doğurup ortaya salanlar

Kendini yerden yere atıyor.
Benim kızım da etkileniyor.
Kızım etkilenmesin diye mecbur kaldım.
O daha çocuk sizi anlamayabilir veya diretebilir
Ama basina sizin yaninizdayken birsey gelse sorumlu siz olursunuz
Buraya yazana kadar annesine acardiniz konuyu
Ama anlar ama anlamaz bu onun sorunu.
Fakat yok cocugum etkilenmesin yok aglamasin derseniz sonuclarinada katlanirsiniz

Bir dahakine al çocuğu karakola götür. Ama polislere durumu net anlat "çocuğun başına bir iş gelecek Allah rızası için annesini bulun da uyarın gözünü korkutun kaybolmuş biri getirdi" desinler..
Yazık çocuğa ya. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hep inşallah..

Ben götürmedim
Peşimize takıldı. Git diyorum anlamıyor. Ne dediysem bırakmadı peşimi
Dövmeli miyim ?
Sizin başınız derde girer. Kadın çocuğuna sahip çıkmıyor ama yarın bir gün size çirkeflik yapmayacağını bilemezsiniz. Sert ve net konuşun ağlasın sonuçta yabancısınız. Büyük sorumluluk tanımadığınız küçük bi çocuğun peşinize takılmasına izin vermek.

Ve arkadașlarında dediği gibi hiç tanımadığınız çocuğu nasıl yanınızda götürebiliyorsunuz?
Ordan kadının biri koșup gelse polisle kaçırıyor diye ne yapacaksınız?
Ben götürmedim. Neden anlamak istemiyor sunuz . Ne yaptıysam olmadı takıldı peşimë. Git diyorum. Hayır diyor. Takip ediyor Doveyim mi.ne yapayım.

Herkes konu sahibine yüklenmiş gıcık oldum öyle yapışkan çocuklar var insan olanda zaten kiyamiyor kalbi kırılır diye oda öyle dolanıyor peşinde bn senin yerinde olsam annesini bulur annelik dersi verirdim gururnuna dokunur belki ezik hissederde duzelirdi

Tanımadığınız bir çocuğu neden markete götürüyorsunuz Yola fırlasa düşse koşsa suç sizin olacak
Beraber oynasınlar bişey diyemem (normalde beraber oynamasını da istemem ama hadi yapacak bişey yok ona) ama park sınırlarından burnunu bile çıkarmasın

Ben götürmedim. Neden anlamak istemiyor sunuz . Ne yaptıysam olmadı takıldı peşimë. Git diyorum. Hayır diyor. Takip ediyor Doveyim mi.ne yapayım.
Dovmeyin ama geri evinize gidip kapinizi kapatin.ya a beni annene gotur diyebilirsiniz.
Baskasinin cocuguna yiyecek vermeyin alerjisi olur basiniza kalir. iyi niyetlisiniz anliyorum.
Kiza yazik yarin bir gun kotu niyetli bir adam 2 cikolataya kandirir.
Ayrica kizinizin yaninda aglasin ne var bunda cocugunuz illaki aglayan bagiran birilerini duyacak gorecek.kendini yere attiginda marketteki calisana tanimiyorum pesime takildi diyin.bari sahidiniz olsun.tekrar soyluyorum siz iyi niyetlisiniz ama herkes iyi niyetli degil.

Yanlis yapiyorsunuz, tanimadiginiz cocukla bu kadar alaka kurmayin bence. Marketten 10 tane sey almak falan ne alaka olmus?

sosyal hizmetleri arayın.. gelsin alsınlar, annesi de rahatlasın çocuk da.. belli ki kadın araba falan çarpar da kurtulurum düşüncesinde, çocuk da arsızlığı öğrenmiş.. peşinizden geliyorsa girin eve kapatın kapınızı atsın kendini yerden yere..

aynen yarin annesine anlatir Allah bilir nasil anlatir, simdi basibos birakan kadin gelip kavga cikarir, olaylar buyuyebilecek potansiyelde. Tanimadigimiz cocukla bu kadar alakadar olmamak lazim.

Annesini tanımıyorsanız ve çocuk peşinize takılıyorsa kayıp çocuk olmuyor mu? Polis ilgilenebilir belki. Annesini tanıyorsanız gidin çocuğunuzun bana şu kadar maliyeti oldu diyin. Vereceğini hiç sanmıyorum ama iyilikle değil de ciddi bir tutumla konuşursanız etkili olabilir.

Asla böyle bişey demem . Ama bugün. Yine gelirse artık tersleyecegim mecburen.

Aklıma polis çocuğu teslim Edip sanki kimsesiz mis gibi ifade verip annesini de telaş e düşürmek geldi belki bu sayede birez sahip çıkar çocuğuna

Bizim mahallede de böyle annesi babası ilgilenmeyen bişey almayan çocuklar hep benim çocukların önünde arkasında çocuğu al parka götur kadının umrunda bile değil

Aklıma geldi konuyu okuyunca arayıp çocuğu emniyete teslim edeceksin sahip çıkacaklar hem annesini de tanimiyormussun

peşinize takıldığında polisi arayın tanımıyorum etmiyorum anası babası yok yanında peşimizden ayrılmıyor diye.
anası düşünsün gerisini bir daha öyle sokağa salamaz.
ben olsam markette kendini yere attığında da oralı olmazdım kasiyere polisi aramasını çocuğu tanımadığımı söylerdim orada bırakıp giderdim.
siz şimdi çocuğun kalbi kırılmasın diyorsunuz ya o çocuk yarın başkasının peşine de takılacak herkes siz gibi mi?
kalbi kırılıversin yarın onarılmaz yaralar açılmasından iyidir.
çocuğa iyilik yapmış olursunuz polisi arayarak anası ayağını denk alır bundan sonra.

ne alaka yani ben olsam almazdim.pesimden gelmesine de izin vermezdim.basina bi is gelse sizden bilinir.sonucta o bi cocuk sert sekilde uyarsaniz boyle pesinizden gelemezdi

bende almazdım bi kere alınır o arsızmış kızda ha. dışarı her çıktığınızda başka yerlere gidin biraz munubuse binin ilerde inersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…