- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Kendini yerden yere atıyor.Ben olsam o 10 seyi almazdim kalabalik bile olsa.. bi tanesini slirdim geridini kasiyere soykeyp birakirdim odemezdim..
Onu da dusundum ama cocugum kucuk . Kendini koruyacak durumda değil. Ben ona kızınca o da bi andagidip söyleyin yahu çocuğun elinde neden oyuncak oluyorsunuz ki. gerekirse kızın. iki ağlar susar. yarın bi gün peşinizden gelirken bişey olsa hesabını nasıl vereceksiniz?
Atarsa atsin :) ciddiyim.. ben kendi cocuklarimada bazen bunu yapiyorum. Tek birsey alin diyorum.. baktim bi kac sey aldilar odemem diyorum ve dinlemeden kasaya gidiyorum.Kendini yerden yere atıyor.
Benim kızım da etkileniyor.
Kızım etkilenmesin diye mecbur kaldım.
Al kizini cik tepinsin. Size bu sekilde yaptiriyorKendini yerden yere atıyor.
Benim kızım da etkileniyor.
Kızım etkilenmesin diye mecbur kaldım.
Çocuk sonuçta. Kalbi kırılsin istemedimOnun bulunduğu ortama gitmeyin sizde bşr süre .
Gittiğinizde de tanınıyormuş gibi davranın .
Sizin oba karsı bir sorumluluğunuz mu var bu kasar pasif davranıyorsunuz her konuda
Çok fazla iyi niyetli ve hassasın .Çocuk sonuçta. Kalbi kırılsin istemedim
Onu da dusundum ama cocugum kucuk . Kendini koruyacak durumda değil. Ben ona kızınca o da bi anda
Benim çocuğuma zarar verebilir oynarken .
cocugun annesi ile tanisin lutfen . olaylari anlatin . Allah korusun cocuga bir sey olsa siz sorumlu olursunuzGecen hafya kızımla evimizin önündeki parka gittik. Yanımda örtü yiyecek bişeyler de göturdum kızım Parktan çıkmak istemiyor çünkü. Neyse orada 4 5 yaşında bir kız çocuğu geldi yanımıza. Beraber yedik ne varsa. Sonra biz markete gittik bu kız da Peşimize takıldı. Markette bende bişey alabilir miyim dedi tamam al dedim. Neyse o ara ben kızıma bakarken kasadan en az 10 çeşit şey geçirmiş. Sıra da vardı odemek zorunda kaldım. Markette tanıdık üstelik.balon vs ne bulduysa almis.sonra zorla benim kızımın elindeki balonu da aldı ustune.geri istedim senin var dedim. kızım aglayinca. Tekrar döndük vs derken toplam 4 saat geçirdik. Ve annesi camdan başını uzatıp ya benim kızım ne oldu ne yaptı öldü mu acikti mi diye bakmadı bile. Benim.yerimde art niyetli biri veya sapık ta olabilirdi. Neyse sonra biz eve gidecektik kız yine takıldı Peşimizde. Annen merak eder diyorum yok diyor eve kadar geldi. Git diyorum anlamıyor. Kalbini kırmak ta istemiyorum.
Şimdi ne zaman dışarı çıksak markete gitmek kabus oldu bize. Çünkü Peşimizde hep . Ne var ne yoksa topluyor almazsam kıyamet kopuyor. Laftan anlamiyor.KasAda millete rezil oluyorum. Ne çocuğu ne annesini tanıyorum.
Hoş annesinin de umrunda değil zaten belli. Gidip soylesen ne olacak. Çok sinirlendim yazmak istedim.
Lütfen bakmayacaksaniz dogurmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?