- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ben götürmedimTanımadığınız çocuğu sizinle birlikte markete götürmeniz asıl yanlışken kasadan geçen 10 şeye takmışsınız.
O daha çocuk sizi anlamayabilir veya diretebilirKendini yerden yere atıyor.
Benim kızım da etkileniyor.
Kızım etkilenmesin diye mecbur kaldım.
Sizin başınız derde girer. Kadın çocuğuna sahip çıkmıyor ama yarın bir gün size çirkeflik yapmayacağını bilemezsiniz. Sert ve net konuşun ağlasın sonuçta yabancısınız. Büyük sorumluluk tanımadığınız küçük bi çocuğun peşinize takılmasına izin vermek.Ben götürmedim
Peşimize takıldı. Git diyorum anlamıyor. Ne dediysem bırakmadı peşimi
Dövmeli miyim ?
Ben götürmedim. Neden anlamak istemiyor sunuz . Ne yaptıysam olmadı takıldı peşimë. Git diyorum. Hayır diyor. Takip ediyor Doveyim mi.ne yapayım.Ve arkadașlarında dediği gibi hiç tanımadığınız çocuğu nasıl yanınızda götürebiliyorsunuz?
Ordan kadının biri koșup gelse polisle kaçırıyor diye ne yapacaksınız?
Dovmeyin ama geri evinize gidip kapinizi kapatin.ya a beni annene gotur diyebilirsiniz.Ben götürmedim. Neden anlamak istemiyor sunuz . Ne yaptıysam olmadı takıldı peşimë. Git diyorum. Hayır diyor. Takip ediyor Doveyim mi.ne yapayım.
aynen yarin annesine anlatir Allah bilir nasil anlatir, simdi basibos birakan kadin gelip kavga cikarir, olaylar buyuyebilecek potansiyelde. Tanimadigimiz cocukla bu kadar alakadar olmamak lazim.Dovmeyin ama geri evinize gidip kapinizi kapatin.ya a beni annene gotur diyebilirsiniz.
Baskasinin cocuguna yiyecek vermeyin alerjisi olur basiniza kalir. iyi niyetlisiniz anliyorum.
Kiza yazik yarin bir gun kotu niyetli bir adam 2 cikolataya kandirir.
Ayrica kizinizin yaninda aglasin ne var bunda cocugunuz illaki aglayan bagiran birilerini duyacak gorecek.kendini yere attiginda marketteki calisana tanimiyorum pesime takildi diyin.bari sahidiniz olsun.tekrar soyluyorum siz iyi niyetlisiniz ama herkes iyi niyetli degil.
Kendini yerden yere atıyor.
Benim kızım da etkileniyor.
Kızım etkilenmesin diye mecbur kaldım.
Asla böyle bişey demem . Ama bugün. Yine gelirse artık tersleyecegim mecburen.Annesini tanımıyorsanız ve çocuk peşinize takılıyorsa kayıp çocuk olmuyor mu? Polis ilgilenebilir belki. Annesini tanıyorsanız gidin çocuğunuzun bana şu kadar maliyeti oldu diyin. Vereceğini hiç sanmıyorum ama iyilikle değil de ciddi bir tutumla konuşursanız etkili olabilir.
Aklıma polis çocuğu teslim Edip sanki kimsesiz mis gibi ifade verip annesini de telaş e düşürmek geldi belki bu sayede birez sahip çıkar çocuğunaGecen hafya kızımla evimizin önündeki parka gittik. Yanımda örtü yiyecek bişeyler de göturdum kızım Parktan çıkmak istemiyor çünkü. Neyse orada 4 5 yaşında bir kız çocuğu geldi yanımıza. Beraber yedik ne varsa. Sonra biz markete gittik bu kız da Peşimize takıldı. Markette bende bişey alabilir miyim dedi tamam al dedim. Neyse o ara ben kızıma bakarken kasadan en az 10 çeşit şey geçirmiş. Sıra da vardı odemek zorunda kaldım. Markette tanıdık üstelik.balon vs ne bulduysa almis.sonra zorla benim kızımın elindeki balonu da aldı ustune.geri istedim senin var dedim. kızım aglayinca. Tekrar döndük vs derken toplam 4 saat geçirdik. Ve annesi camdan başını uzatıp ya benim kızım ne oldu ne yaptı öldü mu acikti mi diye bakmadı bile. Benim.yerimde art niyetli biri veya sapık ta olabilirdi. Neyse sonra biz eve gidecektik kız yine takıldı Peşimizde. Annen merak eder diyorum yok diyor eve kadar geldi. Git diyorum anlamıyor. Kalbini kırmak ta istemiyorum.
Şimdi ne zaman dışarı çıksak markete gitmek kabus oldu bize. Çünkü Peşimizde hep . Ne var ne yoksa topluyor almazsam kıyamet kopuyor. Laftan anlamiyor.KasAda millete rezil oluyorum. Ne çocuğu ne annesini tanıyorum.
Hoş annesinin de umrunda değil zaten belli. Gidip soylesen ne olacak. Çok sinirlendim yazmak istedim.
Lütfen bakmayacaksaniz dogurmayin.
Ben götürmedim. Neden anlamak istemiyor sunuz . Ne yaptıysam olmadı takıldı peşimë. Git diyorum. Hayır diyor. Takip ediyor Doveyim mi.ne yapayım.
bende almazdım bi kere alınır o arsızmış kızda ha. dışarı her çıktığınızda başka yerlere gidin biraz munubuse binin ilerde inersinizGecen hafya kızımla evimizin önündeki parka gittik. Yanımda örtü yiyecek bişeyler de göturdum kızım Parktan çıkmak istemiyor çünkü. Neyse orada 4 5 yaşında bir kız çocuğu geldi yanımıza. Beraber yedik ne varsa. Sonra biz markete gittik bu kız da Peşimize takıldı. Markette bende bişey alabilir miyim dedi tamam al dedim. Neyse o ara ben kızıma bakarken kasadan en az 10 çeşit şey geçirmiş. Sıra da vardı odemek zorunda kaldım. Markette tanıdık üstelik.balon vs ne bulduysa almis.sonra zorla benim kızımın elindeki balonu da aldı ustune.geri istedim senin var dedim. kızım aglayinca. Tekrar döndük vs derken toplam 4 saat geçirdik. Ve annesi camdan başını uzatıp ya benim kızım ne oldu ne yaptı öldü mu acikti mi diye bakmadı bile. Benim.yerimde art niyetli biri veya sapık ta olabilirdi. Neyse sonra biz eve gidecektik kız yine takıldı Peşimizde. Annen merak eder diyorum yok diyor eve kadar geldi. Git diyorum anlamıyor. Kalbini kırmak ta istemiyorum.
Şimdi ne zaman dışarı çıksak markete gitmek kabus oldu bize. Çünkü Peşimizde hep . Ne var ne yoksa topluyor almazsam kıyamet kopuyor. Laftan anlamiyor.KasAda millete rezil oluyorum. Ne çocuğu ne annesini tanıyorum.
Hoş annesinin de umrunda değil zaten belli. Gidip soylesen ne olacak. Çok sinirlendim yazmak istedim.
Lütfen bakmayacaksaniz dogurmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?