlış anlaşılmalar olur.başınız çok ağrır.çocuğu bu şekilde alıştırmayın kötü niyetli insanlara karşı çok savunmazsız kalır.

Cocuk yerde tepiniyo diye istediklerini alarak ona cok buyuk kotuluk yapiyosunuz. Yarin birisi eline 2 seker 1 balon tutusturur alir gider. Sizden bilirler. Polislik bir durum olsa polis sizin kapiniza dayanir. Cunku mahallede sizinle gorunuyor bu cocuk. O kadar basibos bi cocuksa alin karakola goturun. Parkta buldum pesime takildi. Anasi babasi yaninda yok deyin. Ondan sonrada ebeveynleri dusunsun. Cocuk diye kiyamiyorum diyosun ama bu sekilde daha cok zarar veriyosunuz aslinda. Yarin siz ortadan kaybolsaniz bu cocuk kendine bir baskasini bulacak pesine takilacagi. O kisinin sizin gibi iyi niyetli olup olmayacagini bilemezsiniz.

Siz iyi niyetli olabilirsiniz ama yarın bir sapık marketten bir şey alacağım bahanesiyle kandırıp götürebilir bu çocuğu .
Annesiyle konusun önlem alsın, bir şey yaşansa keşke konuşsaydım diye pişman olursunuz sonra.

Siz iyi niyetle yapmışsınız ama bazen iyi niyet de zarar verir siz böyle yaptığınız için herkesin öyle olduğunu düşünüp tacizciye denk gelmesi an meselesi

Şaka mı bu ? 4-5 yaşlarında ki çocuğun tek başına sokakta işi ne... Annesini bulun laf anlamıyorsa babasına söyleyin daha da anlamıyorlarsa 183 ü arayacağım madem bakmıyorsunuz devlet baksın deyin... Bir saniye gözümün önünden kaybolsa parkta aklım gidiyor benim ya

kiz sizi baya kullanıyo
sizi nasıl dize getireceğinide öğrenmiş
bu yasında
bn olsam bidaha yanıma yaklaştırmam
kızımada evde söylerim parktaki kızı görünce onunla çok ilgilenmemesi gerektiğini
yine aynı şeyleri yapmaya devam ederse ararım polisi parkta bi çocuk buldugumu ihbar ederdim
anneside utanırda belki salmaz artık çocuğunu

Bir daha asla olmayacak.
İnanın .

Tanımadığınız çocuğu sizinle birlikte markete götürmeniz asıl yanlışken kasadan geçen 10 şeye takmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…